owned Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Podesi rezoluciju pa neces imati mutnu sliku :D Nije do rezolucije buraz sigurno :) Ako si igrao video bi i sam... Zasto bi Partizan bio u PES-u? A sto da ne.. Mogli bi 1 u zivotu da ubace nase timove... A i bole me uvo ,svejendo izacice patch i gg. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 ovo mi izgleda kao da se kultni horor film sa nazivom PES 2011 nastavlja..igraci u odbrani i dalje imaju pomracenja svesti, golman nije vredan komentara a i dalje ima potpuno nerealnih i nemogucih pokreta i pasova.. pes 2011 je jedino bio dobar za nerviranje, jer nemas nikakvu kontrolu u odbrani..moze da te pobedi i idiot koji je prvi put uzeo dzojstik ako ga sere..to se u 2010 nikako nije moglo desiti..ako nista bar su slusali zapovesti dzojstika.. fifa ce dobiti mnogo poena ako finalni fudbal bude ovakav.. i lol za komentar da je 2009 bio najbolji..pa to je jedini fudbal gde si mogao sa jednim fudbalerom (eto ili kristijana) da krenes od centra i da driblanjem das gol..mislim ok, i to neko voli ali to je za aparate fudbal.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 ne znam zaista kakvo je vase drustvo u mom se igraju obe igrice uglavnom ali od ove verzije vise fifa, naravno po svim igraonicama je pes ali mi je bila igrivija, da ne zapocinjemo glupu standardnu raspravu, mislio sam na svoje drustvo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Мени је ово много боље од једанаестице. Играчи заправо трче, то ме је изненадило, комп шева кад напада... Мање су глупи кад им даш фор, може брже да се игра на прву, мене је страшно нервирало што не може добра контра да се одради или брз напад, сад су то исправили. Шутеви лете спорије, то ми се свиђа, фаулови су побољшани (сад и за улетање у линију може да се добије фаул, као и за гажење по нози које није клизећи). Остали су глупи одбрамбени ликови и голмани, али боље ишта него ништа, нисам ни очекивао да поправе те ствари - искрен да будем, нисам очекивао ништа да буде поправљено, само да се унапреди прошли наставак, али ето, ја лично, са таквим очекивањима, сам се пријатно изненадио. И то више него пријатно. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 i lol za komentar da je 2009 bio najbolji..pa to je jedini fudbal gde si mogao sa jednim fudbalerom (eto ili kristijana) da krenes od centra i da driblanjem das gol..mislim ok, i to neko voli ali to je za aparate fudbal.. nije jedini, mogao si i na winning elevenu 3 bergkampom isto to da radish Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 pfff a tek sa anrijem kad je crven u cetvorci!:) sto vise igram 12, vise se cudim ko je bio zaduzen za golmana u konamiju..verovatno neki poluretardirani covek sa ostecenjem vida.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 (edited) je l' teza svima odbrana sa "x"? ili sam se ja nesto istripovao :o Edited September 3, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Па зависи који референтни систем примењујеш:) Није тежа пер се, али комп дрибла и избегава нон стоп, па је зато теже. Против мене да играш било би ти исто ко пре:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted September 3, 2011 Author Report Share Posted September 3, 2011 je l' teza svima odbrana sa "x"? ili sam se ja nesto istripovao :o evo ovako sto se tice odbrane ona se sad igra na foru R2+X probajte pa javite inace imate objasnjeno sve u onom training challenge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 dulio, nisam bas na to mislio, skapirao sam i ja da komp vise i bolje dribla mislio sam na situaciju kad sam ubedjen da uzimam loptu i startujem na protivnika, dakle zakacim ga i sve to, a on prodje (ne znam da li sam lepo objasnio, bolje ne znam) sad, nisam odigrao nesto puno tekmi, posto mi nije tu dzojstik, ali opet mi se desilo previse puta... tako da cu probati ovo od eksploziva kad nabavim dzoj! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Ја сам ионако глуп за ПЕС, иако га волем, тако да све што кажем узимајте са резервом:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Treba da stavim PES 2012 demo ili Fifu 12 demo na neki DVD uz novine (nema mesta za oba nažalost), šta je bolje/igrivije s obzirom da je u pitanju demo (za PES znam da nudi neograničen broj desetominutnih partija sa nekoliko klubova, samo da ne bude da FIFA daje tipa dve partije i ćao) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Imas tvikove za oba demoa, po meni fifin ali to sam samo ja, imas barsu,milan,arsenal,siti,dortmund i jos jedan tim cini mi se, igriviji je nema bagova sa golmanom kao u pesu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Они мене зајебавају, јел то они нису скинули блур ни са овог демоа? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Fala, našao sam i ovaj Demo Expander http://www.fifawebportal.net/demo-expander-12-now-available-play-fifa-12-demo-in-snow-or-rain/120 pa ću Fifu da ubacim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted September 16, 2011 Author Report Share Posted September 16, 2011 ako se odlucis za pes izasao je i demo br 2 tako da postoje 2 demoa i drugi je dosta bolji,al ja bih se odlucio za fifu ipak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Pile Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Evo gde može da se poruči i ubedljivo je najpovoljnije! http://www.computerl...es.rs/index.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Sad sam igrao pes12 full verziju Mutna je slika, kao da ima blur. Problem definitivno nije hardverski, ne kapiram efekat. Mozda ce ovo biti prvi put posle xy godina da cu igrati Fifu :S Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 imas PM za blur ... necu da ostavljam ovde sajtove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Sad sam igrao pes12 full verziju Mutna je slika, kao da ima blur. Problem definitivno nije hardverski, ne kapiram efekat. Mozda ce ovo biti prvi put posle xy godina da cu igrati Fifu :S zar pes ne izlazi 14og ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 To sam i ja mislio, al' izgleda da je u USA vec izashao. Pazi samo da ne skinesh neku francusku/nemachku verzija. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 iako skines francusku/nemacku imas patch da skines sa engleskim komentatorima i svim sranjima na engleskom :) ali uglavnom prava engleska verzija izlazi 14og Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Zna li se kad ce Konamijev team transfer da izadje? To nisam mogao da saznam. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Nikad gora master liga.. Najruznija.. Moram da igram sa onim retardiranim igracima uzas, definitivno bataljujem pes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Pile Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234920856&st=0&gopid=1791534&#entry1791534 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts