Coyote Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Grafika radi lepo do trenutka kada se instaliraju drajveri, ceo ekran preplavi sa kockicama.. :D Kapiram da ne valja, al me interesuje el postoji neki nacin da se to resi bez da se zameni grafika naravno :P Ako je neko imao nekog iskustva.. bilo bi kul da podeli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Pa recimo, da izvučeš bios sa te kartice, edituješ ga u nečemu i spustiš frekvencije (ponajviše video RAM-a) i usnimiš ponovo. Al pazi s čime radiš. Nibitor za Nvidiju, TechPowerUp Radeon Bios Editor za Ati, WinFlash i NVFlash za čupanje i flešovanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Mislim da coolbits resava probleme sa nvidia kartama, ako vec nisi dovoljno iskusan za fleshovanje. Bar koliko se secam... Linak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 14, 2011 Author Report Share Posted September 14, 2011 (edited) @samur, 8600gt gigabajtova je, pa cu eto probati sa tvojim programom :D Hvala drugari, probacu pa javljam sta sam uradio Edited September 15, 2011 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts