Ste Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Jel igra neko? Opasna igra, po meni se kolje sa HoI 2 po zaraznosti. Igrati sa Srbijom je ogroman izazov ali i prilicno zanimljivo. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Ja sam probao pre par meseci i bilo je nekih notornih gluposti koje su me nervirale (sada ne mogu da se setim šta je bilo u pitanju). Ne znam da li su ispeglali patch-evima posle. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 Izasla expanzija pre par dana, ispeglano je dosta stvari. Prilicno je bolja od EU3. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 jel ima da se skine na wbb, nadam se da nije hardverski zahtevnija od hoi2:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 kupi novi komp! Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 (edited) jel ima da se skine na wbb, nadam se da nije hardverski zahtevnija od hoi2:D Imas i na torrentima, ali za ovakvu igru stvarno nije zao dati para. Inace savet za one koji pocinju sa Srbijom, naravno kada malo proucite igru, ekonomiju, politiku, POPs i slicno. Kod mene je 1905 godina, ujedinio sam Srbiju i Crnu Goru kao i Makedoniju. Egipat je moja kolonija, deo indije, Brunei, itd itd. Odmah na pocetku opravdati rat i uzimati deo po deo najbogatije zemlje Egipta, izgraditi transportne brodove kolonizovati sta se moze kolonizovati u Indoneziji i ako imate mogucnosti Madagaskar, deo Indije itd itd, i bataliti industriju nego istrazivati za farme i imacete prilicno para, ja sam najvise imao oko 800k zlata. Ali problem je sto cete ostati uvek na apsolutnoj monarhiji posto cete imati dosta populacije farmera i artisana. Tokom celog vremena odrzavati dobre odnose sa susedima i kada budete ojacali vojsku i politicka situacija bude dozvoljavala objaviti rat(bez saveznika)Otomanima, pokoriti ih i uzeti u jednom ratu Juznu Srbiju i Severnu Makedoniju. Inace Austro-Ugarska je brutalno jaka, uspeo sam u prvom ratu sa njima, da sa saveznikom Severnom Nemackom izborim za Vojvodinu, ali samo zato sto sam vodio defanzivan rat i imao kvalitetnu vojsku i dobio dosta bitaka i pristali su da mi predaju Vojvodinu, btw jebeno je potpisan mir posle par godina ratovanja ne znam tacno koliko, zato sto se vodila jebena borba 500 divizija(ja+saveznici) na 500(samo austro-ugari) divizija u Nisu tih par godina. Zgranuo sam se. Hteo sam Otomanima da uzmem Bosnu i sve ali mi je infamy brutalno visok pa nista od moje objave rata. Obavezno poceti sa expanzijom. Redosled instalacije. Victoria 2 Patch beta 1.4 Victoria 2 A House Divided. Edited February 7, 2012 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 samo 500mb:) zaboravio sam koliko dobrog hardvera moze da bude u malo Gb :) skidam, pa cu da bacim pogled na igru Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts