Dobermann Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Jo, trazim laptop koji ima 2 ladice za hard diskove, da mogu ko covek da met'em ssd i mehanicki za storage a da ne moram da vadim ODD. idealno bi bilo da takav laptop ima sandy bridge i5, ram nebitan samo da moze da se prosiri do bar 8GB i graficka koja moze da tera diablo 3 normalno na med-high podesavanjima na native rezoluciji. ostalo me ne interesuje previse. Naravno sto jeftiniji to bolji :) kao i uvek. Doslo vreme za zamenu a odavno sam van price ko je kvalitetan i koliko, ko daje kakve garancije a vidim da i graficke sad imaju milijardu modela jednog te istog cipa (nvidia 555 ima valjda 3 razlicita cipa wtf?!). Ako neko ima neke preporuke rado cu da ih procitam :) thanks :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 JO Vecina regular size laptopova moze da primi drugi hdd umesto cd-a u odgovarajucu fiokicu. POZ Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Jo, trazim laptop koji ima 2 ladice za hard diskove, da mogu ko covek da met'em ssd i mehanicki za storage a da ne moram da vadim ODD. idealno bi bilo da takav laptop ima sandy bridge i5, ram nebitan samo da moze da se prosiri do bar 8GB i graficka koja moze da tera diablo 3 normalno na med-high podesavanjima na native rezoluciji. ostalo me ne interesuje previse. Naravno sto jeftiniji to bolji :) kao i uvek. Doslo vreme za zamenu a odavno sam van price ko je kvalitetan i koliko, ko daje kakve garancije a vidim da i graficke sad imaju milijardu modela jednog te istog cipa (nvidia 555 ima valjda 3 razlicita cipa wtf?!). Ako neko ima neke preporuke rado cu da ih procitam :) thanks :) Asus G serija,ali nisam siguran da li 15.6" ima mesta za 2 HDD, znam da 17-ica sigurno ima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 (edited) JO Vecina regular size laptopova moze da primi drugi hdd umesto cd-a u odgovarajucu fiokicu. POZ Da, znam ali rekoh da ne zelim da vadim ODD zbog drugog HDDa. @Hajli, sad cu bas da cekiram G seriju od 17" edit: misa mu sarenog, G serija prelazi moj budzet :) treba mi nesto jeftinije a i gtx kartice su za mene overkill posto je najzahtevnija igra koju ja igram WoW/CoD ako se to uopste moze uracunati u zahtevno. kapiram da mi ne treba nista jace od 6770 radeona za D3 da bih ga igrao na nekim razumnim podesavanjima, bez previse izivljavanja. Edited June 13, 2012 by Dobermann Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts