Touche Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 fnatic.Archie! FTW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdjrtB Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 narode slusamo se sutra u 4 pozz :*** Quote GO GO GO GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGAGE benassko Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 GG gms-u momci stv gaze :) .. gg kingoru i ekipi zoma prebija king i uros po meni nisu najsjajnija kombinacija njih 2 u istoj ekipi ( moje misljenje ) .. fordzu takodje gg imali smo cw vs njih inace uzima se u obzir da su dosta iskusnija ekipa iako im je juric malo pomagao :) sve u svemu zadovoljavajuce,na greskama se uci djuska se dalje :) .. svaka cast za orgu kompovi savrseni atmosfera +1 .. gledamo se na sledecem turu .. gl ostalim ekipama <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 (edited) sutra strim od 16h pa nadalje... u nedelju ceo dan strim, intervjui iz game stationa, reportaze i slike :) Fnatic.archi :)))) http://www.dodaj.rs/f/u/mj/3sArTfrw/p1506111321.jpg Edited November 18, 2011 by mak1. Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 (edited) GG gms-u momci stv gaze :) .. gg kingoru i ekipi zoma prebija king i uros po meni nisu najsjajnija kombinacija njih 2 u istoj ekipi ( moje misljenje ) .. fordzu takodje gg imali smo cw vs njih inace uzima se u obzir da su dosta iskusnija ekipa iako im je juric malo pomagao :) sve u svemu zadovoljavajuce,na greskama se uci djuska se dalje :) .. svaka cast za orgu kompovi savrseni atmosfera +1 .. gledamo se na sledecem turu .. gl ostalim ekipama <3 iskusni al ne igramo mesecima i godinama :) i kako nam je to juric pomagao? inace gg Edited November 18, 2011 by Marko) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Daj neko rezultat idzuo sbc na poslu sam xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted November 18, 2011 Author Report Share Posted November 18, 2011 update svi rez idemo kuci L:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdjrtB Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 sutra strim od 16h pa nadalje... u nedelju ceo dan strim, intervjui iz game stationa, reportaze i slike :) Fnatic.archi :)))) http://www.dodaj.rs/f/u/mj/3sArTfrw/p1506111321.jpg'>http://www.dodaj.rs/f/u/mj/3sArTfrw/p1506111321.jpg Nista cujemo se na strimu sutra !!! ARCHIKAAKAKAKKAKAKAKKAKAK1G http://www.dodaj.rs/f/u/mj/3sArTfrw/p1506111321.jpg'>http://www.dodaj.rs/f/u/mj/3sArTfrw/p1506111321.jpg Quote GO GO GO GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGAGE benassko Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 iskusni al ne igramo mesecima i godinama :) i kako nam je to juric pomagao? inace gg ja nisam ni znao dok neki prisutni momci mi posle nisu rekli da je par puta saputao gde se nalazio ( c ) stv nzm gde si sedeo mozda nisi ni primetio a mozda ni ne znas ali sve jedno nmvz opet je bilo solidno :) ja sam prisao pozdravio se cestitao i gg .. znam da niste igrali dugo,bez obzira znamo kakva ste ekipa i nama je drago sto smo i toliko uzeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolence Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 BRAVO JURICU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGAGE benassko Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 dobar je jure ne kazem nista lose za decka to bi i ja uradio vrv za svoje drugare :) inace hvala njemu sto nam izasao u susret i pozajmio nasem igracu sluske :) tako da ne osudjujem decka kao da se to ne desava na turovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Duco mnogo kenjas! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGAGE benassko Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 ahahaha :D <3 nemoj da ti dodjem dole na tur da ti uzmem pare :P :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGAGE benassko Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 ahahaha :D <3 nemoj da ti dodjem dole na tur da ti uzmem pare :P :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 ahahaha :D <3 nemoj da ti dodjem dole na tur da ti uzmem pare :P :D Ako brate, bilo bi mi drago da ti uzmes pare. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGAGE benassko Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Ako brate, bilo bi mi drago da ti uzmes pare. :D haha ticbra moj :D <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 a gde da potrosimo ove KFC kupone? u meku ? Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns1 Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 hahahahahhaahahaha Quote <------------- THE BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Sa mx518 sece kanter, ISUSE HRISTE da li je moguce. Kompovi tu i tamo, osim sto zabadaju od kako smo mi seli da igramo. GG sbc,idzuo i iYf. Nisam uzeo kfc kupone dolazim sutra po 5 komada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 dobar je jure ne kazem nista lose za decka to bi i ja uradio vrv za svoje drugare :) inace hvala njemu sto nam izasao u susret i pozajmio nasem igracu sluske :) tako da ne osudjujem decka kao da se to ne desava na turovima Ortak samo mi reci je l me ti palis AHAHHAHAH ja sam im govorio gde ste???? :DDD okeej :DD to sto je rista ostao u sajtu i pobio vas dvojicu jer ste radili taktiku koju je "ucitelj" mrkiTJM nama prodao nisam vam ja kriv... gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luksi Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 gUd gejm iYf, IDZUO, SBC ... najjaca scena na infernu samo odjednom trojici paf connection problem, sledeca runda 2 iz SBCa connection problem =DDD elem, makar je orga dobra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 gg svima, vidimo se u nedelju, NAMESTEN TURNIR !!! Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikaa Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 a gde da potrosimo ove KFC kupone? u meku ? HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAA, SALE LEGENDA! +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
method_ Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 a gde da potrosimo ove KFC kupone? u meku ? ahhahahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 jure owned,hocu sutra da krkam longerseeeeeee ;p Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts