Jump to content

Laptop se gasi

dvnityCker

Recommended Posts

Imam HP ProBook 4720s, i od nedavno je poceo da se gasi svaki put kad mu ukljucim CPU-intensive aplikaciju. Evo sad mi je crkao dok sam igrao Quake Live. Pomislio sam da je pregrevanje, no jedini nacin da ga ponovo upalim nakon sto se ugasi je da izvadim bateriju i upalim ga bez baterije, sto ne znam kakvog ima smisla.. jel ima neko neku ideju? Takodje, kuler mi se cini da je nesto glasniji u poslednje vreme.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Pa nista, znaci da ti je baterija riknula. Znaci isti problem sa sestrinim laptopom, kupio novu bateriju i radi sad ok, dok i ona ne rikne. Sigurnosti radi, probaj kod nekog ko ima ili u servisu da stavis novu i da vidis sam, ako radi bez problema sa novom to je to.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

jel radi bez baterije samo na punjacu ? :)

ja imam laptop koji zakucava zbog kulera, a za koji su mi rekli da ne mogu da mu promene ventilator vec mora da se stavlja skroz nov sistem za hladjenje (kuler je izliven u hladnjaku), a to kosta 110 evra + ruke, dok bi sam laptop polovan kostao oko 150 eur... ako neko zna neki servis koji bi to mogao da resi nek javi, toshiba a200 je u pitanju

izvinjavam se dviniju :)

fallout_table.gif

haha :)

radi bez baterije na punjacu

a bedak ako je crkla, drzi po 5 sati i dalje

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

obavezo proveri kuler i prasinu, jer je to i dalje najveca boljka laptopova, pregrevanje usled prasincine koja se uvuce.... imas na youtubetu kako rasklopiti i ocistiti

ja sam moj sinoc rasklopio ocistio kuler koji je i posle toga nastavio da zabada, tako da sada jurim ili kuler za a200 ili cu naruciti preko nemackog ebay-a nesto

fallout_table.gif