xaxaxa123 Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Sta ucinje MYDBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEEERYX Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Live Ticker : http://99damage.de Hot Match : http://www.hltv.org/match/2191557-nip-mydgb-esl-major-series-winter-season-2012 Quote E-Sports Savez Crne Gore http://esscg.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 2 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doggy Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Šta promeniti da bi mi csgo radio tečnije? CPU Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz - Socket 775 MB Gigabyte P31-DS3L RAM 2GB - DDR2 GPU NVidia GeForce 8600 GTS @ 256 MB vRAM - PCI-E Stavio sam i sockete odnosno interfejs matične za grafičku da bi mogli da mi preporučite šta da kupim. Za sada mi je fps oko 60-80 kad nema mnogo ljudi na mapi, nekad ali retko skoči do 100:D Quote efgPeca - e-frag.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Šta promeniti da bi mi csgo radio tečnije? CPU Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz - Socket 775 MB Gigabyte P31-DS3L RAM 2GB - DDR2 GPU NVidia GeForce 8600 GTS @ 256 MB vRAM - PCI-E Stavio sam i sockete odnosno interfejs matične za grafičku da bi mogli da mi preporučite šta da kupim. Za sada mi je fps oko 60-80 kad nema mnogo ljudi na mapi, nekad ali retko skoči do 100:D Nazalost sve :D ali koliko sam ja skapirao po prici, najvaznije ti je da procesor ima 4+ jezgra Edited November 27, 2012 by MASINA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Uhvatio ovo jesenju akciju pa kupio cs:go :) Ko hoce da pika mix neki, da se sprdamo neka me doda :) rudankralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Nabavio sam GO pre par nedelja. Igra kao igra nije losa, ali je zato Steam sranje zivo. Evo danas uzeo malo da pikam, nakon sat vremena me izbaci iz igre i kaze "steam login failed". Napravim pauzu, pokusam ponovo, nece da vidi servere. Napravim opet pauzu od par sati, ubacim se na server, igram dva sata i dobijem poruku "connection problem" - steam je nekako uspeo da mi ubije konekciju na kompu, bukvalno, morao sam da resetujem da bi sve proradilo... Sve u svemu, Steam qrcu ne vredi, nekad radi, nekad ne radi, ovako stvarno vise ne ide... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 lol, stim je odličan klijent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Kad Prota kaze, mora da je tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Nabavio sam GO pre par nedelja. Igra kao igra nije losa, ali je zato Steam sranje zivo. Evo danas uzeo malo da pikam, nakon sat vremena me izbaci iz igre i kaze "steam login failed". Napravim pauzu, pokusam ponovo, nece da vidi servere. Napravim opet pauzu od par sati, ubacim se na server, igram dva sata i dobijem poruku "connection problem" - steam je nekako uspeo da mi ubije konekciju na kompu, bukvalno, morao sam da resetujem da bi sve proradilo... Sve u svemu, Steam qrcu ne vredi, nekad radi, nekad ne radi, ovako stvarno vise ne ide... to je jer igras go :D,da igras 1.6 ili dotu 2,sve bi ti fino radilo :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Nazalost sve :D ali koliko sam ja skapirao po prici, najvaznije ti je da procesor ima 4+ jezgra Ja imam i5 procesor, ali opet fps 60 =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Šta promeniti da bi mi csgo radio tečnije? CPU Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz - Socket 775 MB Gigabyte P31-DS3L RAM 2GB - DDR2 GPU NVidia GeForce 8600 GTS @ 256 MB vRAM - PCI-E Stavio sam i sockete odnosno interfejs matične za grafičku da bi mogli da mi preporučite šta da kupim. Za sada mi je fps oko 60-80 kad nema mnogo ljudi na mapi, nekad ali retko skoči do 100:D Imamo isti komp x) Meni fps ide od 80 do 120. Pricam za 5on5. Inace deathmatch je losiji, kad se naguzva ljudi. Ukljuci multicore rendering Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 (edited) Pretpostavljam da mu je grafika na high. Mnogi igraju na 640x480 i graph na low. Meni je 1024x768 i graph na medium. Normalno mi radi iako mi je fps 80-100. Edited November 29, 2012 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Imam problem u igraonici, koji je najverovatnije vezan za "Cafe Agent". Izgleda da program daje neku zabranu igri kada pokusavam da se konektujem na neki server. Ucitava mapu i izbaci iz cele igre. Da li neko ima resenje za ovaj problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 mali problemcic,ne mogu nista da iskopiram u konzolu,jednostavno kad kliknem na desni klik izbaci me iz igrice :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 (edited) @vladicacacacaca ides ctrl + alt + delete, nadjes csgo.exe (cini mi se) i stavis Set Priority na normal.... Edited December 2, 2012 by mak1. Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 na normal je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM*kArA! Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Probaj ctrl + v Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 moze na ctrl+v ali me nervira ovo sranje sa desnim klikom pa da vidim dal neko zna resenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM*kArA! Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Mislim da nema resenje za to, barem trenutno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Uspeo sam da svoj fps povećam, pa sam napisao šta sam sve uradio kako bi dobio veći fps - http://e-frag.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=75 Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEEERYX Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 (edited) Ukoliko je neko zainteresovan veceras gledajte : myDGB.female vs ENTiTY.female u 22h. Stream je dostupan na : http://mydgb.net/pcw...e-vs-entity-fe/ Stream je na Engleskom jeziku. Mec nema nikakvu takmicarsku znacajnost. Ovo je prvi mec ove 2 ekipe koje su ja mislim i jedine 2 zenske CS:GO ekipe na Balkanu ako se ne varam. Edited December 13, 2012 by ZEEERYX Quote E-Sports Savez Crne Gore http://esscg.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Ovo je prvi mec ove 2 ekipe koje su ja mislim i jedine 2 zenske CS:GO ekipe ako se ne varam. varas se ? jel bio eswc female... 1 1 Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts