fatboy Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Kupljene pre XYZ godina u Delta Sportu, imam DVE identicne torbe pa kome treba, ja je koristio i kao putnu i ovako kao "sportsku" inace moze brdo da stane u nju (mrzi me da merim dimenzije al ono ko i sve stare putne torbe fazon), eto pa kome bi radile poso obe ili jedna nek me cima, valja ih oprati malo ali nisu iscepane i sl... Cena..... dogovor..... cim na 064 650 2067 ili na PM! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Nudim 20e "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 ako nudis 20e ja kazem IMAMO DIL! Ne umes ni da trolujes ffs! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 je l' ovo original iz '93 dead stock ili divčo? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 extended miskovic edition gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts