noiser_ Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 (edited) Posto nisam bas kreativan po pitanju crtanja, trebao bi mi jedan savet u vidu toga sta da nacrtam. Zadatak mi je glasio da na B5 176 x 250 papiru treba da se nadje najmanje 10 portreta Nemanjica, a to kako cu nacrtati je izborno. posto mi nista ne pada na pamet, mozda nekom slucajno sine neka ideja kakav bi to crtez mogao da bude, u kom okruzenju su oni, sta rade... Ne mora da bude nista ozbiljno, moze i saljivo, jedino je potrebno da bude originalno. Hvala unapred. Ustvari pogresio sam, ne mora da bude portret Edited January 24, 2012 by noiser_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Husaju Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Па ако су потрети, онда не могу ту они баш много тога да раде, да би их стављао у гомилу контекста ти треба body shot. Мада мош и овако нешто као да трипујеш... Мош да пробаш стрипски да их урадиш, рецимо. Можеш да их обучеш у нека оделца рецимо, да буду модерни. Али онда Душан моа да има deal with it цвиџе! едит: ако не мора портрет, ето, улични пси!:) Или блеје онако сви заједно око карте, ко кад се договарају војсковође. Или нацрташ сваког у различитој пози да испадне неки покрет. Или да имају неку интеракцију заједничу, лупам, праве хас па овај скроз лево набавља хас, овај следећи сецка и на крају овај десно хаса:) Или ко на некој презентацији у компанији, седе око стола, а један (Немања рецимо) показује на паноу график. Или може и озбиљније, даш сваком неки предмет/нешто да ради што је меме за њега, Душан нешто повезано са освајањима или са ћалетом (не знам, крвав или у фул ратној опреми), Стефан са круном и фенси аутфитом, Растко са неким Гандалф штапом пичи негде... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted January 24, 2012 Author Report Share Posted January 24, 2012 E Dulio pogresio sam, napisah gore. Ipak ne mora da bude portret. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted January 24, 2012 Author Report Share Posted January 24, 2012 Kul dulio. Svidjaju mi se saveti, hvala ti, verovatno cu neki upotrebiti. Posebno je ovaj poslednji dobar, samo sto bih trebao malo vise da istrazim o njima, da vidim sta je karakteristicno za njih a onda i da smislim kako to da nacrtam. Mada mislis da bi bilo ok samo to uraditi, za svakog nacrtati nesto karakteristicno, a da nema povezanosti izmedju svih tih radnji sto oni rade? Imas mozda ideju sta bih trebao da uradim pa da to sve izgleda povezano, iako bi na obicnom crtezu izgledalo nepovezano? Nadam se da si shvatio sta sam hteo da kazem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Па убаци неку интеракцију међу њима, а да је опет сваки за себе, а да није скроз, а да јесте јоооој јооооооој Не знам, Сава се рукује са Стефкетом пре него што ће да пође, Душан нешто планира са неким другим што је ратово (не сећам се који) итд. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Porodično stablo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Mozda bi mogao da predstavis srpsko carstvo kao zgradu gde recimo Nemanja pravi temelj, ovi drugi dizu sprat po srat, Dusan stoji na vrhu i bleji, a Uros nejaki sa macolom rusi :) Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Nije likovna kultura, nego likovna umetnost Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted January 24, 2012 Author Report Share Posted January 24, 2012 Hvala svima na savetima, zanimljivi su svi, znacice mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts