Gospodin Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Potrebne su mi slusalice sa mikrofonom, prvenstveno za skype i muziku ...ponekad neki gejming . Nebih puno para da pucam jer ih necu previse koristiti .E i da Sennheiser su mi previse skupe sa kombinacijom mikrofona jer znam da mahom njih preporucuju. Poz! Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Nisi napisao kakav ram/oblik slusalica/mica preferiras :) http://www.itsvet.com/proizvod/plantronics-625-usb/comp_comp_headphones/247/968 Ja imam ove vec 4 godine i par meseci, rade kao prvi dan , zvuk odlican , mikrofon radi kristalno cisto. S' tim sto postoje dve vrste , double cable , po jedan za sluske i mic, a ima i onih sa single usb-om :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted January 24, 2012 Author Report Share Posted January 24, 2012 Ove su mi nekako male i slabasne :) mozda bi bilo bolje neke malo masivnije... Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted January 26, 2012 Author Report Share Posted January 26, 2012 bilo ko? Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Hah, i ja sam hteo da napravim ovaj topik, trebaju mi slushke ! Pre svega mi trebaju neke tako "masivne" znaci da su udobne, da imaju jastuke za ushi i glavu. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 I mikrofon! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) http://www.itsvet.com/proizvod/plantronics-gamecom-367/comp_comp_headphones/247/1047 verujte mi da su ove nenadjebive u ovom cenovnom rangu,znam masu ljudi koja ih ima vec par godina.kvalitet je super,mic se cuje jasno i jako su izdrzljive...ove su otvorena verzija,znaci ovi jastucici su onako mekani a imate i zatvorenu verziju koja kosta 500 kinti vise i ona ima kozne,tvrdje jastucice...evo ko god hoce neka slobodno proba,garantujem da se nece pokajati! Edited January 26, 2012 by show =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Kako da probam? Šta ako se pokajem? Troll off :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 brate pazi,znam da imaju dobar zvuk jer vecina osoba koje znam a imaju iste su kanterasi,koji su kao sto znas jako izbirljivi i zahtevni sto se tice zvuka i hoce da im sve bude savrseno od zvuka koji primaju do zvuka koji koji ide u mikrofon tako da nek ti to bude neka mera... A sto se tice muzike,otkud znam pogledaj neki review na netu,ima ih dosta ;) btw posto vidim da zivis u bloku 62,ako ti se ne svide prodaces mi ih jer ja zivim u bloku 61 a kad bih kupovao nove sluske sigurno bih kupio te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 brate pazi,znam da imaju dobar zvuk jer vecina osoba koje znam a imaju iste su kanterasi,koji su kao sto znas jako izbirljivi i zahtevni sto se tice zvuka Jer osmobitni 11 kHz semplovi u Half-Life 1 endžinu traže samo Hi-Fi opremu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Vudu ne prdi, nego mi kazi sta da kupim. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Ništa brate, ne sećam se da sam probao neke slušalice u poslednjih par godina a da nisu smarale iz ovog ili onog razloga. Jebo slušalice, kupi sebi ljudske zvučnike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Imam zvucnike, ali ih ne koristim toliko chesto... a i vise volim headset ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 kupi te plantronics ... odlicne su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v2L.ph4ceeR Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 http://www.cmstorm.com/en/products/audio/sirus/ 5.1 slusalice,jedne od boljih :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted January 27, 2012 Author Report Share Posted January 27, 2012 (edited) Ljudi stvarno ste neozbiljni , ne sumnjam da su lose te CM storm ali mi ne pada napamet da dajem vise od 50eu na slusalice Edited January 27, 2012 by GhostFace Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Covece, idi na itsvet i prelistaj malo komentare na slusalicama koje ti pasuju u cenovnom rangu i resen problem, ili se prosetaj do nekog winwina/gigatrona i vidi sta ima... Mislim za te pare ne mozes da ocekujes flawless victory koji ce da ti radi 10+ godina... Pogledaj po igraonicama koje su sluske , oni uvek idu na pristojnu cenu i istrajnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 sennheiser pc 320 planiram da uzmem, 70e preko, 90e kod nas, al je stvarno perfektna kombinacija zvuka + kvaliteta mikrofona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 http://www.cmstorm.com/en/products/audio/sirus/ 5.1 slusalice,jedne od boljih :D ti si svoje dobio boli tebe djoka,on mora da ih plati :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 E danas uzeh Plantronics 355 za 2299 dinara, ne mogu da dodjem sebi koliko je dobar zvuk i koliko je dobar bass na necemu sto kosta 20 evra :) Lep je i dizajn , malo se zagreju uske kad se duze nosi, ali nije strasno.Uzeh ih u tehnomaniji kod studentskog trga, svaka preporuka ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted January 30, 2012 Author Report Share Posted January 30, 2012 Snimao sam te i one gamecom 377 koje su malo skuplje... mislim da je to najbolja kupovina headset'a u tom cenovnom rangu. Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 gamecom 367 i 377 nemaju ni priblizno dobar zvuk kad je muzika u pitanju...rock ekvilajzer, u supreme x fi integrusi , grmi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts