Jump to content

Shank 2

Lucky

Recommended Posts

Sve što ste voleli kod prvog starog dobrog Shanka, kojeg ste mogli da pazarite kao deo Humble Bundlea, volećete i u dvojci! :)

shank2-feature4.png

S tim što su komande preuređene, sređene dodatno, novi multiplayer survival itd.

shank2.jpg

Meni je inače mnogo gotivan ovaj koncept crteža, tako da je zabava zagarantovana :)

pa da, mislim nekako si ga tako zvanično najavio kao lutriju u novinama :D

EDIT: ok mi je novi Šankela, malo mi je glupo to što moram da biram oružja pre nivoa i to je to, a ne ko pre, imam sve, pa udri :D

EDIT 2: free Shank strip http://bit.ly/wHuV0V

EDIT 3: ... a ako vas mrzi da se bakćete tamo sa komiksologijom - http://on.fb.me/wDOmj1

Edited by CheighLee

pljk!

• 3 weeks later...

Presao sve i otkljucao sve skinove,jedino ne mogu ona 2 sto se otkljucavaju na survival.

Tesko mi sam da igram dodjem do 15,16 i izgubim...

Odlicna igra !

Macete + throwing knives + grenades + RIN = dobitna!

Umro sam predzadnji nivo na hard.

fire.jpg

pa meni je tek glup za co-op. Ono, najklasičniji primer lenjosti u dizajnu igara: "E, a da pravim co-op story mod da bude zabavno, napredovanje, engaging itd...?... Mnjeeee, ubaciću jednu pozadinu, jednu prostoriju, i onda horde neprijatelja pa nek se igrač smara sa tim." Posao gotov, ka-ching, moneysound.wav

Ti wave difficulty progression modovi totalni nisu moj ukus i po meni predstavljaju jedne od najučestalijih, a najbezveznijih modova zadnjih godina u igrama. Zato mi je i kec mnogo bolji po tom, a i nekim drugim pitanjima. Prvo, kad igram sa ortakom, nekako je zabavnije kad igramo priču i ima neke progresije, comraderie, ovako mi je kao da igram fensi tetris u dvoje. Drugo, kec mi je nekako, "masniji" kod tuča. Iskreno, očekivao sam bolje ali nije loše za 7.99 evra.

EDIT: da me ne skontate pogrešno po običaju, Šankela dva mi je dobar, samo mi je kec mnogo bolji :D

Edited by CheighLee

pljk!