Johnn1e Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Mount sa koga ne moras da silazis je toliko falio, pa makar samo u jednoj zoni. o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 (edited) broj online igraca po serveru su drasticno morali da smanje, kapiram da je to jedan od nacina da umanje DDoS napade, i da je zbog toga ogroman broj ljudi zaglavljen u queueu Edited November 14, 2014 by hype Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 aha,znaci ddos je u pitanju?Ja se uplasio da je blizzard,prvi put u zivotu,failovo sa launchom igre,patcha. 1 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 ocigledno je da se ovde radi o necemu drugom nego o nesposobnosti blizzarda da launchuje ekspanziju, jer i kada je igru igralo mnogo vise ljudi i mnogo vise ljudi bilo na launchu nije bilo ovoliko problema, vec se radilo o sitnim intervencijama koje su resavane u roku od par sati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangul Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Uzeti free transfer sa Sylvanasa na Xavius/Emeriss ili ne? Ne moguce je uci na server, queue je uzasan.. bolji ti je xavius, skoro je mergovan tako da neces pogresiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 aha,znaci ddos je u pitanju?Ja se uplasio da je blizzard,prvi put u zivotu,failovo sa launchom igre,patcha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 ma da ddos,ali kako to da su juce stare oblasti radile korektno,a wod oblasti prsle skroz.Cak i u SMV l,u isto vreme,nekome radi ok a nekom ni da mrdne,pricam o 2 razlicita quest huba. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 ma da ddos,ali kako to da su juce stare oblasti radile korektno,a wod oblasti prsle skroz.Cak i u SMV l,u isto vreme,nekome radi ok a nekom ni da mrdne,pricam o 2 razlicita quest huba. da li ti uopste razumes kako DDoS funkcionise? ukoliko ne razumes, ne bi trebalo previse da pricas i flejmujes vec da se raspitas kako rade ddos napadi i kako je moguce da sve osim woda radi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 pa strucnjace objasni.Za pocetak popravi citanje. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 ovo nije realno, que za Stormscale u 11:30 je 2700..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ohiCH1VMk18 3 Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Tog malog u videu bih tukao, jako i puno bih ga tukao. Ocigledno mu je potrebno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Mnogo fina ekspanzija do sada. Prica je gotivna, a i generalno nije skroz linearno kretanje kroz zone. Bonus objectives su brdo expa dok god nema puno ljudi da kampuju mobs. Garrison je za sada ok, mada kapiram da postaje gotivnije sto je vise zgrada. Dodao sam sinoc onaj inn pa mi daju posetioci kvestove za dungeone :) Definitivno ne zurim nigde, 93. level a tek zavrsavam shadowmoon. Mozda cak i iskljucim onaj exp gain da mogu lepo da prodjem kroz sve zone. Samo vise da srede one queues.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 (edited) Mnogo fina ekspanzija do sada. Prica je gotivna, a i generalno nije skroz linearno kretanje kroz zone. Bonus objectives su brdo expa dok god nema puno ljudi da kampuju mobs. Garrison je za sada ok, mada kapiram da postaje gotivnije sto je vise zgrada. Dodao sam sinoc onaj inn pa mi daju posetioci kvestove za dungeone :) Definitivno ne zurim nigde, 93. level a tek zavrsavam shadowmoon. Mozda cak i iskljucim onaj exp gain da mogu lepo da prodjem kroz sve zone. Samo vise da srede one queues.... Ujutru nema que, ja ulazim oko 8-9 sati. Ali preko dana je problem, ako izadjem nema vracanja. EDIT: najjaci je. Edited November 17, 2014 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Koji spamer:). Jedini je Swifty gori od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 U 12 uso na Kazzak bez queue. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 nema potrebe da se log-outujete, samo u dungeon da vas biju kripovi. /who 100 ragefire ili stockade :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 oko 13 je bio mass dc, sad dal je slucajno ili da bi izbacili te iz dungeona ne znam, bitno da je 15h a ni jedan realm nije u queue. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Igrao sam mozda 2 sata,i posle toga dc. Kad pokusam da udjem trazi mi likove pola sata i kad udjem na lika i loaduje igru,pukne na nekih 90 posto i ispise Character not found . Koji qrac 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangul Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 dobice svi po 5 free od blizza za ovo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Nije da necemo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Ljudi, sad kad se slegla prasina kakvi su vam utisci o ovoj expanziji, ukratko? Zadnji put sam igrao na pocetku pandi, kupio expanziju, uzeo levele i kad mi isteklo 60 dana batalio...u medjuvremenu svi s kojima sam igrao su kvitovali, guild mi se raspao, tako da ne znam nikog ko trenutno igra da bih ga pitao, a nesto me minula zelja, razmisljam se da uzmem WoD, da izlevelujem ako nista drugo, dosla zima mora se naci neka zanimacija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Uzmi, ekstra je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 niko nista ne prica o expanziji :q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts