25cm-Matori Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Extra je nova verzija! Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Realno gledano novi heroji/itemi nisu nista preterano imba, iste reakcije kao i posle svakih promena. Jedino sto mogu da primetim da su partije sada brze i zanimljivije. x) @lucky: DotA i dalje ima veliki broj igraca na bnetu/gareni, mozda i vise od hona, lol. :) @konjsvinjzaba: cs podforum ->that way. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 mozda i vise od hona, lol. :) a to je sad tesko u picku materinu :D pre ce biti problem da ima vise igraca od lola, mada cenim da, sveukupno, ima jos uvek probao sam veceras malo sa drugarima da otpikam po koju, i onaj dragonhawk me smorio za sve pare :D svidja mi se sto se icefrog i dalje cima oko keca. bas mi je prijatno osvezenje ova nova verzija Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 kapiram da je to sve deo nekog ugovora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 dota1 je njegova mapa,nema on nikakav ugovor nisakim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts