Lucky Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Sve što ste voleli kod prvog starog dobrog Shanka, kojeg ste mogli da pazarite kao deo Humble Bundlea, volećete i u dvojci! :) S tim što su komande preuređene, sređene dodatno, novi multiplayer survival itd. Meni je inače mnogo gotivan ovaj koncept crteža, tako da je zabava zagarantovana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 (edited) jel.. jel ovo plaćena reklama??? PS: nema story mod co-op što mi je debilno :D ali je ok sp. Edited February 15, 2012 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 i ja sam se smorio za Co-op, baš sam planirao neki Shank maraton sa ortakom Doduše ima onaj neki Survival, nije toliko loše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 ne znam, ortak i ja smo baš bili hepi sa kecom i coop... a ovaj survival mi ne znam, ok je to... ali nije to.. nema tu avanture, ortačštva i slično... kao da igramo tetris u dvoje :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 pa ima malo ortačštva, u fazonu "ej, aj navuci ga na levo, sad ću ja da pustim bodlje/vatru" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 pa jeste, ali mi je to previše tower defense, a ne arkadna tučnjava :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 15, 2012 Author Report Share Posted February 15, 2012 ovo je reklama, a kad ti otvoriš far cry 3 topic nije? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 (edited) pa da, mislim nekako si ga tako zvanično najavio kao lutriju u novinama :D EDIT: ok mi je novi Šankela, malo mi je glupo to što moram da biram oružja pre nivoa i to je to, a ne ko pre, imam sve, pa udri :D EDIT 2: free Shank strip http://bit.ly/wHuV0V EDIT 3: ... a ako vas mrzi da se bakćete tamo sa komiksologijom - http://on.fb.me/wDOmj1 Edited February 15, 2012 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 15, 2012 Author Report Share Posted February 15, 2012 e vrh, to mi reci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Presao sve i otkljucao sve skinove,jedino ne mogu ona 2 sto se otkljucavaju na survival. Tesko mi sam da igram dodjem do 15,16 i izgubim... Odlicna igra ! Macete + throwing knives + grenades + RIN = dobitna! Umro sam predzadnji nivo na hard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 throwing knives je realno imba oružje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 ja to nisam ni koristio skoro :D i i dalje bojkotujem survival mod, glup je. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 pa glup je ako si solo,sa ekipom bi bilo vrh na ts :) Ali moras igrati i survival ako hoces sve da otvoris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 (edited) pa meni je tek glup za co-op. Ono, najklasičniji primer lenjosti u dizajnu igara: "E, a da pravim co-op story mod da bude zabavno, napredovanje, engaging itd...?... Mnjeeee, ubaciću jednu pozadinu, jednu prostoriju, i onda horde neprijatelja pa nek se igrač smara sa tim." Posao gotov, ka-ching, moneysound.wav Ti wave difficulty progression modovi totalni nisu moj ukus i po meni predstavljaju jedne od najučestalijih, a najbezveznijih modova zadnjih godina u igrama. Zato mi je i kec mnogo bolji po tom, a i nekim drugim pitanjima. Prvo, kad igram sa ortakom, nekako je zabavnije kad igramo priču i ima neke progresije, comraderie, ovako mi je kao da igram fensi tetris u dvoje. Drugo, kec mi je nekako, "masniji" kod tuča. Iskreno, očekivao sam bolje ali nije loše za 7.99 evra. EDIT: da me ne skontate pogrešno po običaju, Šankela dva mi je dobar, samo mi je kec mnogo bolji :D Edited March 4, 2012 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Slazem se...potpuno stvar ukusa. Ali ako se udubis u survival i pronadjes logiku igraces ga isto kao sto si igrao "Shinobi".Svaki potez znas unapred.I to je takodje igra. A igra postoji da se igras :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts