Dule_smor Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 sabio nole ferera, sad jos samo zubatog konja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 ma iz keca u dvojku opusteno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Ako ne pobedi Novak, tj. ako zubati konj dobije....gadice mi se tenis do kraja zivota. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 kvota na zubu tri okruglo.... vredi ispostovati samo zbog toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 ja mislim da je zubati mnogo sazreo,i da je vreme za prvi grend slem ali mislim da novak bolje igra u ovom momentu tako da cu da raspalim pluscinu ko kucu,bez cetiri seta se ovaj mec ne zavrsava Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 ja mislim da je zubati mnogo sazreo,i da je vreme za prvi grend slem marej je osvojio vimbldon ove godine? btw, nole je vec dobio del potra 2 puta posle o.igara, ako sad dobije i mareja stvarno je pickica ispao na olimpijadi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Federer je osvojio Vimbldon. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 jao da, marej je osvojio olimpijske igre...moram da prestanem da se drogiram:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 marej je osvojio vimbldon ove godine? de si pesmo jebote,sta ima u sinsinatiju?:DDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 I posle je pustio Endija na OI. Onaj meč je bio najveća sramota u istoriji tenisa. A pre nego sto je on pustio Endija u finalu, Nole je uradio isto u polufinalu. Sramota. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Federer je igrao 19-17 treci set protiv Del Potra, a Marej je prosao rutinski u dva seta, velika je to razlika... Kako god, osvaja Djokovic, jebi skota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sarma Posted September 10, 2012 Popular Post Report Share Posted September 10, 2012 atp tour: vidi fedex... druze brate... skotska nakaza mora da osvoji nesto... kada se igra wimbldon sve vesti sa ostrva izgledaju kao da je marej organizator i jedini ucesnik... da ga pustimo da osvoji prvi grand slam... federer: e do kurca... a moji rekordi... a onaj odvratni djokovic da ostane prvi... atp tour: ma nece... pazi sad... djokovic gotivi zubatu nakazu... on jeste izjavio "ma bolji si kurac bre"... ali oce da mu ucini... federer: a onaj spanski govnar sto me jebo na GS 18:4 u gemovima... to mu nikada necu zaboraviti... a ustvari ja sam trebao da dobijem taj mec... nego decka kenja!!! KENJA GA!!! i bila je velika vlaznost vazduha... i trava nije nikla na onoj sljaci... inace ja sam bog i najlepsi sam... i mirka je najbolja picka na stadionu... to mi koma reko... atp tour: matoraaa... nadal umesto posluzavnika koristi periodni sistem elemenata... koji ti kurac... ima da ga nateramo da se hrani u matijevicu, a ne u hemofarmu i on je prosek i to bez noge... federer: ma ne dolazi u obzir... ocu budem prvi i to je to... sad ili nikad... onaj posrani srbin DIVLJA... u padu je forme, ali je i dalje zivotinja... i kenja ga jako... KENJA GA!!! ovo mi je poslednja sansa... ja sam bolji od samprasa... ja sam bog otac... <333 koma rulez... ja sam smeker... ja sam skolovan teniser, a ne divljak... JA JEBEM MAME KURVE BRE!!! atp tour: a pazi sad ovo... ti uzmes wimbldon... zubatom ostavis olimpijadu... federer: jao jao... to moze... boli me kurac za svajcarsku... nego srbi su zli, a spanci su cigani najveci... nece nikada to dopustiti... mislim za mareja... ja sam genije... ja cu da ih sjebem posteno... ali za mareja mi frka... dobar decko.... ja sam rekao da ce on da dominira... da je nadal ratar koji samo na zemlji zna da igra... a da je djokovic govno... samo ga kenja brate... KENJA GA JAKO!!! atp tour: ma djokovic ce da popusti... ako je dobio 41 mec za redom ima i da izgubi 2-3 kada mu se kaze... a nadal ide u banju... matijevic... secas se?!? federer: ok ok... samo da se zna da sam ja najveci i najbolji... i da serem po svetu... i da mi dozvole sa reketom da igram golf ja bih prskao po tajgeru i tajsona bih umlatio sa reketom... ja sam bog otac... savrsenstvo... kralj... sah... idol... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 <333 koma rulez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 i mirka je najbolja picka na stadionu... to mi koma reko... nadal umesto posluzavnika koristi periodni sistem elemenata... Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 brate ulepshao si mi dan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 hahahah sarma car, kako te nije mrzelo :)))))))))))))) inache carsko zensko finale, udarale su ko muskarace... ali zao mi azarenke, trebala je pobediti vepra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 i live to serve... :*** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 (edited) Ovaj Sarma se lozi na Djokovica nenormalno :D Ne bi zacudilo da je jedan od paladina koji brane Djokovica na b92 i blicu, sto ne placa porez Srbiji i sto igra pickasto s vremena na vreme :) Edited September 10, 2012 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 minus force is strong in Arilje Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Ma mrze me admini alfa, to je sve iz onog rezima da su admini vedrili i oblacili sa minusima :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 jel dobio djokovic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Jeste 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 MA IDEMO BRE LOMI GAZI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 zasto igraju sa zutim lopticama a do sada se igralo sa belim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 IDEMO SAD GA KARAJ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts