Grgile Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Skida se :) Do 4-og aprila nema novih epizoda :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 Odlicna epizoda, cak je i slucaj bio ok, jos samo da prestanu da prave awkward scene napada i pun pogodak. Ono sto mi je zanimljivo, pogledam preko dana na tv-u neku epizodu, trenutno je treca sezona mislim, i primetio sam da je tad snimano uz jedan mnogo vedriji filter, nekako mi je ovaj trenutni isuvise mracan, kao da svo vreme snimaju u neki sumrak... I da, nije to do tv-a/kompa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 prejeziva poslednja epizoda,ovako nesto nikad ne bih ocekivao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted April 28, 2012 Author Report Share Posted April 28, 2012 (edited) Zaista odlicna epizoda, posle one sa lutkom koja je jedna od najgorih u celoj seriji... Dakle, Vilson izgleda umire, sto nagovestavaju i naslovi sledecih epizoda, ali mozda je opet neka caka u pitanju, iskreno, voleo bih da jeste, glupo je ubiti takvog lika :) Edited April 28, 2012 by Grgile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 stavi to u spojler batice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted April 28, 2012 Author Report Share Posted April 28, 2012 Stavljeno :) Al' ono, kapiram da ko god prati zna o cemu se radi, ovo sto sam otkrio saznas cak i dok trazis prevode :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Meni je epizoda sranje i tok serije/twist su uradili na silu. Cela sezona mi je mlaka, i ova kineskinja mi je uzasna (dok je ova druga predobra :D). Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 a i meni je 13-tica bila zakon,dosta fali i lisa kadi ali sta ces...moramo da se zadovoljimo parkovom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted April 29, 2012 Author Report Share Posted April 29, 2012 Izgubila se čar Hausovog autoriteta koji se osecao na pocetku serije, nekako se njegov odnos sa zaposlenima sveo na isti nivo, pogotovo sa Čejsom i sa Taubom, ko da gledam tri Hausa jebote... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Pa sta fali tome? Valjda treba da se razvijaju likovi. Kineskinja je car realno, ona bicharka je mlaka. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted April 29, 2012 Author Report Share Posted April 29, 2012 Pa treba, naravno, ali Haus se nekako tu najmanje razvija, pa se smanjuje jaz izmedju njegove genijalnosti i iskustva, i ostalih. Fali malo formanove temperamentnosti, mnogo ga kuliraju svi u pokusaju da ispadnu pametni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 Koji carski kraj epizode, oplakao sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Promo za sledecu epizodu - http://www.youtube.com/watch?v=hzUi-Y6GDWA I DE MO! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 Pa vec je izasla ta epizoda u ponedeljak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 sheeeeeeeeeeeeeit to the downloadmobile Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 carska epizoda,kraj predobar,jbt ne mogu da verujem koliko sam srecan dok gledam hausa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 Spojler incoming Potvrdili su da se vracaju katner, masters, kameron, i 13ica u finalnoj epizodi, sta li su smislili ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Spojler incoming Potvrdili su da se vracaju katner, masters, kameron, i 13ica u finalnoj epizodi, sta li su smislili ... :) Katner? Baš me zanima šta su smislili pošto koliko se sećam on se upucao :) I šta je beše bilo sa Masters? Uopšte se ne sećam, mada ionako je sva tunjava bila tako da je i nebitno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted May 5, 2012 Author Report Share Posted May 5, 2012 Katner? Baš me zanima šta su smislili pošto koliko se sećam on se upucao :) I šta je beše bilo sa Masters? Uopšte se ne sećam, mada ionako je sva tunjava bila tako da je i nebitno... Nista, ona je bila tu samo kao student , pa je imala izbor, da ostane ili da ode, i otisla je. A vezano za Katnera, sigurno nekakvi flesbekovi i halucinacije, nema druge opcije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Ime poslednje epizode "Everybody dies" ... heeeeeee, ko ce docekati. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 au,koliko neocekivani rasplet,toliko ubija epizoda,bice ovo dugih nedelju dana do sledece :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 :') Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Najbolja epizoda za kraj... Ono sto me nervira je sto nisu mogli ni polovinu kvaliteta koji sadrzi ova epizoda da odrze u protekle dve sezone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 pomesana osecanja na kraju,uglavnom,najbolja serija ikad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Imao sam i ja ta pomesana osecanja, ali kontam da je tako uvek kada se radi o poslednjoj epizodi necega sto pratis vec toliko godina. Isao sam da prosetam, nekih desetak minuta, da bih dosao da zakljucka da je ipak odlican kraj. =) Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts