Jump to content

VPN / Remote Desktop

moyo

Recommended Posts

U Americi sam, a odavde ne moze da se igra pokerstars. Googlao sam malo i video sam da postoje resenja. VPN i remote desktop. Slabo se razumem i ne znam dali su ova dva servisa povezana ili odvojena. U glavno naisao sam na post na nekom forumu.

Sorry guys now i understand how this work.

My thread are actually a test site to confirm that it will work with Your Pokerstar login.

But to subscript on VPN service at this norwegian site is what u have to do.

After signing up you will get a VPN (Virtual Private Network) client softwarre to use.

Read more or sign up here:

http://www.absnet.no/index.php/produkter/internettmeny/vpn-prodark/123

To test that this will work for you before you buy this service you must start Remode Desktop Connection and connect to: 217.170.133.132 with username: pokerstars and password: demo

If you will success login at pokerstars or register a new account (with european credentials) u know that the VPN service will work.

Skontao sam da oni prodaju koriscenje VPN-a. Ali to meni ne treba jer pokerstars banuje sve koji igraju preko VPN. E sad ovaj drugi deo posta me zbunjuje. Otisa sam na Remote Desktop, ukucao datu IP adres, user i pass i otvorio mi se pokerstars klient (doduse na norveskom) ali iskociolo je prozorce i kad klikenm ok diskonektuje me. Ko hoce moze i sam da proba.

Sad mi nije jasno. Oni prodaju VPN servis a ako hoces da ga testiras koristis Remote Desktop. Jel to ista stvar? Gledao sam neke guidove za VPN i video sam da uopste nema veze sa Remote Desktopom.

Jel zna neko jel ima negde da se kupi usluga koriscenja "tudjeg desktopa" tj tudjeg racunara putem RD? Zvuci glupo ali kapiram da se neko i time bavi. U krajnjem slucaju cu pokusati da podesim RD na svom kompu kuci ali to mi je cim jer ga moji koriste od kad sam otisao od kuce.

Valjda je neko skapirao sta mi treba, sad tek vidim kolko mi je haotican post :D

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Kada koristiš remote desktop ti se direktno vežeš sa neki komp i, uprošćeno rečeno, koristiš njegov GUI preko svog kompa kako bi upravljao njime.

Kod VPN-a pristupaš nekom obliku izolovane mreže (recimo da uzmeš u obzir firmu u kojoj radiš) sa udaljene lokacije i koristiš sve funkcionalnosti te mreže kao da sediš na poslu i radiš recimo.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

• 2 weeks later...

jos sam malo googlao i video sam da mi je idealno resenje da iznajmim dedicated server. Samo treba da nadjem najpovoljnije i da je iz neke evropske zemlje. Jel zna neko nesto vise o tim dedicated serverima i kolko bi kostalo iznajmljivanje?

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

https://secure.logmein.com/

Na Dijaninom kompu instaliraš klijent,

a ti pristupas klijentu sa bilo kog drugog računara. (vidis mu desktop u browseru)

Kontam da je ovo najjednostavnije rešenje.

Da samo ako se ona slozi. Ima da popizdi kad joj kazem da cu opet da zaposednem komp :P Jedino me vadi vremenska razlika. A i matori voli da igra poker, sjebace mi bankroll