Jump to content

UPS pišti...

Pipboy

Recommended Posts

Elem, imamo u firmi UPS koji nije korišćen duže vreme (dva i po meseca) zbog krečenje, odmora, ku*ac-palac, i sad treba opet da ga montiram na komp na kojem je bio i radio bez problema. Kako god da ga uključim, počne nesnosno da pišti, bez obzira dal' su na njemu priključeni uređaji ili ne. Ne razumem se u UPSove uopšte, jel' ovo standardna stvar sa UPSom kada nije bio duže uključivan, ili je nešto drugo u pitanju?

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Hm, kad ga utaknem u struju, nema veze dal' je stisnuto POWER dugme ili ne, on pišti. Kad ga izvadim iz struje, drži par sekundi i ugasi se (ne pišti više).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

crkla baterija, kao što su ti već rekli

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Probaj da ga ostavis ukljucenog 2 minuta, ako i dalje nastavi da pisti znaci da je otisla baterija.

U firmi sam imao isti slucaj na 2 razlicita ups-a, jedan je jednostavno bio prazan i prestao da pisti posle 1min a drugom je otisla baterija pa je non stop pistao.

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.