urgh Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Komadici gume i plavi dim, samo je na to obracao paznju... I ona cuvena: i evo ga... E pa evo ga qrac:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Резултати говоре за себе. Јесте имао вероватно најбољи болид тад, али човек је знао одлично да вози. Па ево и сад поставља екстра времена на тренинзима, али га не прати среће, а вероватно и нема више муда као некад па се сјебе у трци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Uvek sam vishe gotivio Barikela (ili barichela) od Shumahera, ali je sve vreme dok su vozili zajedno bio u senci Shumija, i to me nerviralo :D naravno, Hakinen car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 koja glupost šumi pička čeda brkić retard Milos brkic car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4oLSYSJO5Ik Najveci car ikada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) jel gleda neko VN Kanade ? za sad super trka :) Edited June 10, 2012 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Sjajna trka. :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Vaistinu sjajna. Fetel je odlichno odvozao, pogotovo pri kraju kad je sjebao Batona i bash shteta shto ga nije ranije prestigao, jer bila bi neizvesnija zavrshnica da je imao par krugova josh da sustigne Alonsa Kimi objasnio na startu trke, mada je Veber failovao celu trku, tbh 10 bodova razlike nije puno, jedva chekam sledecu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 bas dugo nisam gledao F1 i uz caleta odgledah celu... zaista dobra trka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 otkako se hakinen penzionisao, navijam za kimija. iako ga volim, ovde je baš ispao seljak : http://www.dailymotion.com/video/k2Wttyefymwwv23viLD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 kimi bog otac. posle trke ih je na podijumu intervjuisao kultard, i prvo je kimi rekao otprilike "they gave me shit for not smiling enough last time round", onda je fetel dva puta opsovao, i na kraju je polio kultarda "šampanjcem" po glavi šampanjac pod navodnicima jer je kod sand niggera zabranjen alkohol pa se prskaju nekim fejk sranjem. a ovde kad je rekao liku da ćuti nije ispao seljak realno, jer je lik bio captain obvious. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 da da,to sam i ja konstatovao,umro sam od smeha kad sam ga cuo :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 +1 za Kimija ne seljaka Ovaj kao po ugovoru nekom da mora da mu prica da bi prenos bio zanimljiv ... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 Ko je gledao trku, shvatice o cemu se radi! =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 ili ko je pogledao klip pet postova iznad tvog :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 dead counter strike Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Sjajan start trke, nishta josh ovde nije gotovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 (edited) Koji bog kimi edit:kakva trka,koja tenzija i adrenalin jbt Edited November 25, 2012 by НИКОЛАААА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Bolesna trka... Zasluzena titula za Fetela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Odlična trka, zaslužena titula za švabu :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 posto me smorio glupi fudbal, prebacio sam na F1 i pogledao poslednjih 20 krugova... extra trka, swe pohwale nemcu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Zasluzheno Fetel osvojio, ako uzmemo u obzir drugi deo sezone gde je izdominirao Po onakvom startu se znalo da ce da bude mega trka, mozhda je i ispalo zanimljivije kad je ushao safety car tamo na sred trke, i naravno sva ona kisha i menjanje guma i taktike uopshte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 pokazalo se po hiljaditi put da se u ferariju ne snalaze kada moraju da u hodu menjaju taktiku. uspelo im je da isplaniraju i izvedu onu bravuru od formacijske vožnje posle koje je alonso završio na četvrtom mestu (beše četvrto?) posle starta, ali ih je kiša potpuno sjebala. da nije prešao na intermediate gume posle onog izletanja, alonso je glat mogao da bude drugi ili čak prvi (s obzirom da su i prvi i drugi otpali u jednom trenutku). to bi nateralo red bul da više rizikuju sa fetelom, i mogli su da ga nateraju da preforsira oštećen bolid. ovako im je bilo dovoljno da kopiraju sve što ferari radi u smislu taktike i da sigurno uzmu dovoljan broj bodova. fetel je iscarevao u abu dabiju kad je startovao iz boksa i dogurao do trećeg mesta, a i u brazilu je odradio odličan damage control, posebno zato što mu ni radio nije radio (hehe) žao mi je što hamilton nije osvojio poslednju trku za meklaren, crnjo je možda najbolji trkač trenutno u f1 i dobro se otarasismo mrskog kobasičara, ako se vrati i drugi put, ja prestajem da pratim f1 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Automoto/224204/Fetel-ostaje-bez-titule-preticao-u-Brazilu-pod-zutom-zastavom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts