baltam0s Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 neka post apocalyptic tps igra, prvobitno najavljena za konzole, na kraju ugleda i na pc svetlost dana. Nisam jos probao, ali deluje zanimljivo sudeci po klipovima. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Da li je to ona igra sa ćaletom i ćerkom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Kapiram da mi komp nije sranje uzivao bi vise u igri, ovako sta znam, ima potencijala, dust jebe kevu koliko daje na atmosferu ali sve mi je nekako, sta znam, ocekivao sam vise. Mozda bude bolje kasnije ali ovi pocetni nivoi su bas mlaki. Kapiram da je jos tutorijal zona. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 6 years to make .....15 mins to decide to delete. ... total shiteKomentar jednog lika sa newsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 pogledao sam poslednji chapter na yt i smorio se jako i kontam da je necu prelaziti vise :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Pa to je ono sto sam rekao, turbo folk generacija instantne gratifikacije odlucuje o igrama. Ako mu se ne digne posle 15min losa je igra. Ja sam igrao jos malo, vise je platformska nego akciona ali ocigledno se to trazi. A posto je instaler bio golo govno, ima da je predjem iz inata. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 (edited) Pa to je ono sto sam rekao, turbo folk generacija instantne gratifikacije odlucuje o igrama. Ako mu se ne digne posle 15min losa je igra. jebote koliko je ovo istina. prave igre gde te gurnu odmah u pricu, bez ikakvog smisla i uvoda, sa sto vise akcije i vau efekata. najgore je sto nisu developeri krivi za to, nego se plase da ce mali debeli amer da ugasi igricu posle 20 sekundi dijaloga ili nedajboze samo obilazenja okoline nisam igrao i am alive pricam generalno Edited September 5, 2012 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 jbg sve zavisi od toga sta trazis od igrice. volim i ja da udjem u cod da se opustim, instant pucanje, helikopteri, granate, ni ne razmisljam. ali ako hocu nesto drugo, igru gde mogu da se uzivim u kvalitetnu pricu i spreman sam da ulozim 100+ sati na to... problem je sto takve vise ne prave, ili ih prave jako retko, jer, eto, nisu isplative Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Sad sam gledao yt trejlere, cudno da je losa igra a izgleda stvarno do jaja bas cu da je probam cim stignem a to ce se desiti nikad :c Tezak je zivot nas advokata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Da bre, nema se vremena izmedju tone usmrkanog koksa i jebanja sekretarica i stazistkinja u firmi. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=B9X-J1enbo0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Lazi i neistine Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tower Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Jeli neko probao igricu? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 NA LOMACU S NJIM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Jeli neko probao igricu? Ja je igram uveliko , nz brate sta da ti kazem , na trenutke je ok , na trenutke prosek , bolje probaj sam , nz kakav ti je ukus.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts