tOMABRE Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Ljudi imam problem sa CS-om,evo SS-a : Zelena linija na net-graphu,kada skoci tako meni cs "zasecka" na 1-2 sekunde,i to postaje vrlo iritirajuce.Jel zna neko kako da resim ovaj problem? :) Kad se samo setim koliko meseci sam se patio sa ovim, jos po pravilu zasecka kada je najbitnije :D Nije do neta sigurno, mozda zvuci glupo ali probaj da defragmentujes :) Meni je jednom pri ulasku u CS izbacilo nesto bla bla i opcija da defragmentujem steam ili cs odnosno hl, ne secam se vise tacno... Uglavnom posle toga je proradilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 jebeno ne radi ..opet ga ubacim u cs strikee nece nzm u cemu je prbl da nije mozda sto je od kgba cs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 moze mi neko pomoci da ubacim demove na non stim polako sve po redu ? :) brate skines demo ubacis u cstrike folder nazoves ga CRNOVINO.dem udjes u cs otvoris konzolu , to ti je dugme izmedju ESC i TAB tu ukucas ovako , samo bez navodnika : "viewdemo CRNOVINO" UKUCAS enter i gledas demo HF Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 brate odradim ja to nisam toliki dijabolik naravno skinuo sam demo promenio ime ubacio ga u cs strike i viewdemo i nece .... ja nzm sta da radim vise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 uroše pokušaj da mu središ preko teamviewer-a, očigledno he's doing it wrong. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 ubacio sam i u valve u cs svudj nemoze is not a HL demo file. eto nisam lood toliko,makar vidim ako ne nista drugo.. jbg dosta sam ispamovao nmvz u svakom slucaju hvala vam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Evo ovako, od jednom su mi se promenila slova(boja i font) na google chromu, na start meniju itd, a u kanteru sam ih izgubio. Slike: ako moze neko da mi pomogne i zna do cega je hvala.. pomoc pls, skenirao sam sa svime i svacime nista nisam nasao, reinstalirao igricu i nema pomoci..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 @N0net http://labnol.blogspot.com/2006/03/how-to-fix-windows-xp-font-problems.html trebalo mi je 30 sec da nadjem using google Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 urose hvala ti inace :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 brate odradim ja to nisam toliki dijabolik naravno skinuo sam demo promenio ime ubacio ga u cs strike i viewdemo i nece .... ja nzm sta da radim vise! Koji demo pokusavas da gledas? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 ma brate skinuo sam demo sa ovog turinira u kragujevcu kopirao ga i ubaciju svudje gde se motze ubacit ali nece da ga pokrene .... nzm sto je ovo poludecu rado bi ih gledao .. :D hvala ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 šta ti piše u konzoli kad pokušaš da pokreneš demo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 dyzafa.dem HL demo file ali ja sam svudje stavio gde sam mogao nzm do cega je u cs strike u valve u steam ako ima ko kgbov cs nek probba da ubaci demo ako moze i nek pokrene ako mu nije tesko unapred VELIKO HVALA ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Ovo nije "CS Problem" ali ne znam gde da ga postavim :/, pre neku noc igrao sam kanter i slusao muziku na lap topu pored mene, ona zastala ja sam udario lap top od sto i na ekranu se pijavilo nesto kao da se razlila boja, ali ne primecuje se da je pukao, pa me zanima sta je to i koliko bi kostala popravka? Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARe. Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Kad se samo setim koliko meseci sam se patio sa ovim, jos po pravilu zasecka kada je najbitnije :D Nije do neta sigurno, mozda zvuci glupo ali probaj da defragmentujes :) Meni je jednom pri ulasku u CS izbacilo nesto bla bla i opcija da defragmentujem steam ili cs odnosno hl, ne secam se vise tacno... Uglavnom posle toga je proradilo :) Kako da defragmentujem,ne razumem te.Stvarno je pocelo da me nervira,a kontam da je do neta jebem im mater -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Kako da defragmentujem,ne razumem te.Stvarno je pocelo da me nervira,a kontam da je do neta jebem im mater -.- Upalis steam Udjes u Library Desni klik na Counter Strike Properties Local Files THERE YOU GO Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARe. Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Upalis steam Udjes u Library Desni klik na Counter Strike Properties Local Files THERE YOU GO Ako je na to mislio,to radim redovno ali mi je isti djavo .Ne pomaze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 moze li mi pomoci ko oko cs-a udjem u ali me izbaci kad pokrenem da kreiram ili udjem na neki server....imam stim ali sam ga izbrisao i remove u control panel ali me opet izbaca zna li ko da pomogne ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steffe Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 moze li mi pomoci ko oko cs-a udjem u ali me izbaci kad pokrenem da kreiram ili udjem na neki server....imam stim ali sam ga izbrisao i remove u control panel ali me opet izbaca zna li ko da pomogne ? :) Od kada ti se to desava? Jel pre nisi imao taj problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Imam Windows 7 Enterprise 32bit Imam veoma dobar internet Rateovi su mi max : 25000/101/101 Fps je zakucan na 100 Medjutim , imam neverovatne lagove na svakih 5-15 sekundi , zablokira sve na 2 sekunde , kao da mi totalno internet nestane a ustvari ne nestane posto bi mi steam otisao offline ili tako nesto...Znaci nije do neta niti do kompa vec do podesavanja sedmice kojeg ja ne znam...Jel moze neko da pomogne?? Hvala Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Internet je bar lako proveriti, otvoris cmd i kucas "ping www.google.com -t" Tada kad ti zablokira pogledas da li je propusten paket ili je net u redu. Ukljuci net_graph 2 cini mi se, i prati sta se desi, meni to lici kao na Maretov problem sa prethodne strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Emporio resen problem u svakom slucaju.HVALA ! Jedno pitanje fsp mi pada sa 100 na 99 nije mi zakucano ali to nista ne znaci ? ako neeko moze da mi kaze. HVALA ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steffe Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 kucaj fpx_max 101 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Imam Windows 7 Enterprise 32bit Imam veoma dobar internet Rateovi su mi max : 25000/101/101 Fps je zakucan na 100 Medjutim , imam neverovatne lagove na svakih 5-15 sekundi , zablokira sve na 2 sekunde , kao da mi totalno internet nestane a ustvari ne nestane posto bi mi steam otisao offline ili tako nesto...Znaci nije do neta niti do kompa vec do podesavanja sedmice kojeg ja ne znam...Jel moze neko da pomogne?? Hvala Probaj ovaj fix,mislim da ce ti pomoci posto sam imao slican problem doduse ne na svakih 15 sekundi, ali bar jednom na svake 2,3 minute. Nekad kao da igrica uspori u toku tog laga bar duplo, imao sam utisak da ne moze da je pokrece niti komp niti monitor da renderuje sliku... * Open regedit * Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile * There will be an entry for network performance throttling, default value is 10; set it to FFFFFFFF hex (willl look like 0xFFFFFFFF to the right of the entry) * Reboot Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
steffe Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Imam Windows 7 Enterprise 32bit Imam veoma dobar internet Rateovi su mi max : 25000/101/101 Fps je zakucan na 100 Medjutim , imam neverovatne lagove na svakih 5-15 sekundi , zablokira sve na 2 sekunde , kao da mi totalno internet nestane a ustvari ne nestane posto bi mi steam otisao offline ili tako nesto...Znaci nije do neta niti do kompa vec do podesavanja sedmice kojeg ja ne znam...Jel moze neko da pomogne?? Hvala Evo imas ovde u slikama ako ti nije jasan predhnodni post, to je to ustvari samo je ovo u slikama. http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?20500-Uputstvo-Kako-smanjiti-lag-na-Win7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts