Pipboy Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Elem, imamo u firmi UPS koji nije korišćen duže vreme (dva i po meseca) zbog krečenje, odmora, ku*ac-palac, i sad treba opet da ga montiram na komp na kojem je bio i radio bez problema. Kako god da ga uključim, počne nesnosno da pišti, bez obzira dal' su na njemu priključeni uređaji ili ne. Ne razumem se u UPSove uopšte, jel' ovo standardna stvar sa UPSom kada nije bio duže uključivan, ili je nešto drugo u pitanju? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 crkla baterija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 ^What he said Upali UPS pa ga izvuci iz struje, da vidiš koliko drži baterija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 Hm, kad ga utaknem u struju, nema veze dal' je stisnuto POWER dugme ili ne, on pišti. Kad ga izvadim iz struje, drži par sekundi i ugasi se (ne pišti više). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 crkla baterija, kao što su ti već rekli Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 nestalo struje :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Probaj da ga ostavis ukljucenog 2 minuta, ako i dalje nastavi da pisti znaci da je otisla baterija. U firmi sam imao isti slucaj na 2 razlicita ups-a, jedan je jednostavno bio prazan i prestao da pisti posle 1min a drugom je otisla baterija pa je non stop pistao. Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts