Jump to content

MarkoD

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MarkoD

  1. Mogli bismo onda i mi da donesemo isto licno ako nije problem :D
  2. TrokBG, Nordic/east PS: Kako se uplacuju pare :)? Ziro racun ili? postavite samo :D
  3. Evo i mene :) : Naziv tima: TrokBG, tag nam je TBG Lineup: vuzgy,dusandsg,bokalion,SilentHunterZ,djolewtf Tim leader: Marko Dinic (dusandsg) 0658933473 EU nordic-east
  4. Zdravo momci, Najkasnije sutra prijavljujem ekipu sa 5acca na EU North Eastu, imamo veliku zelju da igramo i nadam se da neki NorthEast-West problemcici nece ispreciti izmedju nase igre i druzenja :) Racunajte na nas kao 8.ekipu :) PS: Bilo bi lepo da nam postavite u koliko sati krece turnir itd. :)
  5. Znam, znam, proverio sam i ne moze :) Igramo sa pingom otp 200, ali nema toliko laga koliko zna da mi zalaguje na EU/NE :D Imamo mi i ACC-ove sa EU, raspitali smo se i imamo dovoljno accova da igramo, samo imam pitanje da li moze da se prijavi za turnir i kako? Ovde napisem ime tima, i Summoner nameove?
  6. Zdravo momci, Imam par pitanja za vas, Imam ekipu i hocemo da se prijavimo za LoL turnir.Prvo, da li ce se turnir odrzati sigurno?, posto par clanova nisu u Beogradu trenutno ali mogu da dodju za turnir... Drugo, mi svi imamo accove na NA serveru, pa nam vi recite da li da probamo da se prebacimo ili da nadjemo ACC na westu ili eastu da bu ucestvovali na turniru? U sustini, jedino pitam na kojem ce se serveru igrati turnir, i da li je 100% sigurno da ce se turnir odrzati :)) Imamo veliku zelju da igramo na ovom LoL turniru, a ima jos samo 5 dana do njega pa bi bilo lepo da mi sto pre javite :)
×
×
  • Create New...