DJAPEH8 Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 (edited) Nisam nasao nigde deo medicine, pa ajd ovde cu vas pitati. Uglavnom, operisao sam pre 7 dana slepo crevo, a i dalje osecam bolove ( tamo gde je rana ), nisam bas mobilan i to, sto je sve, jelte, normalno.. Nego, da li je neko od vas vec operisao slepo crevo i koliko mu je trebalo vremenski da se oporavi totalno? Znaci normalno da se krece i to.. Mene ovo muci vec sedam dana i imam osecaj kao da nikad nece prestati Edited January 3, 2012 by dJAPEh8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Brate pa kad izvadis zub ne znas 7 dana gde se nalazis :) sta si ti mislio ? 15 dana i ko nov ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 Ma svestan sam ja da nece i ne moze proci za 7 dana, nego pitam samo koliko treba vremenski da prodje da se potpuno oporavim. Operisao sam ja i bruh prosle godine pa sam za 10ak dana bio ko nov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 brate, to sve zavisi od vise faktora, neko je za 10 dana kao nov, a neko se razvlaci mesec dana...strpljenja samo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Ma svestan sam ja da nece i ne moze proci za 7 dana, nego pitam samo koliko treba vremenski da prodje da se potpuno oporavim. Operisao sam ja i bruh prosle godine pa sam za 10ak dana bio ko nov. U principu , minimum godinu dana ( ako se ne varam ) . Toliko treba misicnim vlaknima abdomena da se povezu , spoje ili sta vec . Taj deo ce te boleti toliko kad god kines , nakasljes se , prdnes ili sta vec . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 jeste, bolece ga 10 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 e dule, aj' ne seri ti mnogo! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 U principu , minimum godinu dana ( ako se ne varam ) . Toliko treba misicnim vlaknima abdomena da se povezu , spoje ili sta vec . Taj deo ce te boleti toliko kad god kines , nakasljes se , prdnes ili sta vec . Drug koji je trenirao sa mnom se vratio na trening posle operacije za cini mi se 45 dana :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Ne brini se ti nista, dolazimo ti mi u Sombor da te lecimo rakijom! Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 STA OVAJ DULE PRICA KO DA JE DOKTOR NEKI STA ON ZNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Zar ne mislis da bi mnogo pametnije bilo da si pitao doktora kada ti je ispisivao otpusnicu, nego da sada pitas na RURu? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Drug koji je trenirao sa mnom se vratio na trening posle operacije za cini mi se 45 dana :) Ja sam pre par godina odlozio vojsku na godinu dana , nakon operacije slepog creva xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 Ma znam brate, nego trazim odgovor od nekoga ko je vec operisao slepo crevo, dakle prosao je kroz to sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 (edited) Zar ne mislis da bi mnogo pametnije bilo da si pitao doktora kada ti je ispisivao otpusnicu, nego da sada pitas na RURu? : ) BLASPHEMY! RUR (dule) ZNA NAJBOLJE! SPALITE GA NA LOMACI! Edited January 3, 2012 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 Ne brini se ti nista, dolazimo ti mi u Sombor da te lecimo rakijom! Stefane brate, cekamo te vec 3 godine.. Jebo te jel toliko proslo?! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Cekam lepo vreme))) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts