juicer. Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Ja se iskreno ne secam ko je cime igrao, secam se samo da smo mi dobili, ali kao sto rekoh nije to poenta, ti si pristao na bo3 i ja sam pristao na bo3 , ali organizator je ostao gluv. I ne znam kako tebe nije sramota da pises da ste izgubili zbog ovoga ili onoga, kada izgubis bo3 nema izgovora.... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Dobili smo ih i na proslom turu i nije to poenta , poenta je da imamo dovoljno kvaliteta da budemo pozvani na ovako nesto ako su ovo "odabrane" ekipe. I jos jednom cu da ponovim, trebalo bi da bude svima u interesu da nas predstavljaju sto kvalitetnije ekipe, a ne evo pera i mika ce oni vec igraju zajedno ne znam koliko pa eto zbog toga oni... kolko arogancije... ne znam tacno kakva je situacija, ali i sam znas da treba malo vise od 2 tura da bi pokazao da IMAS kvalitet, osim ako ne postignes znacajan uspeh na ta 2 turnira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Ma idemo bre, POWER TO THE PEOPLE! http://www.ipernity.com/doc/vemer/7447767 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 ostavite link od HLTV-a. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 I ne znam kako tebe nije sramota da pises da ste izgubili zbog ovoga ili onoga, kada izgubis bo3 nema izgovora.... Ja to nisam izgubio jer ja tad nisam ni igrao , zato se i smejem sto pricas gluposti Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 aco jos ces cusku dobiti kako si krenuo Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Ne govorim o prvom gigatronu nego o drugom... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 (edited) Ne govorim o prvom gigatronu nego o drugom... To sam izgubio jer sam odigrao ocajno , ne jer si ti dobro igrao. Al ne pricamo sada o tome vec o mecu koji si spomenuo a posto si ga vec drugi put spomenuo moracu da ti pokazem o kom se mecu radi :)) Edited March 2, 2012 by urosh^_- Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 (edited) To sam izgubio jer sam odigrao ocajno , ne jer si ti dobro igrao. Zalosno je zato sto ne shvatas koliko retardiran ispadas ovakvim izjavama, ali kad malo bolje razmislim , ide uz tebe. Edited March 2, 2012 by JCR Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 (edited) Zalosno je zato sto ne shvatas koliko retardiran ispadas ovakvim izjavama. Nije bas da mi je stalo sta ce drugi [edit:NEBITNI] da misle tbh :D Edited March 2, 2012 by urosh^_- Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 (edited) ACO kupi mu kolu napravice movie za tebe Edited March 2, 2012 by dps-sasha Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 ODI DEDI DA TE DEDA PRISHRAFI Quote SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageBeograd Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 (edited) ZA JCR-a Meni nesto nije jasno , jesi ti popio pamet ili sta? Hocemo li sad da cimamo organizaciju iz Intela da ti daju slot na IEM ili da cimam norvezane da te zovu u Kopenhagen na CPH Games? Brate ti si sad umislio da ste najjaci , ukapirao bih da ste osvojili sve te turnire ali desi se da ekipa izgubi (Kao sto je sada u pitanju KGB CM Storm) i sta hocemo li odmah da vam ljubimo noge? Drugo ja sam sa mix ekipom dobio Vifort 16:14 na Scandinavia Cupu i sta cemo sad da trazim ja slot za moju ekipu opet smo mi Vifort dobili ?! Ne znam sta vam je , EVO AKO HOCES UBACICU TE PA IGRAJ , imam fore jos 2 ekipe. Ubbacicu te samo da ne places , ne mogu da citam vise ovo , kvaris drugima raspolozenje.... P.S. Pitao sam gospodina iz VIRTUSA koga znate od ekipa iz Srbije rekao mi je ovako : "Well try to contact Entity, iNation , CM Storm , BGDonLine..." - Vidis li gde sebe?! Eto tako , ja vise necu pisati , ekipe ce dobiti Private MSG sa linkom i to je to... A nasu scenu je tuzno pratiti tako da dosta je sto i ovo znam Edited March 2, 2012 by DamageBeograd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 (edited) aco sine batali Edited March 2, 2012 by dps-sasha Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Nista licno , slobodno me ispravi ako gresim , mozda nisam dovoljno informisan. Ako vec nisi dovoljno informisan - ne spamuj ! Hogar je igrao nereseno vs Fosila (2007-e u AI-u),tur koji je pravio Marko B. <c0nfy> (lik koje je BGD jurio shotkama,pa ti vidi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 (edited) Greska :) Edited March 2, 2012 by urosh^_- Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
<4*emp> Andjeo pakla Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 oce urbanExp. da igra HAAHAHAHHHHHHHHHHHHAAHHAAH ae juricu sredi tamo preko veze :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageBeograd Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 1) Norvezani nemaju nikakve veze sa CPH Games , turnir je u Danskoj. P.S. Pitao sam gospodina iz VIRTUSA koga znate od ekipa iz Srbije rekao mi je ovako : "Well try to contact Entity, iNation , CM Storm , BGDonLine..." - Vidis li gde sebe?! 2) ENTiTY nije iz Srbije. 3) Vidim sebe tu. 4) :) Sorry urke pogresan quote :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 (edited) jako mi je dosadno. Edited March 2, 2012 by dps-sasha Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 aco sine batali ubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 ZA JCR-a Meni nesto nije jasno , jesi ti popio pamet ili sta? Brate ti si sad umislio da ste najjaci , ukapirao bih da ste osvojili sve te turnire ali desi se da ekipa izgubi (Kao sto je sada u pitanju KGB CM Storm) i sta hocemo li odmah da vam ljubimo noge? Nisam popio , stekao sam je vremenom. Kako si ti zakljucio da sam ja umislio da smo mi najjaci ? Samo mi od pocetka nije bilo jasno po kom kriterijumu su odabirane ekipe. I navodio sam argumente koji idu u prilog mojoj tvrdnji a to je da smo u najmanju ruku jednako kvalietna ekipa, mislim bez uvrede ali sta je kbp uradio pa da bude pozvan ? maksnet? lwc ? kgb ? Koji su to zapazeni uspesi ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 hahahahha vrh tema! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Sta se tripujete kad cu opet uzeti sve pare.... sta tu nije jasno.... filipe jebacu te veceras JAKO! Veljo tebe takodje, da ne zaboravim i ni kasada... a tebe bageru cu na nocni da posaljem majmune 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 (edited) Nisam popio , stekao sam je vremenom. Kako si ti zakljucio da sam ja umislio da smo mi najjaci ? Samo mi od pocetka nije bilo jasno po kom kriterijumu su odabirane ekipe. I navodio sam argumente koji idu u prilog mojoj tvrdnji a to je da smo u najmanju ruku jednako kvalietna ekipa, mislim bez uvrede ali sta je kbp uradio pa da bude pozvan ? maksnet? lwc ? kgb ? Koji su to zapazeni uspesi ? kbp : pobedio BGDONLINE [najjacu ekipu u Srbiji] 16:4 pobedio E-FRAG koji je imao najveci uspeh internacionalni posle glorijinog 9 mesta na svetu na LANU maksnet : dobio taj isti e-frag vise puta a sta si ti uradio u proteklih par godina da bi dao sebi pravo da komentarises pozvane ekipe ? 1) Kao prvo ti nisi ekipa. Ti si mix , ne secas se kad si odigrao 2 turnira zaredom u istom sastavu... A na tvoj komentar koji ti se upravo stvorio u mislima mogu da kazem i corava koka ubode neko zrno edit : zaboravio sam svoju ekipu da spomenem Dreamhack polu-finale , WCG polu-finale , top8 finale , jos mnogo uspesnih turnira. Nisu neki sjajni uspesi , ali za tebe su trenutno nedostizni Edited March 2, 2012 by urosh^_- Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts