Bjeka Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Sto znaci sta? Da smo u istom kosu, sto je i bila nasa tvrdnja od pocetka :) Svi ste skrpljeni odavde odande i to je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 ne,razlika je u tome da nas 3ojca smo pored sebe imali uvek 2 igraca u sastavu kbp-a i vezbali..igraci su isli ili sami,ili smo trazili zamene iz nama znanih razloga ...i mi konstanto vezbamo :) to je fora :) nismo se skupili za jedan turnir pa sta bude bude :) nego mi konstatno vezbamo :) bilo ili ne bilo turnira :) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 To su isto ova trojica uradili.... nema veze. Sta sam imao rekao sam i stojim iza toga, za ostale komentare, jbg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Ali Bjeko vi ste se skupili u mixu za ovaj turnir i ko zna kada cete igrati sledeci, a ove ekipe su tu na svakom od poslednjih 3-4 turnira :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Slazem se, skupili smo se za ovaj turnir, tj. od ovog turnira, e sad ostali tagovi su poznati a nas nije :P Inace kao igraci i nije neka razlika, mala smo zajednica, svi se znaju. Sta znas krenemo da samaramo pa iz zadovoljstva ostanemo da igramo, a mozda nas i svi nasamaraju pa kazemo jebes ti ovo aj da iskuliramo :D Ja samo kazem da je moje pitanje prvobitno bilo da li i mi mozemo da se prijavimo, jer smatram da imamo pravo, a sto je kasnije krenulo prepucavanje, nije do mene niti to hocu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojin Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 (edited) Ima neko rizlu ? Zanimljiva tema. Samo chokoladnu imam. Da, da jako zanimljiva... Edited March 3, 2012 by born2eli.vojin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 ko jos mota u cokoladne da mi je znati :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameAgents Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 (edited) Evo da se i ja pridodam malo, jeste da sam totalno nebitan lik na cs sceni ali poznajem odlicno sve nase ekipe i scenu uopste. Prvo skidam kapu Juiceru sto ima tako jake zivce. Realno mene da jase neki klinja koji ne zna sta je zivot, zna samo neke fazone iz cs-a....Cenim da bi nekako nahvatao jedan frag u reallife-u. Drugar moras da postujes starije igrace koji su igrali cs dok ti (ja i jos dosta nas) nisi znao da postoji kompjuter. Gledam te samo kako se na svakoj temi siris i glumis internet konana. Sam sebi dajes neke titule nekog pro igraca i tako to. Dobar si samo kad ti drugi kazu da si dobar. Dokle god si tako samoziv niko te nece gotiviti kao sto je to vec i slucaj. Naleteces na nekoga ko nece trpeti tvoje provokacije pa ce ti napraviti problem. Ja tebe mogu da postujem kao igraca cs-a ali kao coveka nikada jer kontam da si bezobrazan. Toliko. Bez uvrede. Edited March 3, 2012 by gtl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 gtl a taman je sve bilo gotovo i ti to napises :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameAgents Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Jbg....nisam bas u toku, samo sam video provokacije a znam za tako nesto i od ranije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swenson Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 bez zezanja. Proizvodnja sheshira u Kragujevcu je naglo opala :( Quote perapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 JEEEE vracam se da igram KGG realno treba biti pozvan za ovaj turnir jer smo igrali u polufinalu WCG-a izbacili tada samozvane favorite turnira :) pecu i decu iz ns-a :) takodje hergu,distra i du-a :) a i igraci sa kojima sam tada igrao citaj "napravio ih :) " igraju i dalje i vaze za neka muda na ovoj sadasnjoj sceni ? zar ne ? alexa je jedan od najboljih igraca prokleti bot ceo zivot sam mu 6 puta objasnjavao taktike :) djoxic je uvek bolje kapirao :) bogdan boban :) vidim melje i dalje i wula shula se povratio tako da realno mogli bi mi opet entity da kokamo kako stignemo :) !!! Djuske ovo treba da igraju nove generacije :) vidim uros naucio ? red je i bio pusti ukija da igra jer ce da te ... secas se ovoga ? a :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 nakazo polomicu te picko nosata pustili smo vas na wcg-u hahahahahaha Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageBeograd Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 (edited) Drago mi je da vidim da se svi slazete :) To volim da vidimmm :) Edited March 3, 2012 by DamageBeograd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 nakazo polomicu te picko nosata pustili smo vas na wcg-u hahahahahaha haha to to pustili ste nas :) ja mislim da ste hteli onaj sto da pojedete :) koliko truda i vezbe ulozeno a onda dodje kobrica sa 2 mala cupavca iz kutije i iiii i sta bude :) bum bum bum :) jel si ziv sale jel igras i dalje ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 "izgubili smo samo zato sto sam ja NAMERNO LOSE ODIGRAO" oces da ti okacim demo da vidis kako se gubi ???? ahahahah ziv ziv, pomalo :D bauljam poz te Hamlo~ Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageBeograd Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 Imam jos 3 invite-a ... Sledece sedmice startuje kup... Sutra ce verovatno biti objavljene jos 3 ekipe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 vidi ako ne budes zvao FULL____RS, DPS i JOS TAKO NEKE ODLEPICU! Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 vidi ako ne budes zvao FULL____RS, DPS i JOS TAKO NEKE ODLEPICU! hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Imam jos 3 invite-a ... Sledece sedmice startuje kup... Sutra ce verovatno biti objavljene jos 3 ekipe. Mislim da bi bio red da pozoves KGG jer cak i ako ukucas na youtube kode5 serbia movie videces moje poteze kako dajem 4 glave entity-u ... mislim da ja to zasluzujem vise nego juicer i menka zajedno ... ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageBeograd Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 Ja mislim da realno 4gl zasluzuje poziv ili barem playmore ili newave... Ipak 1945 su pobedili na onom turniru u KGB Igraonici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Ja mislim da si se ti previse izlozio. Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Ja mislim da si se ti previse izlozio. +1Nekad se znalo ko moze da dobije organizacuju velikih stvari ... wcg.eswc,kode5....etc,desavao se tu i tamo neki propust a sad koliko vidim velike stvari drze ljudi koji nisu drzali misa u ruci osim kad treba da pogledaju face!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Nema potrebe za raspravom drugar , barem neces videti sa moje strane. Vidi meni kao manageru Srpske organizacije je draze da bude sto vise Srpskih ekipa. Rekoh pitacu Ruse , imam jos 2-3 invite i rekao sam da cu pozvati samo sto treba strpljenja. Ja nisam rekao da ste losi sta vise mislim da je Srpski CS najbolji na Balkanu jer opet mnogo vise ga ima za razliku od Bosne i Crne Gore ali samo strpljenja sve cemo srediti :) Neka neko ne uzme za zlo ali stvarno se trudim da sto vise pozivnica dobijem :) srpski/srpske se pise malim slovom. Opismenimo Srbiju! Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Ja mislim da realno 4gl zasluzuje poziv ili barem playmore ili newave... Ipak 1945 su pobedili na onom turniru u KGB Igraonici? Druze, nemoj se tu loziti i probati da pravis neke sale, zato sto ti se verovatno niko nece nasmejati na te fore, i nemoj misliti da to sto si ti dobio da mozes organizovati neki kurac da si uhvatio Boga za... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts