Trooper Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Kupujem Guitar Hero (World Tour, 5, itd) komplet bubnjeva, gitare i mikrofon, za XBox360 (ne znam da li je bitna konzola). Javite se ovde ili na PM. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Bitna je konzola, ne rade instrumenti sa jedne konzole na drugoj, tj. ima nekih polu-varijanti, ali svakako je najbolje i najsigurniji si da kupiš komplet za konzolu koju imaš. Čisto da pomognem malo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Guitar Hero is soooooooo 2007. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 yup, like I said elsewhere, otkrio sam konzole sa lagom od 4-5 godina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Ma dobar je Rock Band i Guitar Hero, zabavno je to i dalje. Problem je što su kao sa svim drugim stvarima preterali, izdali hiljadu verzija, hiljadu varijanti, instrumenata, koje čega i onda su zasitili narod. A naravno imaš i onaj deo priče da su sve dobre pesme već odavno izdali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 (edited) znaci sad je moj trenutak! :) od svih verzija sam igrao GH3 i prvi Rock Band i to nesto malo Edited December 1, 2011 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Realno Rock Band kec je najbolji, može i dvojka. A gotiviš bitlse onda i Rock Band Beatles. Od GH-a trojka je kul, četvorka je kao jedna od boljih, može i petica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 jasno. Inace jos jedno nub pitanje: Koji djavo je sa ovih milion verzija XBoxa? Elite / Slim, pa Trinity / Jasper, te ovaj firmware, te onaj firmware... jel postoji neki general rule koji tip konzole da jurim kada kupujem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Pa pošto si u Microsoftu i furaćeš samo originale, onda nema veze. Biraj po veličini memorije - harda i to je to, trollface.jpg A za ostalo, kada bi recimo bio priklonjen piratskom softveru, bitno je koja je varijanta upravo zbog mogućnosti čipovanja tj. flešovanja. Znam da sad recimo ima neka verzija kod kojih se nešto buši čip levo desno i to nije jeftino, ima i nekih gde se moraju menjati ploče itd. Imaš www.konzola.rs pa čekiraj, iliti pinguj nickwood-a ovde na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 (edited) furaćeš samo originale inace taj konzola.rs je komercijalni sajt ako sam skapirao dobro. Jel postoji neki normalan community kod nas koji se bavi takvim stvarima (rootovanje/chipovanje, modovanje, ...) i konzolama generalno? Nabasao sam na razmenaigara.com, mada je dosta malo aktivnosti na njemu edit: ima i neki xboxrepublika.com Edited December 1, 2011 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Sve što si rekao je tačno, komercijalni je, ali radi to flešovanje, koje generalno nije stvar koja se lako radi "samostalno". I ti sa xboxrepublike valjaju konzole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 2, 2011 Author Report Share Posted December 2, 2011 done and done :) Moze lock, hvala puno na pomoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts