blood_elf Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Kupujem account sa 2+ lika 80+ lvl.. gear me ne zanima,znaci moze ono tek dingovano,plavi gear i to,naravno ako je 85...Klase koje me zanimaju su sledece : hunter,priest,warrior,warlock,shaman,ostalo imam i sam 85 lvl. Kontakt prvo na PM sa ponudama pa cemo se dogovoriti dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonslayer Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Kupujem account sa 2+ lika 80+ lvl.. gear me ne zanima,znaci moze ono tek dingovano,plavi gear i to,naravno ako je 85...Klase koje me zanimaju su sledece : hunter,priest,warrior,warlock,shaman,ostalo imam i sam 85 lvl. Kontakt prvo na PM sa ponudama pa cemo se dogovoriti dalje. Imam ja jedan acc sa 2 chara 85 lvl i jednim charom 80lvl za 50evra mozes mi se javiti na fb Vuk Vukanovic ako hoces..pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosdvsg Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Kupujem account sa 2+ lika 80+ lvl.. gear me ne zanima,znaci moze ono tek dingovano,plavi gear i to,naravno ako je 85...Klase koje me zanimaju su sledece : hunter,priest,warrior,warlock,shaman,ostalo imam i sam 85 lvl. Kontakt prvo na PM sa ponudama pa cemo se dogovoriti dalje. imam ja huntera i warlocka i jos 3 izlevelovanih likova na 85-lvl-u,ako si si zainteresovan cimaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takeshi Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 dodaj me (stolario86) skipe dobices jako dobre ponude. .!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts