fitjfiritj Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 imam problem sa cs-om vec mnogo dugo , non stop mi je fps 50-60 i prosto non stop freeze-uje i totalno pokoci ceo komp ... Morala sam da stavim u startup da mi vuce manje od procesora da bi mogla makar nekako da igram i izmerila sam performance preko nekog programa i uporedo ima i rezultata slicne skoro iste konfe. Uploaded with ImageShack.us grafika stavljena pre 3 meseca u komp gforce 8600 GT , dual core intel 5300 2.6ghz 2 gb ram-a, maticna asus sa slike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 si probala na XP mozda kako radi ? desava se ako imas slabiju konfg da ce na win bas tesko da ti radi lepo,vsync ti je off ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitjfiritj Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 na xp-u mi je uvek bilo cak i gore radilo mozda. kakav vsync to je odavno iskljuceno.. ja kolko vidim procesor mi je sumnjiv ali nisam sigurna da li je jos nesto oslabelo tokom koriscenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Пази, ја имам сличну конфигурацију на Вин7 и све ради супер.. Једноставно, мораш с времена на време да реинсталираш систем како би опет био "брз" као некада.. Пробај да дефрагметнујеш дискове, очистиш све непотребне фајлове са компа, апдејтујеш драјвере.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitjfiritj Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 Пази, ја имам сличну конфигурацију на Вин7 и све ради супер.. Једноставно, мораш с времена на време да реинсталираш систем како би опет био "брз" као некада.. Пробај да дефрагметнујеш дискове, очистиш све непотребне фајлове са компа, апдејтујеш драјвере.. znaci ja pricam o performansama kompjutera... win 7 je reinstaliran bio na servisu kompjuter pre mesec dana i redovno se skenira , defragmentuje itd itd... Neka se javi neko ko se razume u performanse kompjutera i ko moze da mi samo stavi do znanja da li je procesor skroz otisao ili je tu jos nesto pokvareno ... u servisu su mi rekli da kompjuter radi sasvim solidno sto se po igricama i samom radu kompjutera ne bi reklo. to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Не може да ти оде процесор тек тако.. Могуће је да ти је ослабило напајање па да компоненте не добијају довољну снагу и онда не могу да извуку фпс.. Ако већ тражиш проблем у хардверу, а не мора да буде уопште.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitjfiritj Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 Не може да ти оде процесор тек тако.. Могуће је да ти је ослабило напајање па да компоненте не добијају довољну снагу и онда не могу да извуку фпс.. Ако већ тражиш проблем у хардверу, а не мора да буде уопште.. napajanje kupljeno novo pre mesec dana LC power 450w... hardver jeste , sta tacno ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 ubaci još 2GB RAM-a, update-uj drajvere za grafiku i dobićeš neki boost u performansama. sto se tiče grafičke, da se ne lažemo, džaba si bacala pare na nju. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitjfiritj Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 grafika nije moja a nisam je ni kupila vec stara ATI 4650 HD prosto nije sljakala kako treba, pa je ova dobijena dok ne nadjem nesto drugo... Za kanter ova grafika treba da sljaka ko nezdrava, nesto drugo tu nije u redu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 za kanter ova grafa je sranje, nhf naravno Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 rr ceo sistem, izjeo ga neki virus. Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Pogledaj da ti se ne greje procesor . Jos ako palis TS , on vuce cpu , takodje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitjfiritj Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 odnecu kod kompjuterskog inzenjera pa ce srediti da se ne cimaju ljudi ovde ;) Hvala lepo moze lock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Odma hoce inzinjera ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 zene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 yaoming.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitjfiritj Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 Odma hoce inzinjera ! pa kad nemam adekvatnu pomoc moram kod profesionalca da odem :) hvala svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troubles Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 hahaahh al vas lozi cura!!! E dobra ti je fora skroz :))) imas 50 posta i moze lock :)))) hahaahahhhahaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Marko, prestani da spamuje inače ćemo te morati suspendovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 a da nije u biosu stavljeno da ti koristi integrisanu grafu nakon promene sa tom ati? il to il drajveri loshi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts