Braindeadly Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Gresis brate cheapelo -> west kum ->west spaletova ekipa -> west prijavice se danas jos jedna za west ako ne jos nekoliko jedino su gramno i selo za east :) to mogu ovde svi da ti potvrde iz prijavljenix ekipa za west :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Moja poenta je da je svejedno odziv jako slab. Trebalo bi da se prijavi jos ekipa, a onda da se na najbolji nacin izadje svima u susret. LocalLoadHigh=1 DMABufferSize=64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zekalanja Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 EKIPA SA EU WEST-a 1) Naziv tima: WestCoastBRO 2) Lider tima i lineup: spale1992(EUW), zekalanja(EUW), igormajka9(EUW), The Clairvoyant(EUW), Sharan(EUW) 3) Kontakt ( lider ) - email , broj telefona. Spasic Djordje - 0644206301 spasicdjordje92@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan474 Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 1)Cookie Eating Ninjas 2)Strawhat Ace,OMFGcata,Niki too Stronk,VeLiKi KaSaPiN,BinMladen 3)Kontakt - Fanste474@gmail.com,060 474 2766 (Stefan Cirovic) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
per1sha Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Hoce li biti turnira ako ne bude 16 ekipa,mislim sa manjima nagradama naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apsolute Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Da li ce neko napisati listu ekipa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efrag Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 Lista ekipa je osvezena. Nadam se malo boljem odzivu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braindeadly Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 U koliko sati ce krenuti turnir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spale92 Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 EKIPA SA EU WEST-a 1) Naziv tima: WestCoastBRO 2) Lider tima i lineup: spale1992(EUW), zekalanja(EUW), igormajka9(EUW), unrest brainless(EUW), Sharan(EUW) 3) Kontakt ( lider ) - email , broj telefona. Spasic Djordje - 0644206301 spasicdjordje92@gmail.com Morali smo da promenimo sastav ekipe jer ortak nije mogao da igra ima obaveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Hvala na azurnosti Spale, brine me samo ovako slab odziv :( neverovatno mi je da ima ovako malo zainteresovanih ekipa. LocalLoadHigh=1 DMABufferSize=64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spale92 Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Koliko ekipa je minimalno potrebno da bi se odrzao turnir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spale92 Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 E bice nekih promena po timovima sutra ce konacne ekipe biti objavljenje aj samo da igramo xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
per1sha Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 (edited) Naziv ekipe : Cheapelo.Blogspot.com Lineup : Xperisha , MyS eXe , braÃndeadlyx , Yuno , INX1 kontakt : 0693973514 Marko Petras EUWEST Edited August 25, 2012 by Xperisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spale92 Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 EKIPA SA EU WEST-a 1) Naziv tima: WestCoastBRO 2) Lider tima i lineup: spale1992(EUW), zekalanja(EUW),Mystic Shot(EUW), unrest brainless(EUW), SharaN(EUW) 3) Kontakt ( lider ) - email , broj telefona. Spasic Djordje - 0644206301 spasicdjordje92@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoD Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Zdravo momci, Imam par pitanja za vas, Imam ekipu i hocemo da se prijavimo za LoL turnir.Prvo, da li ce se turnir odrzati sigurno?, posto par clanova nisu u Beogradu trenutno ali mogu da dodju za turnir... Drugo, mi svi imamo accove na NA serveru, pa nam vi recite da li da probamo da se prebacimo ili da nadjemo ACC na westu ili eastu da bu ucestvovali na turniru? U sustini, jedino pitam na kojem ce se serveru igrati turnir, i da li je 100% sigurno da ce se turnir odrzati :)) Imamo veliku zelju da igramo na ovom LoL turniru, a ima jos samo 5 dana do njega pa bi bilo lepo da mi sto pre javite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominuX Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) Ne moze da se prebaci sa NA na EU acc, koliko ja znam. Btw, s kolikim pingom vi igrate tamo? Edit: i kad bi moglo, morali bi vrv neki mail da saljete, pa dok oni odgovore... tesko da bi uspeli za 4-5 dana.. Edited August 26, 2012 by DominuX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoD Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Znam, znam, proverio sam i ne moze :) Igramo sa pingom otp 200, ali nema toliko laga koliko zna da mi zalaguje na EU/NE :D Imamo mi i ACC-ove sa EU, raspitali smo se i imamo dovoljno accova da igramo, samo imam pitanje da li moze da se prijavi za turnir i kako? Ovde napisem ime tima, i Summoner nameove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cka jagodinska Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 drugari samo da uprostim sve ovo, turnir se moze odrzati i sa 8 ekipa ako su 4 sa westa i 4 sa easta... westovci ce biti u jednog grupi eastovci u drugoj , u polu finalu ce se odabrati 10 akaunta sa najvise championa i igrace se na njima do finala veoma prosto. ako zafali jedna ekipa na westu ekipa west cost bro dovodi jos jednu ekipu. pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) Obzirom na dosadasnji odziv,verovatno ce se odigrati pola East, pola West a onda sudar 2 najbolje ekipe u finalu, Ako imate mogucnosti, bilo bi lepo da nadjete naloge za East jer ako se ne varam tu ce faliti jos jedna ekipa. Meni je jako zao, ja bih najvise voleo da smo od RIOT-a dobili klijent, ali nazalost nismo. Oni traze da vide nekakav rezultat iz proslosti da bi nam izasli u susret. Tako da ako ovo prodje lose, tesko da ista uspemo u buducnosti da napravimo, jer oni jednostavno nisu nimalo fleksibilni. Edited August 26, 2012 by DEFUSE.nogga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braindeadly Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Da bi dobio tournament client treba da ti bude sudia iz riota koliko ja znm a to se placa ;p inace posto ce se odigrati turnir u koliko sati bi krenuo posto nasa 3 igraca dolaze iz kg,ns,subotice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoD Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Zdravo momci, Najkasnije sutra prijavljujem ekipu sa 5acca na EU North Eastu, imamo veliku zelju da igramo i nadam se da neki NorthEast-West problemcici nece ispreciti izmedju nase igre i druzenja :) Racunajte na nas kao 8.ekipu :) PS: Bilo bi lepo da nam postavite u koliko sati krece turnir itd. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efrag Posted August 27, 2012 Author Report Share Posted August 27, 2012 ako je situacija da ima samo 8 ekipa,danas cu probati da kontaktiram sve i da napravim sve kako valja, mislim da fali za east ekipa. Cujemo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
per1sha Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 e defuse,novi broj telefona za cheapelo tim je 0628786395 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efrag Posted August 27, 2012 Author Report Share Posted August 27, 2012 Cekamo jos Marka da se javi sa svojom ekipom za East, pa da objavimo detaljno sve. Kada se igra i kako se igra,ko sa kim. U principu globalna slika je sledeca: igra se jedna grupa East druga West, finale i mec za trece mesto ce se odrzati na sledeci nacin: odabrace se 10 naloga sa jednog Realma koji odgovaraju svim igracima i na tom realmu ce se mec odrzati. Obzirom da sam sve lidere kontaktirao telefonom, svi su se slozili da je ovo jedini nacin da se turnir uopste odrzi. Pozdrav svima i ocekujem Marka da prijavi tu jednu ekipu koja treba da popuni East grupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoD Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 (edited) Evo i mene :) : Naziv tima: TrokBG, tag nam je TBG Lineup: vuzgy,dusandsg,bokalion,SilentHunterZ,djolewtf Tim leader: Marko Dinic (dusandsg) 0658933473 EU nordic-east Edited August 27, 2012 by MarkoD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts