Miksa Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Dakle, kao što naziv kaže, skupio sam oko 60k rsd i treba mi neka solidna mašina za te pare. Monitor koji sad imam će verovatno uzeti brat, pa bih uzeo i nov monitor u sklopu pomenute sume. Cifra eventualno može da ode do 63-4k. Komp bi služio za rad sa Adobeovim paketom programa, kao i za igre. Procesor bi valjalo da bude Intelov, ali nije obavezno. Ne znam zašto ali nekako više verujem Intelu nego AMD-u. Bez miša, tastature, zvučnika i CD čitača. inb4 pitao sam već u mesari. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Intel Core i3-2120, 3.30GHz, Box - 13.590 GigaByte GA-H61M-DS2 - 4.800 2 x 4GB DDR3 Transcend PC1333, JM1333KLN-4G - 4.800 eVGA GTS450 1GB DDR5 - 10.800 500GB WD, SATA3, 16MB Cache, 7200 RPM, WD5000AAKX - 7.730 Chieftec CQ-01B-OP - 3.330 Chieftec GPA-500S8, 500W - 4.130 Asus 21.5'' LED VE228T - 13.990 63.170 www.atom.rsGrafičku i monitor obavezno poveži DVI kablom, koji najverovatnije nećeš dobiti uz monitor nego mora da se kupi odvojeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 28, 2012 Author Report Share Posted July 28, 2012 Hvala puno! Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 izvinjavam se sto upadam http://itsvet.com/proizvod/amd-athlon-ii-x4-640-3.0ghz-2mb/comp_comp_cpu/47/411 jel ima neki intel da je bolji od ovog za iste pare? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 bolji za šta? za te pare konkretno nemaš intela. imaš i3 2100 za malo ispod 100e koji bih ja u svako doba dana i noći uzeo pre tog athlona, a za manje para imaš pentium g seriju koja je dobar value for money. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 hvala. pa uglavnom za igranje. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 25, 2012 Author Report Share Posted November 25, 2012 Mali revamp teme. Dakle, kao što naziv kaže, skupio sam oko 60k rsd i treba mi neka solidna mašina za te pare. Monitor koji sad imam će verovatno uzeti brat, pa bih uzeo i nov monitor u sklopu pomenute sume. Cifra eventualno može da ode do 63-4k. Komp bi služio za rad sa Adobeovim paketom programa, kao i za igre. Procesor bi valjalo da bude Intelov, ali nije obavezno. Ne znam zašto ali nekako više verujem Intelu nego AMD-u. Bez miša, tastature, zvučnika i CD čitača. inb4 pitao sam već u mesari. Ovog puta brat od tetke kupuje komp, pa mi treba isto što i u prvom postu, ali uz neki običan miš i tastaturu. Do 65k. I dalje važi ista konfiguracija ili se nešto promenilo? Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/desktop-racunari/racunar-altos-elite-ghost-intel-core-i5-8gb-gtx660-1tb-500w.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 26, 2012 Author Report Share Posted November 26, 2012 Ne vidim monitor ovde? Dakle trebao bi i mi monitor uz sve navedeno, bez CD čitača i zvučnika i da sve to izađe oko 65k. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Не видим да пише монитор од колико инча :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Znači treba ti konfiguracija do 50 hiljada, gotcha http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/desktop-racunari/racunar-altos-elite-hammer-intel-core-i3-8gb-gtx650-500gb-500w.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 26, 2012 Author Report Share Posted November 26, 2012 Kapiram da će mu odgovarati onda monitor kao moj, Asus 21.5'' LED VE228T. Hvala drugari! Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Znači treba ti konfiguracija do 50 hiljada, gotcha http://www.winwin.rs...500gb-500w.html Да л' би ова конфигурација била добра за гејминг? Конкретно за ЦСГО.. Ортак ми тражи да му избунарим нешто па оно.. Занима ме да ли би можда боље лег'о неки Атлон х4 уместо овог и3? фала унапред :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Ni slučajno, i3 jeste dual core al briše patos s Athlonima. Ova Intel+GeForce varijanta ti je zicer, neće posle da ti kenja kako si ga zajebao sa Radeonom jer mu baguje tamo neka igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Ni slučajno, i3 jeste dual core al briše patos s Athlonima. Ova Intel+GeForce varijanta ti je zicer, neće posle da ti kenja kako si ga zajebao sa Radeonom jer mu baguje tamo neka igra А је л' ти није тешко да погледаш и понуду Техноманије, знам да је лол, али тамо има неку шему за јефтиније плаћање па као да видим и тамо.. Мсм, мени лично ово делује као боље од 90% њихове понуде, али опет :/ До 60к је цифра :) Извини на смарању :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Kompjuter nije rešo pa da ti je svejedno gde kupuješ, u Srbiju se ionako doprema roba žnj klase, ako nešto ne bude radilo u tom kompjuteru ima da se oteliš dok isteraš garanciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Kompjuter nije rešo pa da ti je svejedno gde kupuješ, u Srbiju se ionako doprema roba žnj klase, ako nešto ne bude radilo u tom kompjuteru ima da se oteliš dok isteraš garanciju. Taj fazon, hvala na pomoci, zaista.. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlinepikanje Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 eVGA GTS450 1GB DDR5 - 10.800 Slabo nadji nesto polovono sa garancijom za te pare 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojwodaa Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Idi na amd varijantu fx novi ili Phenom i jacu graficku kartu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 need help ovaj http://www.winwin.rs...d6570-dvd.html ili http://www.winwin.rs...-500gb-dvd.html Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Ovaj prvi ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 grasias Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlinepikanje Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Uvek je bolje sklopiti sam konfiguraciju , gotove konfiguracije uvek imaju neku manu [ delovi koj im stoje duze vreme pa cisto da uvale ]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Zbog toga i koštaju manje nego kad bi sam sklapao, a dok je tu garancija, to nije tvoja briga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlinepikanje Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Zito IY-1B, Black/ATX-500W toliko o tome i 1tb hd ali aj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts