LeeiF Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Veliki igrac iz Nisha nije uspio u zivotu :) http://www.esl.eu/hr/cs/5on5/kiev_serbia_qualifier/player/6337812/ http://www.sk-gaming.com/member/LeeiF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riise Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Hahahahah bravo za topic , i to jos likovi prodju a dobijemo ih i smaraju da nam 2 igraca nisu imala upaljen esl wire , a covek im citovao i prosli dalje @_@! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Ja sam igrao prvi mec umesto YNk-a posto nije mogao stigao na vreme za mec, server je bio 60+ ping + wire, fps u minusu, da ste imali upaljen wire videli bi. 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagoyanis Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 hahahahahahahahahahahahaahahahahhaha koji ste bolidi boze me sacuvaj hahahahahahaha !!! MOJ STIM JE HAKOVAN nagoyanis na kom nisam mogo da se ulogujem vec 2 godine ... i pogledaj tamo da li sam banovan, Ja naravno da sam mogo igrao bih na starom stimu ... Drugo ovaj steam mi je dao lik sto hakuje , nemoj da ste smesni molim vas. bio je ukljucen i anticit i ako ima demo pogledajte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeiF Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Znao sam da nisi chiter, kako sam mogao da posumnjam u tebe http://www.sk-gaming.com/member/LeeiF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Znao sam da nisi chiter, kako sam mogao da posumnjam u tebe You are sexy and we know it!~ alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagoyanis Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 HAHA PA TI SI JEDVA CEKAO BRAVO :))))))) Jel mene banovali da sam upalio nesto da sam igrao na cit ili sta ? ili su me banovali zato sto imam banovan akaunt ... Ako su me banovali da sam upalio nesto OK... Ili ako ima demo jos bolje. Znaci ljudi videli banovan akaunt i potrcali da sire pricu , ja imam stari akaunt ali ne mogu se da se ulogujem jer hakovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeiF Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Ma ti si brat pa da si od govana, nebitno jesi li chiter ili ne :* http://www.sk-gaming.com/member/LeeiF Link to comment Share on other sites More sharing options...
n!kol Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 (edited) Ja sam igrao prvi mec umesto YNk-a posto nije mogao stigao na vreme za mec, server je bio 60+ ping + wire, fps u minusu, da ste imali upaljen wire videli bi. To je posebna prica i mnogo je jadno to sto na ovom turu ekipe 2 meca igraju sa 2 razlicite postave... Nista licno jer ja ovako gotivim i Bobbana i Misu ali je mnogo jadno od organizatora to sto su dozvolili da se 5 minuta pre meca dodaju igraci u team i pravi totalno druga postava... U prevodu, na primer, sad u polufinalu fubr prijavi ceo bgdonline i oni im igraju bez problema... Jako losa citava organizacija od price da se sat vremena ceka da se nadje server i slicno... Bolje da su RB i BGD odigrali jedan mec i ko dobije da ide u Kiev... Edited November 5, 2011 by n!kol Link to comment Share on other sites More sharing options...
LePt!r'TJMN Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Kako moze da im igra ceo BGD kad su oni u Rumuniju??? :S ~PISAM PO TERENU~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 boze me sacuvaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 (edited) Jeste organizacije malo losija, ipak je to Intel Extreme Masters, trebali ste "vi" da obezbedite servere, a ne mi da se cimamo gde da igramo, malo pre da se izbace te satnice, i da samo 5 prijavljenih igraca mogu da igraju, ali... Edited November 5, 2011 by STRN 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 tako je svuda STRN, ESL, pa pici, ubacis igraca zamenis ga pred match igrate na vasim severima i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Stvarno tuzno, ali sta je tu je -.- 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali Stuvpa Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 nemoj da ste smesni nagoya i cit..ako je decko igrao sa nekog drugog stima posto je njego hakoan itd sto mora da znaci da ima cit.. nemoj da prdite puno... vise treba da se smejemo ovog orgi nego da se pitamo nesto oko nagoye... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n!kol Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Kako moze da im igra ceo BGD kad su oni u Rumuniju??? :S Rekao sam na primer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokic Marko Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 HOCU I JA JEDAN HAKOVAN ACC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
APP niLLda Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Mi smo ostavili dokaz da je esl wire bio ukljucen i usli smo lepo preko njega na server,e sad to sto on nije prikazao da je upaljen ne znam zasto. . .I vasem jednom igracu isto nije prikazao. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 nemoj da smarate nagoju da je citovao, decku je steam bio hakovan a mi svi zajedno to nismo znali... A to sto smo se 5 min pred turnir registrovali to se zalite organizatorima ili u socijalno... poz ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toperssen Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Kako moze da im igra ceo BGD kad su oni u Rumuniju??? :S Pobednik dana. MUHAHHAHHaLOOOOOOOOOOOOOOOL:D:)AHhah HAHAHHaaaa:Dhhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagoyanis Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Realno smesno , igrali smo vs Self i naravno niko nije prozivao za wh ili tako nesto ... <3 LEIFA sto se pobrinuo da pusti pricu cak iz crne gore :)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
APP niLLda Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 (edited) Tebra niko te ne proziva nego kaze da ti nisi mogao da igras sa takvim esl profilom. . .Drugo dobili smo vas fer i posteno i sami ste videli ssove da je esl wire bio ukljucen i da je zabagovao,i umesto da uradite fer i korektnu stvar i da kazete da nije bitno vi ste jedva docekali da prodjete na DW :) Stvarno smesno sa vase strane Edited November 5, 2011 by APP niLLda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riise Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 nemoj da smarate nagoju da je citovao, decku je steam bio hakovan a mi svi zajedno to nismo znali... A to sto smo se 5 min pred turnir registrovali to se zalite organizatorima ili u socijalno... poz ;) Malopre cisto iz radoznalosti proverim id-ove igraca koji su igrali taj mec , igrao vam je neprijavljen igrac (NBYG) , no nebitno boli me kurac kako god da je bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darEEEE89 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 LeeiF podhitno na lecenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts