Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

ахаха релано:)

Свако ходање по води се ради са плексигласом колко ја знам, то је неки стандард штајазнам...

Фазон са тим паблик/мегаломанским илузионистима је што је дозвољено СВЕ осим цги-ја. И људи који не знају ту ''ситну'' чињеницу су практично преварени ако мене питате. Дакле, СМЕШ да радиш монтажу, своју публику итд. Значи, ја смем да окупим руровце око себе, упалим камеру, ходам по улици, угасим камеру, попнем се на зграду за то време, упалим камеру и прикажем се на згради и руровци тапшу и неверуу. И имам финални филм где сам у стотинки телепортован са улице на зграду пред задивљеном масом. То није неки топ сикрет фазон већ се то тако ради и у суштини је поента у томе да онај ко гледа ПРЕТПОСТАВИ да ти ниси толики геј да радиш те ствари:) Заправо је фора готивно осмислити тачку како би све то флуидније деловало (ово сад причам за публику која зна како се то ради), па да се ти питаш како је неко лебдео без цги-а (не смеш да бришеш сајле у афтер ефектсу и те форе) итд. Тако да је све то много мање гламурозно него што многи мисле.

Што се тиче лајв наступа, фазон је углавном у томе да су дваес посто публике роудији отприлике, а остало се решава подмићивањем:) типа ако ја нестајем аутобус, ликови који се пењу на бину су СВИ моји другари. Ту сад долази до проблема где, ако је кружна публика (нека арена рецимо), један део публике види шта се стварно дешава, док остали не виде (рецимо да виде они на крајњим странама или тако нешто). Е, тим што виде даш контур јастук и онда и они буду задивљени на тв преносу:) а то што ће гајби да причају како су добили контур јастук, то је минорна прича.

ахахахах не морате да гледате све, али првих петнаестак секунди је објаснило [roflmao]

Мада је и остатак сјајан ВЕР ДИД И ЕТ ВЕР ДИД И ЕТ

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Мени је најепскије што нига (јер падне заједно са стаклом) има саунд ефекат ломљавине кад тресне на под:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Bilo je davno, snimak od 2.5 godine valjda. Devojka je prelepa. :(

Ima jos jedna koja je krenula sa 16 godina i nagurala do 4.5 godine svakodnevnog fotografisanja, ko ova. U descriptionu je stavila da je krenula to da radi po uzoru na ovu sto sam postovao. Medjutim ta malena ima bolest, gubi kosu usled stresa (ima ime to stanje, pocinje na slovo A. Da me ubijete ako mogu da se setim imena). I ne mog uda je nadjem sada. Fascinantne promene, mnogo veci impact od ove.

YsKBe.jpg?1

ovaj dj feget je toliko velik kralj,umirem od smeha,car:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

aahahahaha,kakva jebena kraljina

ali kad sam video PARA VRTI GDE BURGIJA NECE (NO MONEY NO SEX) prevrnuo sam se sa stolice

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

a komentari su priceless

Hvala brate na pozitivnom komentaru.Imao sam dobru opremu pred sobom i dobro ozvucenje.Sto se tice publike tako je danas svuda brate,mladi zloupotrebljavaju alkohol i drogu ali ja kroz dobru i kvalitetnu pesmu pokusavam da mladima pokazem pravi put...

[roflmao]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...