Jump to content

RUR fudbal

Recommended Posts

Mislim da jesu baloni isplativiji, inače pre nekih dva meseca je napravljen balon tačno u školskom dvorištu moje škole, znači nalazi se na Voždovcu.Služi za fizičko, ali isto tako se iznajmljuje uveče.Vrhunski je odrađen ali iskreno, tuševi, grejanje, kafić, svlačionice sve sve.Termin košta, nisam siguran ali raspitaću se, od 4,500-5000 dinara.

Nije problem uzeću tokom nedelje slike pa ću okačiti ovde, pa mi javite da li želite da igramo tu ili da tražimo dalje :)

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Hoce i jedan moj ortak.

Sto se tice mesta, evo moze ovde - http://www.balon-sindjelic.rs/termini.shtml

Pise sve zivo, ali ne pise cena, a kapiram da nije mala uopste. Sa druge strane, ima ovaj kao popust ako se igra pre 16h. Ovde je dobra stvar sto nema martinela, a i onaj pravi parket je, za futsal, tako da bi bilo bas kul.

Ako nista za to, ima ovde spisak objekata, pa kako vec hocete: http://www.beogradskiadresar.com/-sportski-objekti-i-baloni-beograd.html

2ch4bup.jpg

Ićiću ja raspitaću se za cenu izgleda prilično dobro, ako bude preskupo onda ćemo morati da nađemo nešto drugo :c

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

meni se svidja ovaj sindjelicev balon,ali kontam da je preskup...btw,mrzim balone,mrzim martinelu,a narocito mrzim jer se tesko igra 5+1 u njima,tako da imajte u vidu da uzmemo neki veci balon...ja sam cak za opciju neke sale naravno,ali me cudi to sto kazete da su one nepovoljnije posto je kod nas u Pancevu balon recimo 3-4 soma termin,a skolske sale su do 2 soma maks i jos se igra na carskom parketu..i tushevi su obavezni:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

hjaoj, pa ovo je odlično!

SLIKE!

SLIKA%201.jpg

SLIKA%202.jpg

SLIKA%203.jpg

SLIKA%204.jpg

SLIKA%205.jpg

SLIKA1.JPG

kafić gore.

SLIKA2.JPG

SLIKA9.JPG

SLIKA7.JPG

SLIKA8.JPG

Eto svima je blizu, videću da zovem u toku dana da vidim kolike su cene i da li imaju uopšte slobodne termine

Edited by aleksandar_

Superbia in Proelio

Na kolosu je hladno, rece vec diego. Aj sto je na terenu hladno, nego i u svlacionici pa ne mozes da se istusiras kao covek...

Moc NBG je carski teren, nema martinele a i topao je!

dobro meni je realno to blizu, 3 autobuske stanice.Ali dosta ljudi ce ispaliti sa izgovorom "daleko je/ne mogu da nadjem" itd.

Superbia in Proelio