Souldrinkah Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Da li je iko probao da boosta u OS za golde, citao sam na Ownedu da se tako mogu lako farmati goldi? Dečko ima neka šizofrena cepanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Dečko ima neka šizofrena cepanja. Sta bi to trebalo da znaci? Molim te objasni mi. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 haha vidi ga ladno souldrinkah :) Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 To je ta ekipa <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 polako Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 glupost se placa pecenjem Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Treba mi pomoc oko istorijata Nihilum guilda. Tipa kad je osnovan, koji mu je prvi "world first" i slicno. Kako je nastao itd... huh... znas da je sa kungenom tenkovao srbin i da je ispala frka oko love... i da je nas lik tvrdio da je kungen indijanac koji nema pojma o igrici... i naravno svi su ga prozivali, a onda je on izbacio ss-ove... to je prica za roman... ako stupim sa njim u kontakt prosledicu ti full info o bilo cemu vezanom za nihilum :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan656 Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Cao ljudi, ja sam nov na ovom forumu, i vracam se na WoW nakon 1-2 godine. Zanima me na kojim serverima uglavnom igraju Srbi? Nekako mi je to najvise fun, a uvek sam igrao sa nekim sugavim Poljacima i Svedjanima... Znam da je ranije Sylvanas vazio za jedan od popularnijih srpskih? Hvala (ne znam gde drugde da pitam ovo, glupo mi da otvaram novu temu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 (edited) Srbi su quitovali, a i da nisu, izbegavaj ih Na pirmer, ovaj Capma, tripuje da zna da igra pvp, a u stvari se krece pomocu strelica Edited September 13, 2013 by Shomi~ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan656 Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 (edited) Hvala na upozorenju :D Ali mislim da cu rizikovati... Znam kakvi su Srbi, jebem li ga, ali ima to neke svoje cari :D Zna neko neki dobar srpski guild? (u koji bih mozda mogao da upadnem) I na kom serveru :P (original naravno) Edited September 13, 2013 by bojan656 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 dobar srpski ne postoji :D mozes da nadjes social guildove (ima na ravencrestu u alijansi secam se, ima u principu na svakom serveru), ali ako trazis guild sa ljudima koji nisu beskorisni, nemoj da trazis srpski guild Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan656 Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Ok, hvala na mudrim recima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Imas dosta srba i na Frostmane-u, bar je ranije bilo, jebem li ga. Bilo je i par srpskih/balkanskih uglavnom social ili hardcore wannabe gildova...ovi prvi su jos i bili podnosljivi za razliku od ovih drugih :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmaychek86 Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 jel poznaje neko The Nerfed Hordes guild na Stormscale? Pozvali me u guild pa reko da vidim jel zna neko od nasih nesto o njima, ne volim da sam u guildu sa scamerima, hakerima ,ninjama itd.. itb... obzirom da sam tek poceo sa retailom (posle 6 godina privatnih servera i mucenja) voleo bih da budem cist :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangul Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 To te random pozvali,adon verovatno,gledaj da bude 25lvl guild. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Baš me interesuje koliko će biti magova na Blizzconu ako ne promene ništa, ovaj 5.4 patch ih je uništio totalno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Baki javi se :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 ne postoji :D mozes da nadjes social guildove (ima na ravencrestu u alijansi secam se, ima u principu na svakom serveru), ali ako trazis guild sa ljudima koji nisu beskorisni, nemoj da trazis srpski guild Nemoj da slusas ovog coveka ceo zivot samo sere, platis meni 100 e ufur i ja te ubacim u najaci sprski gild na planeti radimo arenu na 3k ratingu i cistimo sav hc kontent za 2 nedelje po izlasku patcha. 1 Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 (edited) Vidimo se tupadzije Edited September 18, 2013 by Capma 1 Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 posle 20 sezona jos nisi uzeo rank1, razocaravas me sarmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 znas kolko mi puca kurac za r1 nisi svestan 1 1 Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 18, 2013 Author Report Share Posted September 18, 2013 lol nub no rank1 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 realno nubara, ovde se pravi da ga boli kurac za r1, a zapravo place u cosku :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 18, 2013 Author Report Share Posted September 18, 2013 i dodje ovde na forum da leci komplekse... 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 lecim komplexe za 20 e na sat , javite se u inbox Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts