prota_ Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) zato neko drugi nije, eto ideje! Firer, prvi put u Moskvi. Slomiće vaša čula. Edited October 18, 2011 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 kada su u pitanju torte,i ja sam u tom fazonu laganini,znaci piskote,sto kila krema i seckanog voca...ne volim cokoladne torte...volim strudlu sa makom,sa puno mleka,ali tacno znam gde da je hasam...mada realno prozdrljiv sam i zeljan do jaja,sve gotivim,samo nesto vise od drugog:)))) pa ti sigurno mnogo prcas cim sagoris sve to :D i ja volim svašta (:o), bitno mi je da nema suvog grožđa, al kad bih baš birao čokoladna ili banana torta :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asGiM Posted October 20, 2011 Author Report Share Posted October 20, 2011 odlična fora :) :D (btw. mislim da mi stoji u frizideru pola parceta, majka je uzela da probamo:)) ) a da i eve josh jedne poslastice Ime: Cheesecake Forest fruit Lokacija: Bulevar Despota Stefana 38, Beograd Cena: 2000 din 2.5kg A i eve njihov sajt Cheescake Shop enjoy:) btw. provalih da mi neshto ne lezhu cokoladne torte za razliku od pretezno vocnih, uf al cokoladni mus shto pravi majka to je bolesno al nikako da se nakani da napravi;/ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 na prvom mestu bila i bice dobos torta ^ this Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 E da, gotivim mnogo i Medovnik. Kod nas ga nisam viđao, ali ga je pre nekog vremena Klas ubacio "u rotaciju": Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts