MARe. Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 To je do neta,tako je i meni a i jos nekim drugarima koji imaju ADSL :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukibre Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Ja imam adsl i sve mi normalno radi :) to mi se dešavalo dok sam imao sbb.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Sejs prekontrolisi task manager. Isti problem sam imao,skontao da su mi se neki bzvz programi palili sami od sebe kad upalim komp. I kradu memoriju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 To je do neta,tako je i meni a i jos nekim drugarima koji imaju ADSL :) Ne znam brate evo vec dobrih mesec dana me je*e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0h3n Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 (edited) Sejs prekontrolisi task manager. Isti problem sam imao,skontao da su mi se neki bzvz programi palili sami od sebe kad upalim komp. I kradu memoriju. nije brate 30% mi samo zauzima to sve ima jos 70% ako na tome nemoze da radi onda stvarni neznam. Ja kontam da je do neta jel kad stavim net_graph ima ono in i out kad mi je in 16 k/s a out 5 k/s sece strasno,a nekad se smiri i budu obadva po 6 k/s radi ok. I sad je tu naj veci prob kako objasniti onima iz telekoma sta meni neradi, ja se ubi da joj objasnim sta neradi pola sata i ona me na kraju pita jel ti ocitava youtube i sta da kazem. Edited September 30, 2011 by p0h3n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 E jebem im miseve. Jesi trazio da zamenis ruter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blejdinho Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 jel zna neko kako da namestim ts da mi radi u LAN-u?... posto kada sa 5 kompova pokusam da se konektujem na gamer.eunet kaze valjda ne moze zbog istog IP-a... ima valjda ograniceno koliko moze za free verziju kolko sam skapirao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-LunAtiC- Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Pre neki dan sam instalirao Windows 7 i poceo je da mi pada FPS,ali samo u CS-u...smoke mi nista ne smeta,ali kad vidim vise od 5 ljudi pocne da pada na 70-80 ne daj boze da pocne pucnjava odma leti na 50. Konfiguracija: ATI Radeon 5850 HD,AMD 5000+black,2 GB DD2. Drajveri su najnoviji,zna neko kako ovo moze da se resi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Stavi xp. Takav sam i ja problem imao. Nema drugog resenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Isti slucaj, ja sam izdrzavao nekako 2 meseca, ono bilo sve gore i gore, pa sam preinstalirao na xp sad radi super. Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Ja imam 7 i radi odlicno. Nemam ideju sta bi moglo izazvati ovaj problem. Elem postoji program,CCleaner,preko kog mozes bilo koje aplikacije pa i igre pokretati u XP - u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Hmm drugari imam problem sa pustanjem demoa, dakle demo se nalazi u C:\Program Files\Steam\steamapps\account\counter-strike\cstrike folderu, nazvan enzo.dem, kada pokusam u counter-strike da ga pustim komandom viewdemo enzo, izbaci mi sledeci problem : Playing demo from enzo.dem. Coudn't open demo file enzo.dem. Viewdemo: couldn't load demo enzo.dem. Zna li neko u cemu je problem, i kako da ga resim ? Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
foB Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Nazovi taj demo samo enzo... zatim u CS-u kucaj viewdemo enzo.dem Jera ko si stavio da se file zove enzo.dem u igri moras kucati viewdemo enzo.dem.dem... Ako me kontas sta hocu da ti kazem :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukibre Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Hmm drugari imam problem sa pustanjem demoa, dakle demo se nalazi u C:\Program Files\Steam\steamapps\account\counter-strike\cstrike folderu, nazvan enzo.dem, kada pokusam u counter-strike da ga pustim komandom viewdemo enzo, izbaci mi sledeci problem : Playing demo from enzo.dem. Coudn't open demo file enzo.dem. Viewdemo: couldn't load demo enzo.dem. Zna li neko u cemu je problem, i kako da ga resim ? viewdemo enzo.dem kucaj to i radiće :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<W.Churchill> Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Ljudi imam problem zamenio sam graficku za bolju (asus 6670 1gb) FPS mi pada kad krene pucanje na 70 namestio sam naravno fps max u asus catalystu vertical refresh na off rate-ove namestio... Instalirao sam win7 imam 3.5GB rama sve igrice nove (pes 2012) rade super... unapred hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Nazovi taj demo samo enzo... zatim u CS-u kucaj viewdemo enzo.dem Jera ko si stavio da se file zove enzo.dem u igri moras kucati viewdemo enzo.dem.dem... Ako me kontas sta hocu da ti kazem :S Hvala burazeru :). Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
destroyerhugo Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 ljudi cackao sam nesto u settingsu i onaj download region sam slucajno promenio, pa sam hteo da vas pitam koji da stavim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 (edited) Nisam znao gde da trazim pomoc pa sam postavio ovde. Konkretno me zanima kako da admin u specu vidi sta igraci pisu u toku runde, ne mislim pri tom na team_say vec na say komandu. Znaci iako je admin na amx ili ima rcon pw on vidi sta pisu igraci samo kada su mrtvi a ne na pocetku runde. Pa me zanima jel postoji neki plug-in ili neka opcija se se vidi sta kucaju kad su zivi ? Hvala unapred edit : @destroyer - stavi germany frankfurt, meni on stoji po defaultu, mada ja mislim da to i nije toliki problem odakle ce da update-uje steam ili skida nove igrice i demoe. Edited October 17, 2011 by torn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
method_ Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Nisam znao gde da trazim pomoc pa sam postavio ovde. Konkretno me zanima kako da admin u specu vidi sta igraci pisu u toku runde, ne mislim pri tom na team_say vec na say komandu. Znaci iako je admin na amx ili ima rcon pw on vidi sta pisu igraci samo kada su mrtvi a ne na pocetku runde. Pa me zanima jel postoji neki plug-in ili neka opcija se se vidi sta kucaju kad su zivi ? Hvala unapred edit : @destroyer - stavi germany frankfurt, meni on stoji po defaultu, mada ja mislim da to i nije toliki problem odakle ce da update-uje steam ili skida nove igrice i demoe. Postoji plugin mogao bi da posaljes mail iggy-u ako ti niko ne odgovori jer oni prodaju public servere sa tim pluginom. Ili ako vec imas amx server vidi dal ima neki flag koji nije dodat jer mislim da ima veze i sa tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoNg Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Dakle, Pokrenuo sam steam i dugo se pokrecao i pisalo connecting 3 dana i u momentu kada je krenuo da se pokrene ja sam NOGOM :D opalio restart, i kada mi se upalio komp desilo se sledece. Ne mogu da pokrenem steam kada ga pokrenem izbaci mi ERROR Steam.exe(main exception):CMultiFieldBlop(pSerialized):Partial field header at end of record. Kapiram da se ovo jos nije nikome desilo, ali HITNO mi je potrebna pomoc kako da opravim to sve da radi opet, hvala unapred. :D -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pa ovaj google je stvarno gotivna stvar, bio sam pod stresom sto mi ne radi steam da se googla nisam ni setio, inace ukoliko se nekom pojavi ovakav problem evo resenja. Exit Steam - Delete your clientregistry.blob file - Reboot your pc - Log back into Steam and let the file recreate itself. Malo je falilo da ode monitor :D Edited October 18, 2011 by zoNg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Zorane nemoj ga jako. Ko ce terati tenk po infernu ako ti sjebes komp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoNg Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Au brate ne znas kako je to bio los trenutak izgoreo sam bio :D ne brini se za tenk zna se ko rushi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 (edited) reinstalirao sam sistem i instalirao steam i nonsteam cs, kad udjem na bilo koji server preko interneta , ping mi skace do 150 kad se pucam sa ljudima , dok kad gledam u zid normalno radi.Na drugom kompjuteru ( koji je na istom internetu) ovoga problema nema.Kad igram u lanu ovoga problema nema.ranije je sve normalno radilo , sta moze biti problem ? reinstalirao windows i resilo se Edited October 24, 2011 by Ћела Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Kad probam da udjem na steam connectuje se i na kraju se ugasi onaj prozor, a u procesima se pojavi steamerrorreporter.exe.Probao sam da brisem blob fail-ove iz steama takodje i sve sem steamapps i steam.exe,opet nece, sad sam i reinstall citav steam i ista prica :@:@ [:(!] [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Odjednom mi u toku igre sve zakuca i zadnje sto sam cuo u igri mi se neprekidno pusta. Jedini lek je da ubijem proces i da se vratim u igru.. Ima li neko ideju zbog cega se ovo desava? Obarao sam sistem danas i opet se isto desava, inace koristim STEAM CS, WINDOWS 7 (I ne, nije do njega jer je radilo 2 godine bez ikakvih problema + imam svezu instalaciju (od pre 2 sata)).. Pokusavao sam i budem offline na chat-u, da disable game overlay i problem ostaje i dalje.. Unapred zahvalan.. c/p sa KGB Hosting i KGB-HQ foruma.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts