nickwood Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Nov telefon, neotpakovan, dovoz iz inozemstva. Cijena 300 evrića Kontakt na pm ili 065/6900113 Nikola Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 javi ako neko kupi, da vidimo ko se zeznuo! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 Jedan je prodat mladom umereno mladom proćelavom menadžeru opšteg tipa koji vozi onaj novi Hyundai spejs izgleda i koji već ima LG 3D telefon i žali se da mu baterija drži mikro dinar. I da, hvala ti što mi miniraš oglas :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 javi ako neko kupi, da vidimo ko se zeznuo! :) a jel stvarno toliko djubre? gledao sam i razmisljao da ga uzmem pa merim jel se mnogo isplati da dodam malo za motorolu razr ili galaxy s2 ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 Ako ćemo iskreno, dodaj. Telefon nije đubre, ali ovi su bolji, otprilike za toliko koliko više koštaju Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 taj fazon, thx ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Razr je meni odličan, baš mi se sviđa, uz'o bih ga kada bih sad kupov'o telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 ovi sa verge-a kažu da mu je mnogo loš ekran, al ja nisam uspeo da vidim problem kad sam ga zagledao u vip-u. možda bi trebalo imati neki dobar ekran pri ruci za poređenje. meni htc one x deluje odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 ja sam oba gledao u MTSu i ako mene pitas razr ima bolji ekran, makar kvalitetniji dok je samsung kao najjeftinija plastika, otpada onda evo :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Samsung ima tu kvaku da je rađen od plastike da bi bio lagan. Pritom je urađen neverovatno dobro, izuzetno je čvrst, kompaktan. Tako da, ako imaš osećaj "jeftinoće", prošao bi posle nepun dan korišćenja Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 moguce ja sam gledao na par minuta u mtsu pa mozda zato imam taj trip ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts