Jump to content

SD Crvena Zvezda 2012/2013

Highl1

Recommended Posts

Alfa nadam se da nisi ozbiljan sa tom "drzavni projekat" pricom...

evo ti mi odgovori na sledeca tri pitanja i ja cu reci da gresim, nema ljutnje naravno :)

1)VK Crvena Zvezda

Sami znate njeno stanje godinama, sto je naravno veoma lose. Prosle godine je to nekako krenulo, polako, ali je krenulo. Ove godine, ODJEDNOM, ima se toliko para da jedan Andrija Prlainovic pre ode u Zvezdu, nego u bivsi klub, osvajaca Evrolige pre dve dine i stalnog ucesnika F4. Odakle?

2)KK Crvena Zvezda (BEOGRAD PAE)

Moze isti uvod ko za KK. Ove godine NA OSNOVU DOBROG POSLOVANJE PROSLE DINE (wtf?!?) Zvezda vraca dug od ~14m evra i ima ubedljivo najveci budzet u Srbiji (i nesto manje od Cedevite u ABA ligi) za pojacanja. E sad, ja ne postavljam ovde pitanje zasto Zvezda ima vise para od Partizana, posto smo sazvakali tu pricu kako se u KK Partizan krade, pa ide vise u dzepove, nego u budzet. Moje pitanje je ODAKLE BRE TE PARE ZVEZDI?

3)FK Crvena Zvezda

Nikolic abolirao Dzajica (ne kazem da je kriv Dzaja, ali lol), pravi se vanredna sednica koju vodi ministar odbrane RS i provlaci se to po medijima kao najvaznija stvar po nas, pored svih sranja koja nam se desavaju van sporta. Ishod te sednice je da Zvezda duguje 60 milki i kako ce Zvezda biti pomognuta, naravno od strane nas, obicnih gradjana na kraju. Ovde je pitanje ZASTO? Mozda je radikalno resenje, ali zasto Zvezda ne proglasi stecaj ili se privatizuje nekome ko ce da vrati dugove? Zasto bi neki obicni ljudi, koji ni ne prate sport, placali Zvezdine dugove? Moje neko licno misljenje je da odgovor lezi daleko od sporta i da je to zbog Gasproma i zbog cinjenice da za Zvezdu navija velika masa ljudi, tj. vecina.

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

1)Koliko je to para potrebno da se u VATERPOLU dovede jedan Andrija Prlainovic? Dodaj jos Radjena, Pijetlovica i Sefika. Otkud vi znate da neki novac od gasproma nije prosledjen(sto se pricalo) na racun vaterpolo kluba, koji je koliko ja znam u sastavu sportskog drustva kao i kosarkaski klub. Svi su se uhvatili zvezde ko pijan plota, a za radnicki koji ima budzet veci nego nasa cela liga zajedno niko da kaze nista.

da jedan Andrija Prlainovic pre ode u Zvezdu, nego u bivsi klub
:)))

2)Doktor Covic :) Dobro, aj sada, ne znam za kolike pare su dovedeni ovi igraci, neki su verovarno dosli i za dzabe, zvezda je prodala nekoliko igraca i to je to :D U KK je i meni cudna situacija, ali opet ajde sada ti meni reci da partizan nije bio drzavni projekat poslednjih 12 godina? (ne kazem da zvezda jeste). Tada ste cutali, sada cim se zvezda veoma ozbiljno pojacala i krenula da gazi odma pocinju da se pricaju price DRZAVNI PROJEKAT (mozda i jeste).

3)Ishod sednice je da zvezda duguje od 40-60m :D i ne znam gde se pricalo da ce zvezda biti potpomognuta od strane NAS obicnih ljudi? Vucic je rekao da ce i dalje razgovarati sa dzajicem da se kandiduje za predsednika i da ce pricati sa kravcenkom oko uplate nekog dela kesa za plate...

Edited by agrsv

Sto se tice Radnickog KG iza njih je stao grad i tu nema sta da se prica, za Zvezdu mozemo samo da nagadjamo, kao sto ti sad nagadjas, a to odma mogu da ti kazem da nije tacno, posto je FK pojeo pare od Gasproma (i lopovi naravno). I ne znam sta ti je smesno za Andriju, kada je on sa Partizanom osvojio Evroligu 2011 :>

Basket, standardan odgovor "A PARTIZAN...". Ne znam koliko si upucen, ali Zvezda je, pre onog totalnog rasula, imala konstantno i jaci budzet od Partizana (one godine kad je Pesic dosao prvi put, Gurovic...), dok je Partizan sa druge strane imao uspehe u toj Evroligi i kara :) Tacno je i MTS je bio i ne znam ni sta sad, ali sigurno nije neko ljuljnuo odjednom 14 milki u Partizan, u to sam ubedjen. U Zvezdi se mnogo kralo i to je puklo one sezone i to je to. U Partizanu se krade na totalno drugaciji nacin, krade se od transfera, sto je "zdravije" (iako se udaram dok ovo pisem) ali je tako.

Kad drzava placa nesto, ne placa to Vucic iz svog dzepa, nego te pare idu iz budzeta, a budzet punimo mi, obicni gradjani...

Um caruje, Dundo Maroje!

Naravno da znam da je igrao u partizanu, to "bivsi klub" je imalo drugu poentu :)

Da li ti imas neku informaciju da je u zvezdu neko "ljuljnuo" 14m? ili nagadjas? Koliko ja znam nigde nije navedeno da je zvezda u plusu, vec da je dug smanjen (neki poverioci su otpisali pozajmice). Na kraju krajeva ako je zvezda ugasena, otkud nam onda dug? :D

Ja ti opet kazem da se ne secam da je Vucic rekao da ce drzava vracati dugove, vec da ce pricati sa kravcenkom da gasprom(generalni sponzor) odmah uplati kes, ali eto ti si opet zapeo za to isto kao i onaj "macak" :)

Sta ima Vucic, kao jedan od najjacih ljudi u vlasti, uopste da trazi u klubu?

Eto iskljuci pare, eto Putin ce da da sto zilijardi evra Zvezdi, cisto da bi oni jadni vratili dugove (lol) zasto se Vucic guzi tu sve vreme?

Covic je rekao da su vracena dugovanja. Jeste, Beko i ostali su oprostili dugove, how yes no.

Um caruje, Dundo Maroje!

ja se slažem sve sa Vanjom, s tim što ne verujem da je iko te pare VRATIO, već su dugovi otpisani, tj oni koji su mogli da budu otpisani zbog toga što Čović i Vučić znaju šta ti poverioci dalje muljaju i sređuju po ovoj nesretnoj zemlji

isto tako kao što se žmuri na to šta radi Danilović i kompanija u košarkaškom, ili Zeka, Bjeka i Đura Šnajder u fudbalskom delu Partizana. Gde su pare od Novice, Tripkovića, Marića sa jedne ili Ljaljića, Bambija, Savića i Lige šampiona sa druge strane.

Jednostavno, državni vrh u jednom trenutku više pomaže jedne, u drugom druge.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

@agrsv

ako mislis na Botu, onda lol :)

jebiga, ja mislim da sam bio jasan, al ajde da ponovim. ja ne pricam ovde (poceo sam na partizanovom topiku) o tome kako je zvezda zla, a partizan dobar!

u partizan su gurali pare posle raspada sfrj, od cega se izgradio teleoptik npr i razne druge stvari, zvezda sada dobija sa neba pare itd.

ovo moje piskaranje je rezultat mog razocarenja u, pa pre svega nas fudbal. znam znam, sranje traje vec dugo, al ja sam nekako sve to potiskao i "gurao pod tepih" vodjen nekim laznim optimizmom i pre svega zbog ljubavi prema toj jebenoj igri. zbog svih ovih desavanja u zvezdi ja sam postajao sve svesniji sta se radi, a verujem da sam ovih godina bio kada je partizan bio drzavni projekat (sloba vreme, vec pomenut teleoptik) da bih i tada batalio sve. pa jebote, ja se na prethodne dve titule nisam radovao uopste, sem kad sprdam drugare cigane, ne vidim poente u tim titulama :)

to se radi po mom misljenju i u basketu sada, ali u basketu se vrti mnogo manja lova, pa je to dosta slabije izrazeno

@pera

pa to i ja pricam, napravljen je klasican dil na toj relaciji covic, vucic - beko i kompanija.

sa tim sto je beku mozda obecan neki tender ili neko drugo sranje, lupam. sigurno nije oprostio dug, ta prica mi je najveci lol

sto se tice bagre iz partizana, oni posluju na totalno drugaciji nacin. oni kradu od transfera, pa kacio je lizr onu sliku za fk partizan i 70milki evra koje nestadose. danilovic i dule uzimaju pare isto od transfera, ali legalno, koliko sam ja upucen, posto to igraci potpisu. e sad, totalno je druga stvar sto oni posle seru kako se nema para i kukaju svima, a bitno im je da napune svoje dzepove, koji su svakako puni, da bi imali da kupuju slike save sumanovica i petra lubarde

kenja mi se i od te basket price iskreno, ali tu bar mogu da vidim dobru kosarku, dok na fudbalu nazalost ne.

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

koliko sam ja skapirao, dugovi tih privatnih kompanija ili ljudi, nebitno, su vraceni, tj kamatom je vraceno mnogo vise, otpisala se glavnica duga. sto znaci da su oni dobrano zaradili od zvezde. problem su banke, koji valjda po zakonu ne mogu da otpisu glavnicu duga, a vecina duga je upravo prema tim bankama.

ma gde su vraćeni stanko, misliš da država hoće u vreme ove besparice kad nema za penzije i plate da sune 15 miliona u zvezdu tek tako? To se otpisuje zbog ucena, ili se prave novi talovi za budućnost

[21:00] <vudu> jebacemo svi

related clip - Majkl Skot kara stoku, može :tf: