Slađan Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 I potvrdiše iz EA Crysis 3, više o tome http://kotaku.com/5902261/crysis-3-transforms-new-york-city-in-2013/gallery/1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ne'am pojma, mene je crysis 2 baš smorio :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Mene nije i jedva chekam ponovo da stalkerujem aliene otpozadi u shumi/gradu ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Jeste bio onako malo više dosadan, preeeviše linearan i za glupi FPS kakav je i ispao na kraju. Mada mi bilo ok sve to jer nije predugačka igra. Priča je bila wtf totalni, ono, neko je povratio gomilu reči na papir i nazvao to scenario ali kao što rekoh, nije trajalo dugo, pa mi nije ni toliko smetalo. Kontam da su oni Crysis 2 pravili samo iz razloga da bi mogli da ga uguraju i na konzole i da se kurče sa tim ako proradi. Ja lično najveći problem imam sa celom franšizom u smislu da se sav promo materijal, 80% neigrivog dela igre, trejleri itd. svode na jednostavno "Just look how fucking awesome I fuckin am in this fucking goddamn awesome fucking nanosuit. So awesome and cool!" i jeste, izgleda prekul, predrkano. I onda je igra iz prvog lica, od tog kul vizuelnog dela ne vidiš ništa, a igra totalno ne uspeva mi uvali tog glavnog lika kao mog avatara, da se ja osećam blabla u odelu itd. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ne znam, meni nekako ... nemam pojma, na trenutak si kao mega ultra giga u svom odelu, onda u drugom trenutku više nisi nego si neki "kao od papira" i tu nešto mi igra pleše na toj tankoj liniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 kao od papira na vetru ljubavi. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ja ne znam da li postoji neki drugi vetar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 postoji crni vetar Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 manowar ima univerzum za sebe, to se ne važi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 istina. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Novi krajenžiin Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Jos da opljackam nekog pa da kupim racunar da igram pod takvim detaljima :D Nego, jel neko primetio da dok se igras tj. dok je akcija ti i ne primecujes 80% stvari tj. sigurno ti izgleda isto bilo na max ili medium jer ti je fokus usmeren ka neprijateljima. Recimo, ja bi radije da vidim ovo u nekoj akcionoj avanturi ili rpg-u. Ima i tu akcije ali sigurno se vise setam i razgledam tu nego u Crysis-u. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 jeste, ja sam bukvalno morao da stanem kad nema frke, pa da gledam okoliš, ovako može da bude quake II endžin :P Voleo bih da vidim u više igara CryEngine i to onima baš u kojima se to primećuje, neke TPS avanture i slično. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Zapravo bi mogli da naprave neki novi film poput Final Fantasy-ja u engineu, to bi bila dobra fora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 20, 2012 Author Report Share Posted April 20, 2012 Prvi trejler, tizer Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Evo neki kao.. gejmplej trejler: Muzika... obratite paznju negde od 1:20 .... totalni ripoff Prometheus trejlera :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 (edited) predrkano, samo se nadam da će ovaj put unajmiti nekog pravog scenaristu i režisera, meni u dvojci pola stvari nije imalo logike i poente što se tiče priče :D A i najzad su rešili da priznaju indirektno da će igra kao i dvojka biti predvidljivo segmentisana, ono dođeš u ograničenu oblast, pucaš, ubiješ - nova oblast, pucaš, ubiješ, itd, a dalje od zida ne možeš. Samo su sada kao oblasti odvojene pod tom kupolom ili šta već, pa samim tim imaju i neki glupi izgovor za to, a i za to da naguraju različitije nivoe i delove igre (ono, travnati nivo, hladni nivo, lava nivo.. da ima za svačiji ukus), više o tome ovde. Mnogo se trude da sakriju tu linearnost gejmpleja, a nešto mi se čini da ne uspevaju, jer je previše šminkaju lepom graifkom, a manje narativnom supstancom. Ono, kao što je HL2 do jaja u fazonu "ideš pravo i to ti je" ali ne primetiš prosto koliko te priča vuče i nosi svojim tokom jer je kvalitetno osmišljeno i sklopljeno. Meni je crysis dvojka bila ok, ali imam i dosta zamerki, od dužine (kratkoće) igre, do priče i nepostojanja oba iliti nerazrađenosti, pa onda i do loše zamaskirane linearnosti nivoa. Voleo bih da mislim da će trojka biti bolja ali nekako nisam siguran i mislim da EA hoće samo da uzme koju kintu više dok se ljudi još sećaju da je prošle godine izašao Crysis 2 i da sama igra koliko god predrkano izgleda u trejleru, neće doneti nešto intrigantniju grafiku nego dvojka. Da ne pominjem što se opet pravi i za konzole, pa će i zbog toga tehnički biti nazadnija igra nego što bi trebalo. Hoću reći, prešminkaće dvojku, dodati luk i strelu, baciti malo trave po zgradama i eto nove igre, daj 50 evra. Why? Because fuck you. EA style. Meni realno Crysis 2 nije vredeo 50 evra na dan izlaska... nije čak ni fensi tech demo od igre kao što je bio kec. I sumnjam da će i ovaj vredeti toliko. Edited April 24, 2012 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Fora je u tome što je postavka Crysisa takva da bolje da neko uzme i napravi skriptovani film i onda se svi ložimo kako je glavni lik moćan i šta sve može da uradi i lepo uživamo u tome, nego to što će zapravo nakon ovakvog trejlera lik koji igra biti u situaciji da igra standardni FPS i nešto tamo skače i bacaka se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 tako nekako... ili bar tps, kao što ja pričam već godinama... bar da vidimo koliko smo kul :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Crysis 3 na Intel i7 2700k oc 4.6ghz + r9 270x. Sve na max: http://postimg.org/image/sk2ezfgw9/ Min fps od 29 do 45 ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts