Lucky Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Pre 15. godina pojavio se prvi Team Fortress. A pre recimo 13. godina smo ga prvi put pikali kod Dandy-ja na LaN partiju u HL verziji :) A oni koji se loguju u TF ovijeh dana, dobiće party hat i noisemaker koji ima neograničen broj upotreba ali može da se iskoristi samo na dan rođendana svake godine :) I one standardne gluposti da kad ubiješ nekoga on se rasprši u vidu balona etc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 COKO NEEEEEEEEEED MEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC sr Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 hb m8 dobar je bio taj prvi, sirijus biznis tfc :) a ovaj šešir dele baš kad ne mogu da se upalim tf2. mada, ionako se ne bakćem tim ukrasnim ajtemima ni malo. je l ima tu uopšte nešto korisno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2011 Author Report Share Posted August 25, 2011 Nema nikakve korisne funkcije, samo eto estetska, čisto kao "bio sam deo TF-a kada je bilo to i to". Kao što su one ogrlice za veterane koji su aktivirali igru po izlasku, dodatak "vintage" ispred matorog oružja, slušalice za iPod za one koji su aktivirali igru na Mac-u etc. edit: sad se setih, zanimljivo je da sam i u tom prvom TF-u furao skauta :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts