Jump to content

Victoria 2

Ste

Recommended Posts

jel ima da se skine na wbb, nadam se da nije hardverski zahtevnija od hoi2:D
Imas i na torrentima, ali za ovakvu igru stvarno nije zao dati para. Inace savet za one koji pocinju sa Srbijom, naravno kada malo proucite igru, ekonomiju, politiku, POPs i slicno.

Kod mene je 1905 godina, ujedinio sam Srbiju i Crnu Goru kao i Makedoniju. Egipat je moja kolonija, deo indije, Brunei, itd itd. Odmah na pocetku opravdati rat i uzimati deo po deo najbogatije zemlje Egipta, izgraditi transportne brodove kolonizovati sta se moze kolonizovati u Indoneziji i ako imate mogucnosti Madagaskar, deo Indije itd itd, i bataliti industriju nego istrazivati za farme i imacete prilicno para, ja sam najvise imao oko 800k zlata. Ali problem je sto cete ostati uvek na apsolutnoj monarhiji posto cete imati dosta populacije farmera i artisana. Tokom celog vremena odrzavati dobre odnose sa susedima i kada budete ojacali vojsku i politicka situacija bude dozvoljavala objaviti rat(bez saveznika)Otomanima, pokoriti ih i uzeti u jednom ratu Juznu Srbiju i Severnu Makedoniju. Inace Austro-Ugarska je brutalno jaka, uspeo sam u prvom ratu sa njima, da sa saveznikom Severnom Nemackom izborim za Vojvodinu, ali samo zato sto sam vodio defanzivan rat i imao kvalitetnu vojsku i dobio dosta bitaka i pristali su da mi predaju Vojvodinu, btw jebeno je potpisan mir posle par godina ratovanja ne znam tacno koliko, zato sto se vodila jebena borba 500 divizija(ja+saveznici) na 500(samo austro-ugari) divizija u Nisu tih par godina. Zgranuo sam se. Hteo sam Otomanima da uzmem Bosnu i sve ali mi je infamy brutalno visok pa nista od moje objave rata.

Obavezno poceti sa expanzijom. Redosled instalacije. Victoria 2 Patch beta 1.4 Victoria 2 A House Divided.

Edited by BISS

• 3 weeks later...