SpC Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Капирам да је наслов довољно очигледан.. Дешава ми се да приликом отварања одређених фолдера сама та операција замрзне на 1, 2 секунде док се из кућишта не чује неко "ЦАК!" и онда он одради оно што сам хтео.. Капирам да се сјебао, да му је можда нека од плоча оштећена, или је рука мало скренула из лежишта, све у свему, небитно.. Оно што ме занима је да ли би неким софтвером могао да поправим то? Да пробам да испеглам све Low level formatom или на неки такав начин.. Мсм, свеједно ћу то да пробам пошто немам кеша за нови хард, него ми је битно да ли је неко имао искуства са тиме јер ми се не брише 500ГБ података за џабе поготову што је фајлшеринг замро и даунлоад је курчина постао (смрт торенту) :( Хвала унапред.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Prvo probaj drugi moleks iz napajanja, meni se slično dešavalo kad je jedan konektor bio loš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Prvo probaj drugi moleks iz napajanja, meni se slično dešavalo kad je jedan konektor bio loš. хмм, то ми није пало на памет.. Пробаћу после, прво да пребацим систем на други хард (који је надам се стабилан).. Хвала на идеји! Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts