Jump to content

DominuX

The X
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DominuX

  1. Ne moze da se prebaci sa NA na EU acc, koliko ja znam. Btw, s kolikim pingom vi igrate tamo? Edit: i kad bi moglo, morali bi vrv neki mail da saljete, pa dok oni odgovore... tesko da bi uspeli za 4-5 dana..
  2. LOL, pucas u prazno sine ;) Sto je jos zanimljivije, ovo ti je "smurf" u koji si ulozio 400eur, a na "main-u" imas 58 heroja i par skinova... Kako god, nek je sa srecom. Ako je account ispravan, onda ce buduci vlasnik sigurno uzivati u njemu.
  3. Ne kapiram zasto si juce kupio 20k RP i odma ga stavio na prodaju? Takav profil i bez RP-a vredi oko 100e (mozda i vise, na zapadu) ali sa 100e RP cena mu je 200e+ sto cisto sumnjam da ce ti neko ovde platiti... Mogu i ja sad da pazarim 100k RP na account sa praznom PrePaid karticom i da ga prodam, ali za par dana kad Riot posalje zahtev u banku za transakciju, bicu banovan momentalno..
  4. Pa samo ovaj RP vredi preko 100e. Da nije koriscen neki od ranijih exploita za RP? Nemoj pogresno da me shvatis, ali ne razumem zasto bi neko kupio 20k RP kad vec ima 80% heroja i gomilu skinova, a potom odlucio da proda to..
×
×
  • Create New...