Laky4s Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Koji ste vi majmuni u stvari,odradicu neke serije sa vama posebno sa bjekom! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Dodji Laki dodji, moj triceps je uvek spreman za tebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoR Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Hm, ima situacija jedna sumnjiva jako... Nisi imao pare za m4, kupio si famas, zasto ? Na 13:58 si krenuo bas ka protivniku, kako si znao da je tamo ? hahahahahaha, lud decko maximalno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laky4s Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Dodji Laki dodji, moj triceps je uvek spreman za tebe! Nijedan triceps ovog sveta ti nece pomoci breee :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXANR Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 SPAME ONAJ WH STO SI MI DAO MNOGO DOBRO CHVAKA.. ZNACHI TEK KAD PRIDJES KOD ZIDA VIDI SE CHOVEK,GJ MAN & TY <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Ja ne znam cemu vise ta tema o spamchetu svi zivi ga prozivaju i eto dosao je u lan i ceo turnir je odigrao do jaja i ja kad igram vs njega smori me kako lupa glave ali eto bio je i u lanu i napravili su rezultat i opet ista prica.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laky4s Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Ja sam mojima objasnjavao da nema spamce nista,samo decko online igra mnogo bolje nego lan to je realnost,ali u lanu isto lik dobro igra. :) al to ne menja cinjenicu-bjeka ce biti iznabadan !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LePt!r'TJMN Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Alo ljudi spamce ima naocare za sunce a u njima je ugradjen wh,ja sam licno video to kod njega,mozes ribu da gledas dok je obucena i sve da vidis :fp: Quote ~PISAM PO TERENU~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VessA1 Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Hm, ima situacija jedna sumnjiva jako... Nisi imao pare za m4, kupio si famas, zasto ? Na 13:58 si krenuo bas ka protivniku, kako si znao da je tamo ? HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAA LEZIM NA PODU I NE ZNAM DAL CU PREZIVETI OVO !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Dodji Laki dodji, moj triceps je uvek spreman za tebe! zna se ko je tata u bicepsu :D Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 zna se ko je tata u bicepsu :D Ja naravno :D Quote First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Ja naravno :D bog otac :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
method_ Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Ja sam mojima objasnjavao da nema spamce nista,samo decko online igra mnogo bolje nego lan to je realnost,ali u lanu isto lik dobro igra. :) al to ne menja cinjenicu-bjeka ce biti iznabadan !! http://www.gather.rs/members/HEJTER what about this =| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Ja ne kazem da ljudi bez razloga njega prozivaju ONLiNEROM ali nemaju svi mogucnosti da svakih mesec dana odu na turnir pogotovo ako si toliko udaljen kao sve nislije tako ni oni momci iz subotice nisu u mogucnosti da isprate neke turnire a sigurno bi zeleli, to je samo sto se tice prevoza a gde je ufur pa klopa pa prenociste ako se prodje grupa pa sutra opet dorucak , rucak kafica sok...... A ne igras u nekoj od top cetiri ekipe znaci ni ne mozes da se nadas nekoj nagradi a volis da igras cs sve to treba razumeti.... ps Bas juce mi je drugar jedan rekao na sve ove prozivke citiram "Lako je njemu Henshi kad je igrao sa deksijem , menkom i djuskom kaze i ja bi sa njima mogao mnoge da pobedim ja sam mu samo rekao "Pa zar mislis da bi BAS oni igrali sa svakim i uostalom pitao sam ga sto ti ne igras sa kideom djuskom i menkom? Nije mi odgovorio nista.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laky4s Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 (edited) http://www.gather.rs/members/HEJTER what about this =| To je sprdnja igrao sam taj gater sveukupno posteno nego sam par puta upalio wh neki cisto zezancija jer me realno zaboli kurac za kanter znaci onako najjace iz dosade i to mi je prvi put u zivotu:D prestao sam da igram pa sam to namerno uradio :) Jel ti se svidja obrazlozenje ? Edited March 8, 2012 by Lakyh8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Kafa sa Henshijem se isplatila :D, a Laky je legenda v2 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 (edited) Kafa sa Henshijem se isplatila :D, a Laky je legenda v2 :P Sti bi brat trifa reko NAOPAKO (: to je surova istina brate :) A i kad odem na turnir svaki gledam da se javim svima sto od igraca boljih ekipa pa do momaka iz losijih ekipa jel ipak smo svi mi deo jednog kruga ljudi koje vole da igraju kanter ... I meni se x puta desilo da sam u finom mixu i onda me polupa neko fazon 16 1 ljudi za koje nikad nisam cuo niti ih video sa sve zakljucanim profilima i opet nikad nisam nikom rec reko niti dopustio da neko iz moje ekipe kaze rec samo kazem posle mape GG trazimo druge i to je to :) Edited March 8, 2012 by HENSHI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laky4s Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Kafa sa Henshijem se isplatila :D, a Laky je legenda v2 :P Naravno da sam legenda uvek bio i bicu :) posebno ako se tu radi o nekom bicepsu i tricepsu ,imam nedostizan biceps za makija i bjeku ,sanjajte bre! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns1 Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Naravno da sam legenda uvek bio i bicu :) posebno ako se tu radi o nekom bicepsu i tricepsu ,imam nedostizan biceps za makija i bjeku ,sanjajte bre! :) lakeee necemo o bicepsu :) Quote <------------- THE BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 lakeee necemo o bicepsu :) Vi ste jos tu ? Quote First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns1 Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Vi ste jos tu ? hahahahahahahaha Quote <------------- THE BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laky4s Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 hahaha e al neske i biceps daj bre ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 one love hensi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPAMCHE Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 HENSHILOCA MY PERSONAL BODYGUAAARD! so fck off lan playaz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts