vukashinp Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Kada igram Lol, ali iskljucivo samo njega, laptop mi se gasi. Pregreje se, i posle nekih pola sata igre otprilike, ugasi se. Kada igram Dotu, nista se ne desava, i ne pregreva se. Da li neko moze da mi pomogne i kaze mi u cemu je problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Pregreva se od sranje igre. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Upali vsync u igri, možda grafička puca previše frejmova pa se GPU greje bez potrebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ovo je samo moje misljenje :) ne mora biti tacno (moram da se ogradim) koliko ja znam ceo lol se igra u flashu, i moguce je da ti to pravi problem, iako ne izgleda zahtevno, to glupavo resenje izgleda muci masinu vise nego neke mnogo mnogo ozbiljnije igre... problem je sto ne znam resenje :( Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Mislim da je endžin rađen u Adobe AIR-u, što i dalje nije sjajno ali ipak nije fleš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Evo sada sam odigrao partiju Dote, i malo nesto se zagrejao, ali pre toga sam igrao LoL i mogao si jaje da przis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 resenje ako ne nadjes nista drugo. Kupi tastaturu lap top stavi na dve knjige odvrni ono sranje dole da dodjes do procesora (ovo nije mozda potrebano) kupi ono sranje od ventilatora n kojime stoje laptopovi i to ti je to ne bi trebao da se greje vise toliko). Ili jednostavno prodaj lap top djubre posto ocigledno se igras na njemu i kupi PC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts