moyo Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Secateli se Buluta od prosle godine? Pravio sam i tada topic, igrao je u Arcatrazu onaj turnir 1vs1. E pa sad on sa jos 3 momka iz Novog Sada igraju finale zvanicnog Fibinog svetskog prvenstva 3vs3 u Grckoj. http://greece2012.fiba.com/pages/eng/fe/12/3x3/wc/news/p/nid/53646/video-interview.html Link je review cetvrtfinala protiv Amera (nadam se da je dobar link pisto pisem sa telefona) Da napomenem da su nasi momci tukli Spance za koje su igrali Garbahosa i Himenez. Uglavnom veceras u 22h po nasem vremenu finale protiv Francuza. Ko hoce nek overi link, cini mi se da ima live stream. U svakim slucaju dajmo im podrsku 1 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Gde je bre live strim ?!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 26, 2012 Author Report Share Posted August 26, 2012 Home»watch liveOsvojili smo. Jebote koji mi potencijal imamo. Spanci salju zive legende a mi igrace iz 3. i 4. lige i opet smo najbolji. Doduse basket i prava kosarka su dva dosta razlicita sporta al sustina je ista Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 e jbg, kasno sam se ukljucio, evo dodela medalja... svaka im cast !! cak i himnu pevaju.... sjajno ako dodjes do nekog hajlajta ostavi ovde pa da pogledamo :)ali nijedna medija da isprati ovaj dogadjaj, jebemmumater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 kapa dole majstori ! Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Ristekpa... jbt nisam znao da su iz NS lol... a ovo za medije pa sta reci jos kad bude na olimpijadi bice fazon zar ovo postoji? Bots. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Jbt svaka im cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 evo imas hajlajt na istom sajtu :P http://greece2012.fiba.com/pages/eng/fe/12/3x3/wc/news/p/nid/53668/video-interview.html Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 28, 2012 Author Report Share Posted August 28, 2012 Kolko mi je drago a u isto vreme ne mogu da poverujem sta su oni uradili. Zdera mi je bio play u Srbobranu sezonu pre nego sto sam otisao na koledz. Igrali smo poslednju ligu i on je tada imao problema sa kolenom i bio je u fazonu da ce da batali. Sa Bulutom sam pre toga igrao 3-4 sezone i on nikad nije pokazivao da je i blizu sposoban za ovako nesto. Bole (ovaj najveci) je batalio treniranje odavno, verovatno samo basket cepa. Jedino ovaj Savic mislim da igra aktivno negde u inostranstvu. I boom njih cetvorica prvaci sveta. Svaka cast, nemam reci. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 pa dobro ti bi trebao da znas da kosarka i basket nisu bas isti sportovi :) ono sto mene odusevljava je sto ovo fiba organizuje, daje nadu da ce postati priznati sport sto zelim od kad znam za sebe!! bedak samo sto su klinci u beogradu poceli da razvlace vrece od krompira na terene za basket i donose neke rekete pa njima udaraju neke zelene loptice, ne kapiram, uvek ih oteram sa terena! ali mozda ovo vrati normalne ljude na koseve, to bi bilo kul :) mozda bi mogao neki rur basket u ovu cast da se opika :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts