Jump to content

1 Super Account i 1 Realm First account


Riddick

Recommended Posts

1. battle.net account, moze da se radi RAF

Na prvom battle.net accountu ima 2 WoW accounta koja su igrana od maja 2005. Na prvom accountu ima 10 lvl 85, 2 allijansa i 8 horda.

Human DK 85 lvl: http://eu.battle.net...doun/Mêê/simple

Ovaj DK je mnogo igran. Ima 8090 achivementa, mozemo da se dogovorimo da odradim do 9000.

PvP: Ima odradjene najteze achivemente za Battlemaster titulu, fale mu samo one od 100 odradjenih pobeda i jos neke sitnice. Ima Challengera iz Arene.

Ima 27 Feats of Strenght. Ima legendary Thundefury.

Titula ima oko 20 od kojih su najbolje: The Immortal i The Undying, koje ne mogu da se dobiju vise, Chef iz cookinga, itd. Sto se tice mountova ima 4 koja ne mogu da se dobiju vise: Swift Zuilan Tigre, Black Proto Drake, Plagued Proto Drake, Swift Alliance Stead.Od retkih tu su Bela Curka od kaela, White Polar Bear i Sea Turtle, kornjaca, koji je medju 3 najredja mounta u igrici, posto morate bas da budete srecni da biste ga dobili.Od petova ima Onyxian Whelping i Baby Blizzard Bear, koji ne mogu da se dobiju.Imajte u vidu da svi ovi mountovi i petovi mogu da se koriste na svim karakterima, bilo da je horda ili alijansa.

Human hunter 85 lvl Sylvanas, Marshal:http://eu.battle.net...as/Petar/simple

Ovo mi je stari Main bio u old WoWu i TBC-u. Ima oko 3k achivementa, nista posebno od mountova i petova.Ima starog Marshala, uz pomoc kog mozete da transmo Replica Grand marshal gear. Ima titule champion of the naaru, of the Alliance itd. Ima par itema iz old WoW-a koji ne mogu da se dobiju vise.

Ostali Characteri: http://eu.battle.net...r/Tylith/simple , http://eu.battle.net...ar/Syana/simple , http://eu.battle.net...nar/Faia/simple , http://eu.battle.net...nar/Qigi/simple itd

Na drugom WoW accountu ima par old charactera, kao sto su http://eu.battle.net...l/Megami/simple sa titulom Grant, http://eu.battle.net...ull/Lood/simple itd.

Drugi sam vlasnik, posedujem sav info, dobijate kopiju licne karte i CD key.

Na drugom battle.net accountu je Realm First: The Magic Seeker mage http://eu.battle.net...vement#81:a1400 sa jos Shamanom 85( Alliance Frostmane), 82 DK, 81 shaman na Stormscale.

Sa obzirom na to kakav je account, ne trazim puno.Moze i trade za nekog dobrog charactera.

Ponude na PM ili porukom na 069/409-3755

Edited by Riddick
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...