Nikk. Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Da li razgovarate sami sa sobom ? Moze, nema problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Zasto nas pominjes kad pojma nemas koliko dugo igramo zajedno, molim te ostavi nas sa strane i ne pricaj nesto sto pojma nemas Hvala. BB FIKU5 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Da li se pise spojeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageBeograd Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 srpski/srpske se pise malim slovom. Opismenimo Srbiju! Znam npr crnogorski pisem mali ali Srpski velikim , vise mi se svidja da naglasim... Hocemo li u skolu sada? Druze, nemoj se tu loziti i probati da pravis neke sale, zato sto ti se verovatno niko nece nasmejati na te fore, i nemoj misliti da to sto si ti dobio da mozes organizovati neki kurac da si uhvatio Boga za... Ja nisam ni trazio da budem organizator jednostavno je pala ponuda... Tebe kad ponude ti radi sta hoces... Meni iskrenno vodjenje zajednice i uopste eSports je hobi tako da nema potrebe za ovih 200+ postova gde je skoro 99% uvreda i svadja. Kao deca mala. Sad se svi javljaju da igraju... A najgore je sto deca ovde nekoga nazivaju decom ... Menadzeri nase zajednice imaju oko 30 godina i ne moze neko deriste da kaze da su klinci dobili da odredjuju timove a pritom i da vredjaju druge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sH0MY Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 naravno vukasian p u svakoj corbi mirodjija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 ne budemo li mi DPS pozvani otkazacu turnir. PRAVDA ZA metronetKONFA! Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Jos jedan odgovor za malog bastarda i necu vise. evo i peca milorad i ja smo spremni uz josh dvojicu (janko ako hoce i josh neko) da igramo protiv vas kao mix. Sigurno imamo vishe uspeha od vas u proslosti i novijoj buducnosti (prosle godine). i eto nas 4+1 zasluzujemo da igramo vishe od tebe juiceru. ne znam zasto si se tako jako istripovao ... Kao sto sam vec rekao , cilj organizacije bi trebao da bude slanje najboljih ekipa koje su zainteresovane da ucestvuju , ako bi se vi skupili i izrazili takvu zelju to bi bilo potpuno legitimno, vrlo rado bi te jurio po mapi , ako zelis slobodno skupi tu tvoju ekipu pa da ti to i pokazem. ja od tebe sigurno nisam ucio da igram kanter jer kad pogledam nisam ni imao sta da naucim nhf. Ne znam kako te nije sramota ovo da napises , kad smo te zvali da igras sa nama upisao si se od srece, i gde si ti to veliki dejane j igrao pre nego sto smo te mi zvali ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Rupa bez dna, a taman se malo sve ohladilo, ae svi privatni problemi na PM ili neki drugi mesindzeri :P Nema potrebe da se iko pljuje u... hobiju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Da li se pise spojeno. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 [MEDENI]arm prijavljuje ekipu za ovaj turnir! Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
savela Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 slab je on za medene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VessA1 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 (edited) Ne znam kako te nije sramota ovo da napises , kad smo te zvali da igras sa nama upisao si se od srece, i gde si ti to veliki dejane j igrao pre nego sto smo te mi zvali ? Igrao je u diskoteci ! Edited March 4, 2012 by VessA1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyotez ~ Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Ne znam kako te nije sramota ovo da napises , kad smo te zvali da igras sa nama upisao si se od srece, i gde si ti to veliki dejane j igrao pre nego sto smo te mi zvali ? Igrao je u diskoteci ! hahahahahhhaha hahhhHAHAHhA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Jos jedan odgovor za malog bastarda i necu vise. Kao sto sam vec rekao , cilj organizacije bi trebao da bude slanje najboljih ekipa koje su zainteresovane da ucestvuju , ako bi se vi skupili i izrazili takvu zelju to bi bilo potpuno legitimno, vrlo rado bi te jurio po mapi , ako zelis slobodno skupi tu tvoju ekipu pa da ti to i pokazem. Ne znam kako te nije sramota ovo da napises , kad smo te zvali da igras sa nama upisao si se od srece, i gde si ti to veliki dejane j igrao pre nego sto smo te mi zvali ? kada sam poceo da igram sa vama ja sam vec 2 godine redovno isao na svaki lan turnir (2006 i 2007 godina) i naucio mnogo stvari, pre svega od saleta i pece sa kojima sam igrao. a to sto sam sa vama igrao 3/4 meseca ko i da nisam igrao. da ja nisam igrao uopste kanter i da sam poceo sa vama i da ste me ucili kako se igra i rade neke standardne taktike tipa gcv ili slicne stvari to nije tacno, ja sam pre nego sto sam poceo da igram sa vama radio i silent run i quick scope koji su u to vreme bili neke nove stvari, oba mogu da se vide iz onog videa sto je mi je RaveNTL pravio tako da ne mozes da kazes da sam UCIO da igram kanter uz vas kad sam ucio uz druge ljude, a i da sam ja ucio neke stvari od vas sigurno ne bi prestao da igram sa vama zar ne ? Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 kada sam poceo da igram sa vama ja sam vec 2 godine redovno isao na svaki lan turnir (2006 i 2007 godina) i naucio mnogo stvari, pre svega od saleta i pece sa kojima sam igrao. a to sto sam sa vama igrao 3/4 meseca ko i da nisam igrao. da ja nisam igrao uopste kanter i da sam poceo sa vama i da ste me ucili kako se igra i rade neke standardne taktike tipa gcv ili slicne stvari to nije tacno, ja sam pre nego sto sam poceo da igram sa vama radio i silent run i quick scope koji su u to vreme bili neke nove stvari, oba mogu da se vide iz onog videa sto je mi je RaveNTL pravio tako da ne mozes da kazes da sam UCIO da igram kanter uz vas kad sam ucio uz druge ljude, a i da sam ja ucio neke stvari od vas sigurno ne bi prestao da igram sa vama zar ne ? Veritas :) dejan J :) kakva je to sprdacina od ekipe bila :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VessA1 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 kada sam poceo da igram sa vama ja sam vec 2 godine redovno isao na svaki lan turnir (2006 i 2007 godina) i naucio mnogo stvari, pre svega od saleta i pece sa kojima sam igrao. a to sto sam sa vama igrao 3/4 meseca ko i da nisam igrao. da ja nisam igrao uopste kanter i da sam poceo sa vama i da ste me ucili kako se igra i rade neke standardne taktike tipa gcv ili slicne stvari to nije tacno, ja sam pre nego sto sam poceo da igram sa vama radio i silent run i quick scope koji su u to vreme bili neke nove stvari, oba mogu da se vide iz onog videa sto je mi je RaveNTL pravio tako da ne mozes da kazes da sam UCIO da igram kanter uz vas kad sam ucio uz druge ljude, a i da sam ja ucio neke stvari od vas sigurno ne bi prestao da igram sa vama zar ne ? Ili si bio banovan iz ekipe ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Ljudi kao da imate 15 godina... Resite to privatno, i daj konacan spisak ekipa da vidimo ko ucestvuje, i ko ce nas (ne) obrukati. Quote First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Stvarno me terate da odnesem PECI komp :) Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Stvarno me terate da odnesem PECI komp :) mic0g1 on fire! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageBeograd Posted March 5, 2012 Author Report Share Posted March 5, 2012 Posto su ostala jos 2 mesta da ne bi bilo svadje neke organizovacemo kup koji ce trajati citavu noc u Utorak vece. Sva pravila su na ovom linku ovde >>> DGB Cup Ukoliko imate problema oko termina , napravicemo novi koji mora biti pre VP Kupa koji krece sledece nedelje tacnije verovatno za vikend. Neka krenu prijave na sledeci link. Napomena : Nece sve ekipe biti primljene isto ce se rang neki gledati , ucestvovanje na turnirima , poslednji rezultati , itd. 4 slota za Srbiju znaci 4 ekipe ce biti prijavljene za meceve u utorak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Jesu li prijave na dmg sajtu ili tebi licno da prijavim Mad Dogz-e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameAgents Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Ili si bio banovan iz ekipe ^^ Cuti Veseline, i ja sam tebe naucio da igras cs a sada kad si me obisao ne javljas se uopste. Glumis mangupa nekog. Mislis da si neko jaje ako igras sa karriganom. "Sаkriti tugu, ne mogu vise. Pokusаvаm dа vičem, а u stvаri jedvа disem." :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageBeograd Posted March 5, 2012 Author Report Share Posted March 5, 2012 Jesu li prijave na dmg sajtu ili tebi licno da prijavim Mad Dogz-e Prijave su ovde na BinaryBeast. Ako ne budes mogao da prijavis ekipu ja cu ti prijaviti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 (edited) Prijave su ovde na BinaryBeast. Ako ne budes mogao da prijavis ekipu ja cu ti prijaviti :) Prijavljeno bato ne znam koji su kriterijumi ali igrali smo nas tri dreamhack osminu finala , prosli gigatron cetvrtfinale , zadnji edge osmina finala i ovaj zadnji gigatron osmina finala nismo doktori ali kontam redovni smo :) tag je Mad Dogz Edited March 5, 2012 by HENSHI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VessA1 Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Cuti Veseline, i ja sam tebe naucio da igras cs a sada kad si me obisao ne javljas se uopste. Glumis mangupa nekog. Mislis da si neko jaje ako igras sa karriganom. "Sаkriti tugu, ne mogu vise. Pokusаvаm dа vičem, а u stvаri jedvа disem." :) HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH... radilo se ovih godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts