Guest Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 ma to kili hejtuje sve što se ne uklapa u njegovo viđenje sveta, ništa novo, nema razloga za komentarisanje. a kilijevo viđenje sveta je malo suženo jer mu dve trećine prozora zaklanja monitor :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) Uspavanka :) http://www.facebook....105027872996032 Ne mogu da nadjem na jutjubu :( Edited November 14, 2012 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Jogi_ Posted November 14, 2012 Popular Post Report Share Posted November 14, 2012 Vidjenje sveta i nacin postovanja gosn Killygora je takav da bi ga na 95% foruma banovali u roku od odmah, posto ovo sto on radi nije iznosenje licnog misljenja vec nekvalitetan pokusaj hejtovanja svega i maltene svakoga bez, u ogromnom broju slucajeva, ikakvog konstruktivnog doprinosa bilo kojoj vasoj temi, raspavci ili cemu vec. Secam se da je jos u zlatno vreme wow-a rasterao brdo ljudi sa podforuma svojim retardiranim ponasanjem...s obzirom na posecenost i kvalitet samog foruma, cudi me da mu jos uvek dopustate da opusteno i redovno mraci forum bez ikakvih posledica... I da, imam glup nick i samo 2 posta, ali obilazim forum poprilicno dugo, nije da sam bas skroz neupucen. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 sup bitches http://www.youtube.com/watch?v=pK0iBqu2nCU :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 lol @ debeli sand nigger gangster Vidjenje sveta i nacin postovanja gosn Killygora je takav da bi ga na 95% foruma banovali u roku od odmah, posto ovo sto on radi nije iznosenje licnog misljenja vec nekvalitetan pokusaj hejtovanja svega i maltene svakoga bez, u ogromnom broju slucajeva, ikakvog konstruktivnog doprinosa bilo kojoj vasoj temi, raspavci ili cemu vec. Secam se da je jos u zlatno vreme wow-a rasterao brdo ljudi sa podforuma svojim retardiranim ponasanjem...s obzirom na posecenost i kvalitet samog foruma, cudi me da mu jos uvek dopustate da opusteno i redovno mraci forum bez ikakvih posledica... I da, imam glup nick i samo 2 posta, ali obilazim forum poprilicno dugo, nije da sam bas skroz neupucen. Ovde moram da se slozim sa krekijem! Kili je na klinkama i golim zenama dao sto i jedan hejterski komentar, a u 10 rezurekcija topika nikad nista nije okacio. I mislim da nema jedan konstruktivan post u svojih 20 hiljada. Doduse, toliko i ja imam postova i do pre 2 meseca sam i ja imao toliko konstruktivnih, pa sam zato banovan sto puta. Al nema veze, i dalje sam tu. A kili car, rur niji isti bez kilija! Kili nemoj se nikada promeniti! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Kili je car i jako dobar drugar Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 http://youtu.be/y0XWakvVTS4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 nije to kreki, daki, ovo je neki random koga verovatno i znam sto se tice postovanja, uvek cu da imam isti nacin komentarisanja jer prosto ne vidim kako je to normalno da se dopusta retardima da postuju ili sa druge strane kako se formira to misljenje da je nesto konstruktivno . vrlo prosto bez postojanja kritike druge strane po bezopasnim i retardiranim retardima ovoga sveta bi se sve jednostavno raspalo i postalo jedno veliko sranje i sve bi imalo braon boju verovatno je model konstruktivnog wow foruma wow-serbia na kome je svima dozvoljeno da budu konstruktivni i dele svoje dragoceno misljenje posto ce da placu u mraku ako im neko kaze da su glupi i beskorisni, kao sto vecina jeste drugo, 95% random foruma jeste random i jeste retardirano, upravo iz razloga sto se ne dopusta nikakavo razmisljate izvan kruga a samim tim je nebitno i njihovo postojanje ja vrlo dobro mogu sam da svatim kada moje ponasanje bude prelazilo granice okruzenja i nece mi biti problem da se sklonim kada mi neko bude rekao da sam preterao ali ce to da bude od strane ljudi za koje ja smatram da to treba da mi kazu i cije misljenje cenim. do tada cu da pisam u oci zabavi na brodu u kojoj botovima govore kada da se pomere levo a kada desno i udavacama od 50 godina iz juzne dakote kojima je neverovatno zanimljivo da prilaze konobarima koji moraju da igraju po stolovima i izgledaju veselo 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 sup bitches http://www.youtube.com/watch?v=pK0iBqu2nCU WHOS THA MAN ! Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 nije to kreki, daki, ovo je neki random koga verovatno i znam sto se tice postovanja, uvek cu da imam isti nacin komentarisanja jer prosto ne vidim kako je to normalno da se dopusta retardima da postuju ili sa druge strane kako se formira to misljenje da je nesto konstruktivno . vrlo prosto bez postojanja kritike druge strane po bezopasnim i retardiranim retardima ovoga sveta bi se sve jednostavno raspalo i postalo jedno veliko sranje i sve bi imalo braon boju verovatno je model konstruktivnog wow foruma wow-serbia na kome je svima dozvoljeno da budu konstruktivni i dele svoje dragoceno misljenje posto ce da placu u mraku ako im neko kaze da su glupi i beskorisni, kao sto vecina jeste drugo, 95% random foruma jeste random i jeste retardirano, upravo iz razloga sto se ne dopusta nikakavo razmisljate izvan kruga a samim tim je nebitno i njihovo postojanje ja vrlo dobro mogu sam da svatim kada moje ponasanje bude prelazilo granice okruzenja i nece mi biti problem da se sklonim kada mi neko bude rekao da sam preterao ali ce to da bude od strane ljudi za koje ja smatram da to treba da mi kazu i cije misljenje cenim. do tada cu da pisam u oci zabavi na brodu u kojoj botovima govore kada da se pomere levo a kada desno i udavacama od 50 godina iz juzne dakote kojima je neverovatno zanimljivo da prilaze konobarima koji moraju da igraju po stolovima i izgledaju veselo Kili, ne moras da mi pricas nista, osam godina sam ja isto radio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doolio Posted November 14, 2012 Popular Post Report Share Posted November 14, 2012 nije to kreki, daki, ovo je neki random koga verovatno i znam sto se tice postovanja, uvek cu da imam isti nacin komentarisanja jer prosto ne vidim kako je to normalno da se dopusta retardima da postuju ili sa druge strane kako se formira to misljenje da je nesto konstruktivno . vrlo prosto bez postojanja kritike druge strane po bezopasnim i retardiranim retardima ovoga sveta bi se sve jednostavno raspalo i postalo jedno veliko sranje i sve bi imalo braon boju verovatno je model konstruktivnog wow foruma wow-serbia na kome je svima dozvoljeno da budu konstruktivni i dele svoje dragoceno misljenje posto ce da placu u mraku ako im neko kaze da su glupi i beskorisni, kao sto vecina jeste drugo, 95% random foruma jeste random i jeste retardirano, upravo iz razloga sto se ne dopusta nikakavo razmisljate izvan kruga a samim tim je nebitno i njihovo postojanje ja vrlo dobro mogu sam da svatim kada moje ponasanje bude prelazilo granice okruzenja i nece mi biti problem da se sklonim kada mi neko bude rekao da sam preterao ali ce to da bude od strane ljudi za koje ja smatram da to treba da mi kazu i cije misljenje cenim. do tada cu da pisam u oci zabavi na brodu u kojoj botovima govore kada da se pomere levo a kada desno i udavacama od 50 godina iz juzne dakote kojima je neverovatno zanimljivo da prilaze konobarima koji moraju da igraju po stolovima i izgledaju veselo Јесте, али да би неко то могао да ради, тј. да би то имало икаквог смисла и потпоре, тај неко треба да има савршену перцепцију и ум који је немогуће уздрмати и акати на неке стране. А ти ниси тај лик. Мислим, капирам да 99.9% људи није такво, али ти баш ниси, не зато што си неспособан, него бре зато што свесно негујеш обрнут принцип:) Друга ствар, ти си сад исфилозофиро и дигао то на енти степен аспекта, док се често не ради о томе, већ просто о неком нормалном понашању (притом не мислим на неку претерану гејост и цивилизацију, него ето, неки људски трип). Нпр. клинке са курца нису велфер топик за нас, створен од стране више интелигенције која нон стоп генерише те фотке, него топик који се искључиво напаја алтруистичким напорима чланова (јако лепа ствар), небитно за поенту колико ти напори били велики или мали. Ако ти не окачиш НИШТА, а нон стоп кењаш другима што су окачили неко (јако битна ставка - НАВОДНО, ПО ТЕБИ) срање, није ли то геј? Коме то пишаш у очи? Неком ко ради нешто што тебе мрзи? И не задовољава неке ТВОЈЕ критеријуме притом? Који су заиста само питање укуса. Мислим, смешно ми је што причам о јебеним клинкама са икс ипсилона, то није не знам ни ја шта, али јесте принцип. И немојмо сад о укусима и тим стварима, врло је јасно кад неко окачи неко видно срање које је окачио да би био хехе смешан (дешава се једном годишње можда да се то деси) и тог неког треба варновати или бановати или му брисати пост итд. Трећа ствар, балван и трн и те форе. Нема никакве фрке са тим, да се разумемо, па није свет скуп мормона који миришу цвеће, наравно, некад ћеш се и побити на улици због разлике у мишљењима, исто тако ћеш се борити за оно што сматраш да је добро, то је све океј, али брате, буди цар па назови ствари правим именом. ali ce to da bude od strane ljudi za koje ja smatram da to treba da mi kazu i cije misljenje cenim Ти људи по правилу виновницима дају велики бафер, јер су им драги. Ја исто поштујем другаре, кеву, шта год, али исто тако знам да ће кад претерам, да ме пусте још три претеривања пре него што ишта кажу. И онда треба сам да контам неке ствари јер немам две године да ми нон стоп други говоре да ли сам претерао. Kili, ne moras da mi pricas nista, osam godina sam ja isto radio :) Немој то да радиш леба ти, јер није тачно:) Мислим, ајмо сад да аминујемо безобразно троловање под паролом ''ја не тролујем него освештавам'' или ''ја тролујем само дебиле''... Још ћете да испаднете неки паладини за хајр коз бог те јебо. Оћеш сад за три минута да нађем десет неконструктивних, геј, малициозних и кочећих постова од стране тебе или Килија (за тебе да одем мало назад у времену, јелте:) ), а који нимало не прате ''ја пишам по балу ретарда'' концепт, већ ''диго ми се курац и користим форум као полигон за дркање тог курца, а кад свршим, заболе ме дал свршавам по ретардима или по неким царевима можда пет пута готивнијим од мене'' концепт... Дај, немој зајебавати, јебени опозит деј:) Мислим, Кили, ја сам ти овако ''профи озбиљно'' одговорио зато што си ти написао пост у том вајбу, иначе, далеко од тога да је ово нека најбитнија ствар у космосу, ако тако делује. И најзад, сад ми паде на памет, шта ћеш ти на том броду ако нећеш да прцаш јужњачке госпођице и госпође и да причаш ловачке приче са конобарима? Човек плаћа карту и трпи ствари које мрзи, само да би пишао у очи тим ликовима... Сигурно постоји неки апрувд бај кили брод, мислим, СИГУРНО. Ако си купио карту због другара, седнете лепо за свој сто и блејите ко цареви, неће конобар да прца госпођицу на вашем столу сигурно. Или се договорите, па платите неки други брод, који је готивнији. Мислим, шта год ми паде на памет, не видим механизам који би то оправдао. Само себе смараш тако. 4 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) Vidjenje sveta i nacin postovanja gosn Killygora je takav da bi ga na 95% foruma banovali u roku od odmah, posto ovo sto on radi nije iznosenje licnog misljenja vec nekvalitetan pokusaj hejtovanja svega i maltene svakoga bez, u ogromnom broju slucajeva, ikakvog konstruktivnog doprinosa bilo kojoj vasoj temi, raspavci ili cemu vec. Secam se da je jos u zlatno vreme wow-a rasterao brdo ljudi sa podforuma svojim retardiranim ponasanjem...s obzirom na posecenost i kvalitet samog foruma, cudi me da mu jos uvek dopustate da opusteno i redovno mraci forum bez ikakvih posledica... I da, imam glup nick i samo 2 posta, ali obilazim forum poprilicno dugo, nije da sam bas skroz neupucen. sudice ti icq mafija nadrljao si zaista Edited November 14, 2012 by rejven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 do tada cu da pisam u oci zabavi na brodu u kojoj botovima govore kada da se pomere levo a kada desno i udavacama od 50 godina iz juzne dakote kojima je neverovatno zanimljivo da prilaze konobarima koji moraju da igraju po stolovima i izgledaju veselo kili car, dulio otac svemira! u najozbiljnijem kontekstu :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Jogi_ Posted November 14, 2012 Popular Post Report Share Posted November 14, 2012 NIsam Kreki, random sam, jelte. Elem... nije to kreki, daki, ovo je neki random koga verovatno i znam sto se tice postovanja, uvek cu da imam isti nacin komentarisanja jer prosto ne vidim kako je to normalno da se dopusta retardima da postuju ili sa druge strane kako se formira to misljenje da je nesto konstruktivno . vrlo prosto bez postojanja kritike druge strane po bezopasnim i retardiranim retardima ovoga sveta bi se sve jednostavno raspalo i postalo jedno veliko sranje i sve bi imalo braon boju verovatno je model konstruktivnog wow foruma wow-serbia na kome je svima dozvoljeno da budu konstruktivni i dele svoje dragoceno misljenje posto ce da placu u mraku ako im neko kaze da su glupi i beskorisni, kao sto vecina jeste drugo, 95% random foruma jeste random i jeste retardirano, upravo iz razloga sto se ne dopusta nikakavo razmisljate izvan kruga a samim tim je nebitno i njihovo postojanje ja vrlo dobro mogu sam da svatim kada moje ponasanje bude prelazilo granice okruzenja i nece mi biti problem da se sklonim kada mi neko bude rekao da sam preterao ali ce to da bude od strane ljudi za koje ja smatram da to treba da mi kazu i cije misljenje cenim. do tada cu da pisam u oci zabavi na brodu u kojoj botovima govore kada da se pomere levo a kada desno i udavacama od 50 godina iz juzne dakote kojima je neverovatno zanimljivo da prilaze konobarima koji moraju da igraju po stolovima i izgledaju veselo A na koji nacin si ti u tolikoj meri doprineo ovom forumu i sta si tako epohalno uradio u svom zivotu da bi dao sebi za pravo da odlucujes sta je retardirano, ko je retard i ko bi trebao a ko ne da postuje ovde? To sto imas 17k postova? Poprilicno sam siguran da bi ovaj forum preziveo i bez njih, uzimaju u obzir da ih je vecina beskorisno i bespotrebno. Ovaj forum nije tvoje privatno vlasnistvo, ti si samo jedan od gomile ljudi koji postuju tako da, ako ti ne odgovara, ti lepo skupi pare, napravi licno svoj forum, sad bar to nije preterano skupo, pa tamo lepo skupis ljude koji razmisljaju kao i ti i po ceo dan pljujte po svemu i svacemu i pricajte medjusobno kako ste vi najpametniji i bogom dani a svi ostali glupi i retardirani....mozda ti i uspe, ne znas dok ne probas. Znaci, da ne postojis ti i ljudi slicni tebi svet bi otisao u tri lepe i sve bi dobilo braon boju? Srsly? Mislim da sebi pridajes PREVELIKI znacaj Dalje...sto se tice wow podforuma, njega sam spomenuo zato sto si dugo vremena tamo bio najaktivniji, pritom ne misleci na mentole kojih je stvarno bilo, vec na gomilu ljudi koja je skoro pocela da igra tu igricu, ljudima eto, nesto nije bilo jasno pa su se zaputili ovde s razmisljanjem da je Klanrur nas ponajbollji gamerski forum i da kad vec ima podforum posvedjen wow-u iskoriste to i pitaju sta ih zanima....niko nije nista tebe licno pitao i to sto je tebi pitanje smesno, u fazonu WTF kako je moguce da ovo neko ne zna, ti ne daje za pravo da iste te ljude vredjas i omalovazavas jel, verovali ili ne, nije svako sa wow podforuma proveo 5 godina/10h dnevno u igri da bi sve znao...kao sto vec rekoh, ti NISI bio duzan da ikome odgovaras, ali ako si vec resio mogao si : A) pomoci coveku, za vecinu tih odgovora ne treba vise od 5 minuta max B) ignorisati post i nastaviti dalje, sto je takodje ok, tvoje legitimno pravo C) napusiti coveka u fazonu, ti si glup kad to ne znas. Naravno, tvoji odgovori su u 99% slucajeva bili pod C, iako vreme utrosena na pisanje tog odgovara je jednako vremenu utrosenom na pisanje odgovora pod A, ali eto...zasto pomoci nekome ako mozes da ga izvredjas...zar ne? Kakvo razmisljanje van kruga covece? Van kruga cega? Vecina foruma su javna mesta gde moze da dodje ko hoce i napise sta hoce dokle god ne krsi pravila samog foruma,da nije tako onda bi svaki forum imao pass pa bi se na njega logovalo 50 ljudi koji bi se medjusobno dopisivali i pricali o tome sta su jeli i kad su srali. Ne Daki, tvoji i Killygorovi postovi su nebo i zemlja, ti si trolovao sto je, barem meni licno u vecini situacija i bilo zanimljivo, svaki forum i treba da ima po jednog svog trola, cisto da uveseljava narod, njegovi postovi niti su trolovanje nisi su zanimlijvi. TLDR: Da se razumemo, nemam ja nista licno protiv decka, samo mi, kao sto rekoh, nije jasno da na forumu koji je prilicno poznat i koji je odavno prevazisao granice striktno gamerskog foruma jedan lik moze godinama da se ponasa kao idiot i prolazi nekaznjeno a velik broj drugih ljudi je banovan za mnogo sitnije stvari...naravno, nije on jedini ali je najupecatljiviji u tome...srecom, broj ljudi ciji su postovi zanimljivi, mogu da nasmeju ili se iz njih nauci nesto novo, cuje nesto pametno je i dalje u prednosti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 velik broj drugih ljudi je banovan za mnogo sitnije stvari...naravno, nije on jedini ali je najupecatljiviji u tome.. tebe su onda banovali zbog sitnice pa ti je zao sto nisu i mene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 1 pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Koliko je retardirano Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) Ko ima vremena. Edited November 14, 2012 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 dajte onaj klip gde ruski moler iznajmi X5 i sprca neku gazdaricu hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Nema na cemu... :) 2 How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 kod nas... ... a u svetu... http://www.youtube.com/watch?v=qggrRKHdX4Q pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 tebe su onda banovali zbog sitnice pa ti je zao sto nisu i mene! Ne budi supak, covek se potrudio da ti napise toliki post, a ti uzvratis jednom gluposcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Zаšto si nazvao alta Buttderp? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts