mthd Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Penal za njih i indirekt za nas nisu dosuđeni. Ne znam kako misliš da onaj start nije za crveni? Sa leđa, nije ni gledao u loptu samo ga cepio po kolenu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 partizan je regulare izgubio bodove realno,gledao sam (nazalost) sve tri tekme...a i lopta nece da im udje u gol Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 realno, mogli su i od slobode da izgube ladno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted April 13, 2013 Popular Post Report Share Posted April 13, 2013 evo ako nekog interesuje,moj komentar koji izlazi u sutrasnjim novinama,pa da ne dajete bezveze 20 dingera da vidite moju ruznu njusku cim otvorite novinu :) Najnoviji eksces u Crvenoj zvezdi za koji je zaslužan Milan Jovanović dobro nas je naterao da se zapitamo gde su nestali ti fudbaleri koji mogu biti uzor mladima, a ne predmet sprdnje navijačima protivničkog kluba. Za one koji još nisu upoznati, Zvezdin štoper je u noći između petka i subote fizički nasrnuo na jednog od pripadnika interventne jedinice u kafani Danila Ikodinovića “Tako je suđeno” i tom prilikom čuvara reda udario pesnicom u glavu. Kako da očekujemo od dece da budu primerna, kada su im uzori preplaćeni, nekulturni i egocentrični manekeni u dresovima, koji svaki dobar potez na očajnim terenima nameštene lige proslavljaju po splavovima i separeima u naručju raznoraznih starleta? Kako da očekujemo od mališana koji jure za loptom da znaju šta je dobro, a šta loše, kada njihovi uzori ne izbijaju iz medija, i to zbog potpuno pogrešnih razloga? Nije ovo Jovanoviću prvi incident. Početkom ove godine odstranjen je sa priprema zbog problema sa alkoholom, iako je tokom jesenjeg dela sezone važio za jednog od najpouzdanijih i najboljih igrača Crvene zvezde. Ozbiljnija kazna je izostala, pa je Crnogorac samo četiri meseca kasnije došao u situaciju da se ponovo nađe u zenitu javnosti, ali ne na način na koji su svi Zvezdini navijači to priželjkivali. Ne razmišlja Milan Jovanović da iza svakog njegovog nepromišljenog poteza armija navijača sa licem u rukama, doživljava transfer neprijatnosti. Nažalost, nije on jedini koji toga nije svestan. I dokle god je tako, umesto kulturnih i primerno vaspitanih sportista kakve smo nekada imali, imaćemo najobičnije “mamlaze” kojima je životni vrhunac prskalica u kibli sa šampanjcem. 6 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 (edited) Golman Javora krenuo u 16 Partizana u 86. minutu Koja ocigledna premiranja od strane Zvezde, dok Partizan isto premira Spartak :D Koji show od lige... Edited April 13, 2013 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Tesko da su i jedni i drugi premirali, ovaj Partizan je prebedno odigrao :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 gazda Gruja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 grujsone, jesi u blicu i dalje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 14, 2013 Author Report Share Posted April 14, 2013 jok, Daily Mail od pre 2-3 meseca, spoljni saradnik za balkanske lige, pisao je Gruja na forumu 1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Bas bas bas lose su odigrali, sabili su i ovi sa prvim poluvremenom uslo je sve sto su sutnuli,i imali smo -1 u drugom al' ne vredi :) Ocajni smo bez Nelsona,Rakocevic sve gori,mada je Rasic danas bio ubedljivo najgori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Рашић :)? Звезда има проблем што нема борбености у себи :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 (edited) btw, ko nije video, fantasticna koreografija juce... Edited April 14, 2013 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 више би помогли клубу да те паре које бацају на кореографије дају Звезди...али лепо све изгледа, наравно Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 14, 2013 Author Report Share Posted April 14, 2013 Рашић :)? Звезда има проблем што нема борбености у себи :) pa sad, Mega je odlična ekipa, jedino smara što Milojević pušta Duleta i kompaniju, kad bi igrao protiv svih pošteno, možda bi sada bili i prvi Opet, ova naša liga ništa ne vredi do plejofa, najbitniji je F4 ABA lige Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Рашић :)? Звезда има проблем што нема борбености у себи :)Jeste da je igrao protiv Bobija koji je i visi i tezi ali ajd sto se nije video nego ne mogu da smislim one njegove pokusaje asistencije kroz ceo kos kada se lomi rezultat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Ко је бре Рашић :) ? Нисам рекао да је мега лоша екипа :) Него да је борбена екипа што звезди не одговара јер она тај квалитет нема :) Зато је Игокеа победила Звезду оба пута :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 A idi bre :D Mrtvi Rasko Katic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 prica se da je vukoicic dobio pedalu u zvezdi sad sam razocaran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 To bi bio pravi bedak.. Covek je dosta uradio sa ovom ekipom i svaka mu cast na tome.. Ne znam koji je k... igracima ali moraju bre mnogo bolje od ovoga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Дошао Радоњић :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 I ja sam se na prvu loptu smorio, al' kad razmislim zaista smo cesto delovali bedno i u tekmama koje smo dobijali uglavnom su bile realno na kvalitet samo ne kapiram zasto nedelju dana pred fajnal for,ili dve nedelje koliko god... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Zbog koreografije placamo 3k evra, serem se u ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Toliko nas uefa nije kaznjavala svojevremeno, ali lopovi moraju da ubacuju u svoj dzep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/231798/U-Zvezdi-se-nije-naigrao-Eli-Babalj-presao-u-AZ-Alkmar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 laznjak svejedno.Taj ne zna ni da hoda Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts