lawl_ Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 meni je vrh kraj, stvarno su upotpunili to osećanje i ostavili taman nedorečeno sve do kraja. :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Ah posle toliko godina doslo je i ovoj seriji kraj :) Najbolja serija ever, uzivao sam uvek gledajuci je :_) Svaka im cast Mozda za jedno 10-ak godina opet sednem i odgledam sve iz cuga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 10-tak godina ? :D vec za mesec dana ako ne i ranije ima da je obrnem ponovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Meni je isto bila skroz ok epizoda... mada sam ocekivao drugaciji kraj Mislio sam da ce biti mracniji kraj... tipa... Wilson ulece u zgradu da spasi Hausa od vatre i onda pogine, ostavivsi Hausa samog koji se navlaci na vikodin ponovo, ili na nesto teze, jelte heroin posto se puko itd. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts